|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
הודעה!!!
« ב- : דצמבר 05, 2012, 17:22:44 PM » |
|
בסוף השבוע האחרון פרסמתי דוח דיג בתוך השרשור הגיב שם מישהו שלא מצא חן בעיניו שאני מפרסם דוחות מאז ועד היום היו הרבה בעיות עם זה אבל שורה תחתונה היא שאני יותר לא יפרסם דוחות קיבלתי אזהרה שבמידה ואני יפרסם דוחות אני יותר לא יוכל לדוג שם!!! מקום העבודה שלי וכמובן גם מקום הדיג שלי חשובים לי קבלו זאת בהבנה
אלון
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מה זאת אומרת? קיבלתי אזהרה שבמידה ואני יפרסם דוחות אני יותר לא יוכל לדוג שם!!! מקום העבודה שלי וכמובן גם מקום הדיג שלי חשובים לי קבלו זאת בהבנה
אלון
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
זאת אומרת שהזהירו אותי שאם אני יפרסם שוב דוח דיג מהמקום הזה אני יותר לא יוכל להכנס לשם
|
|
|
|
|
|
|
לא הבנתי
למה אסור לך לפרסם עוד דוחות מהמקום בו אתה דג ?
הרי גם שוקי דג באותו מקום איתך לא? ... או שלא הבנתי נכון ?
והוא ממשיך לפרסם ודוחות מהדייג שלו
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אפשר להבין את הצד הכועס אבל יש לזה פתרון פשוט אל תפרסם מיקום ואל תצלם במקום, התמונות מסגירות את המיקום אם גם זה לא יעזור זה יהיה קטנוני מאוד וחבל שכך
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מבין (אותך) בהחלט
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
צר לי לשמוע שעשו לך בעיות ולבל שלא נוכל לראות את הדוחות שלך משם !! כאילו מה חשב לעצמו אותו אדם ..שאם לא תפרסם זה לא קיים כמו שאמר מומי אל תצלם שם ותן תמונות מהבית ..אז אתה לא חייב לאף בנאדם מצד שני חשוב שתשמור על הפרנסה שלך תמשיך ליהנות מהדייג ותמשיך להפציץ מאחל לך כל טוב אלון 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
תצטלם עם הדג לכיוון הים שלא יהיה ניתן לזהות ולא לכיוון החוף .. מיקום תרשום "מעבר לקשת " במילא רוב הדוחות כאן לא רשום מיקום מדויק וזה לא חשוב רק לקרוא את הדו"ח וללמוד זה מה שחשוב ותמשיך עם הדוחות שלך אל תפסיק הרי מי ילמד אותנו ? 
|
|
Catch & Realse
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לא הבנתי
לצערי לצערכם אבל במיוחד לצערו של שוקי הוא כבר קיבל הרחקה מהמקום  אני מקווה שהגזרה תשתנה במהרה 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
צרות העין של אנשים  בנצי , אני מניח שיש לך קביעות ואתה לא איזה פראייר.. אף אחד לא יכול למנוע ממך ולהעמיד אותך "למשפט" על דו"ח דייג שהפרטים על מיקומו חסויים. מבין את גישת הקב"ט / ההנהלה בכח מה שקשור בפרסום המקום והתמונות שלו.. אבל להעלות דו"ח מסביר עם כל הפרטים על שיטת הדייג , הפתיון והציוד.. נראה לי שבלתי אפשרי שיעשו לך משהו רע.. כדאי שתבדוק את הנושא מול הגורמים הרשמיים בתחנה ולא ישר להוריד את הראש.. בהצלחה בכל מקרה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
עצוב לשמוע ,כיף לקרוא דוחות שלך  240s תראה תהודעה שעוד מעט אני שולח לך בפרטי...
|
|
|
|
|
|
|
לא הבנתי
לצערי לצערכם אבל במיוחד לצערו של שוקי הוא כבר קיבל הרחקה מהמקום  אני מקווה שהגזרה תשתנה במהרה   אני לא מאמין למה ? כולה פרסתם דוח דייג אז מה זה רק דגים מה זה משנה מי ישמע הוא צילם עכשיו את כל המקום צרות העין של אנשים אי אפשר להאמין נראלי שתקשיב לעצה של אבי חכם
|
|
|
|
|
|
ואדים
|
שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
דבר ראשון מאוד חבל
כול החברים פה לכםקצת קשה להבין את הדבר הזה אני דגתי ועד יכול לדוג שם יש שם אנשים שלא מבינים את הדבר הזה פורום וכאלה בתקופות מסויימות בעלי הסירות לוקחים סיכון ומגיעים ליזרוק רשתות ושארקים שם מול הפנים של הדייגים על הגשר חלק מהכבדים של בגשר חושבים שזה בגלל הפרסום באינטרנט וחלק פשוט רוצים לשמור על השקט על מה שהולך שם , מקום סגור לכול האנשים אז רוצים שזה יהיה גם סגור מה הולך שם יצא לי הרבה לדבר עם החברים של בנושא
לא יודע מה הסיבה עכשיו שאמרו את זה לאלון בעבר שמעתי שהמקום נהיה פחות כיפי בגגל פירסומים על הדייג מהגשר
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עם כל הצער מציע לך לא לשחק עם האנשים האלה זה ופשוט להענות להזהרות שלהם ולהפסיק לכתוב דוחות (משם כמובן) . לדעתי לא אתה ולא אף אחד רוצים שתאבד את האישור שלך בגשר , מקווה שזה ישתנה בקרוב, ובכל מקרה בין אם תוכל בעתיד להמשיך לכתוב ובין אם לא, בהצלחה בדייג שם .
נ.ב תמיד תוכל ללמד מהניסיון שלך בדיונים ולא רק ללמד בדוחות.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
עם כל הצער מציע לך לא לשחק עם האנשים האלה זה ופשוט להענות להזהרות שלהם ולהפסיק לכתוב דוחות (משם כמובן) . לדעתי לא אתה ולא אף אחד רוצים שתאבד את האישור שלך בגשר , מקווה שזה ישתנה בקרוב, ובכל מקרה בין אם תוכל בעתיד להמשיך לכתוב ובין אם לא, בהצלחה בדייג שם .
נ.ב תמיד תוכל ללמד מהניסיון שלך בדיונים ולא רק ללמד בדוחות.
בדיוק!!! זה שאני לא אכתוב דוחות זה לא אומר שאני לא ימשיך לשתף בידע שיש לי אני אמשיך להדריך ולשתף במה שאני כן יכול
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|