אני משתמש בקרסי לייב בייט סירקל, לאחר נסיונות בסוגי קרסים רבים, התקבעתי על הקרסים של חברת VMC דגם 9788PS מספר 6. זוהי קרס קלה, חזקה מאוד, חדה מאוד וזולה יחסית לקרסים אחרות.
קרס זו מתאימה למרמיר של 100 גרם כמו לחג'ג' של 750 גרם ואף שמתי פרידה של קילו ללא בעיות.
אתה יכול בבקשה לתת קישור לאתר למכירה של קרסי סירקל? ניסיתי באיביי ושם רוב המכירה לא נשלחת לישראל.
תודה
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
תודה דדון ויש לי עוד שאלה לגבי הקרס סירקל למי שמשתמש אתם תופרים אותם רק על דגים או גם על קלמרי וסבידה? אני עד עכשיו עם הוצאתי דג חיי אז תפרתי עם סירקל ועם סבידה או קלמרי אז 2רגילות
עם קלאמרי וסבידה קצת יותר בעייתי, בגלל צורת התפירה לזריקה מהחוף. אם משחררים מסירה, זה לא בעיה, כי נועצים בדיוק כמו שנועצים בדג פתיון, אך נעיצה כזו בקלאמרי או סבידה לזריקה מהחוף, רוב הסיכויים תגרום לכך שבזריקה הפיתיון יעוף.
חשבתי על פיתרון לדבר - קרס אחת סירקל ואחת רגילה. את הקרס סירקל לנעוץ בעדינות, ובעצם "להחזיק" את הקלאמרי או הסבידה חזק עם הקרס הרגילה.
אני משתמש בקרסי לייב בייט סירקל, לאחר נסיונות בסוגי קרסים רבים, התקבעתי על הקרסים של חברת VMC דגם 9788PS מספר 6. זוהי קרס קלה, חזקה מאוד, חדה מאוד וזולה יחסית לקרסים אחרות.
קרס זו מתאימה למרמיר של 100 גרם כמו לחג'ג' של 750 גרם ואף שמתי פרידה של קילו ללא בעיות.
אתה יכול בבקשה לתת קישור לאתר למכירה של קרסי סירקל? ניסיתי באיביי ושם רוב המכירה לא נשלחת לישראל.
תודה
לא חושב שיש אתר "למכירה של קרסי סירקל". קרסי סירקל מיוצרות ע"י כמה וכמה יצרנים, אם תכנס לחנויות הגדולות בארה"ב כגון קבל'ס- בכולן יש אופציית חיפוש, תכניס באנגלית את המילה סירקל או הוק (קרסים) ויש להניח שתמצא... בהצלחה יוסי, ותעדכן...
אבל יש לך פה בעיה עם קרס רגילה אתה צריך הוקסט ועם סירקל אסור הוקסט אז זאת בעיה
תיקון דור, המשפט לפיו "עם סירקל אסור הוקסט"- איננו נכון (לדעתי), כנראה אמר מישהו אז שמעת ואימצת... נכון הוא כי עם סירקל לא נהוג או לרוב אין צורך לתת הוקסט, אך נתתי כבר הוקסטים עם סירקל- במיוחד בדיג פרידות גדולות- זה לא גרם לשחרורים... לדעתי, הוקסט כשעובדים עם סירקל לא מזיק ולא אסור- אפשרי בהחלט...