כולכם בוודאי מכירים את הסרטונים בנשיונאל ג'יאוגרפיק על האורקות שעולות לחוף ותופסות כלבי ים. מסתבר שגם במים המתוקים יש מי שאימץ את הטקטיקה הזו רק שהטרף על החוף אלו יונים! קבלו אותם, את השפמנונים הצרפתים, חוטפי היונים, האורקות של המים המתוקים...
כולכם בוודאי מכירים את הסרטונים בנשיונאל ג'יאוגרפיק על האורקות שעולות לחוף ותופסות כלבי ים. מסתבר שגם במים המתוקים יש מי שאימץ את הטקטיקה הזו רק שהטרף על החוף אלו יונים! קבלו אותם, את השפמנונים הצרפתים, חוטפי היונים, האורקות של המים המתוקים...
בדיוק רציתי לפרסם את זה והקדמת אותי מוזר לראות שברוב הפעמים הציפורים בסרטון השתחררו למרות הלפיתה החזקה של הפה של השפמנון ...
נראה לי שבחלק מהמקרים הם עפות בלי רגל או במקרה הטוב בלי הרבה נוצות... עם הזמן השפמנונים ילמדו למשוך לתוך המים שיעשו את העבודה (הטבעה) ורק אז לשפר נשיכה. כמו שהתנינים עושים...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.