אם עדיין לא כתבו מגילת חנוכה הרי זו המגילה יופי של כתיבה ועוד יותר החוויה שעברת והצלחת לרתק אותנו אין ספק שעוד ימים גדולים נכונו לך כמובן עם דגים למכביר חג חנוכה שמח לך בפרט ולכל חברי הפורום הנהדרים באשר הם.
תודה לכל המעודדים על מילות החיזוק,מקוה שיצא לי דג בקרוב וגם אם לא בקרוב,זה לא העיקר מבחינתי,הים בשבילי הוא זמן להתבוננות על החיים והירגעות ממאורעות הזמן,אם יצאו דגים סבבה ואם הם ממאנים לצאת, אחכה עד שהשעה תשחק לי אתם על הכיפאק נותנים הרגשה חמה
תודה לכל המעודדים על מילות החיזוק,מקוה שיצא לי דג בקרוב וגם אם לא בקרוב,זה לא העיקר מבחינתי,הים בשבילי הוא זמן להתבוננות על החיים והירגעות ממאורעות הזמן,אם יצאו דגים סבבה ואם הם ממאנים לצאת, אחכה עד שהשעה תשחק לי אתם על הכיפאק נותנים הרגשה חמה
תודה לך על מילות החיזוק ,
אשריך שזיכית אותנו ככה, ריגשת אותי עם תפילת התינוק של בית רבן
שלא תיעלם לנו
אגב, מה שמך ?
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
אהלן עדי ,אני ממש מתרשם מהנכונות שלך לעזור וללמד,חזק ואמץ קוראים לי שרון . והכינוי שלי השתנה ל״דוראדו על החוף״ על שם המקרה המוזר שקרה לי בזכות תפילת הילד.
אם עדיין לא כתבו מגילת חנוכה הרי זו המגילה יופי של כתיבה ועוד יותר החוויה שעברת והצלחת לרתק אותנו אין ספק שעוד ימים גדולים נכונו לך כמובן עם דגים למכביר חג חנוכה שמח לך בפרט ולכל חברי הפורום הנהדרים באשר הם.
ואחרי המילים הללו, לא נותר לי אלא להצטרף ולומר אמן...