פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לכל הנערים של הפורום... לדעתי כדי שיצא מהדיון הזה משהו מועיל |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לכל הנערים של הפורום... לדעתי כדי שיצא מהדיון הזה משהו מועיל (נקרא 2548 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
שלום לכולם זה אחד תיקחו שאכטה עמוקה של אוויר ותירגעו  , אחרי הדיון שהעלה ידידנו סער זאבי שמתי לב שכול מי שבגבולות הגיל של ילד בפורום לקח את זה נורא אישית, עכשיו במקום להיכנס למקום של מגננה ולנסות להצדיק את עצמך מבלי בכלל להקשיב למי שמדבר תנסו להבין. אני רוצה להביא את הזווית שלי, במקום לקחת את הדיון הזה כהתקפה תיקחו אותו כמקום ללמידה ושינוי, הרי לא סתם אומרים את מה שאומרים, אם תשימו לב איך אני כתבתי בהתחלת דרכי פה בפורום בוא נגיד לא משהו שאני יכול להתגאות בוא, אבל למדתי להקשיב ולא להגיב על כל דיון למרות שאני אז ידעתי מלא דברים אבל בתיאוריה בלי ניסיון והגבתי חופשי, אחרי שהכרתי אנשים והבנתי איך הפורום הזה מתנהל ולמה התחלתי לכתוב כמו בן אדם ולמדתי איך להתנהל בעצמי (לא אומר שאין לי מה לתקן). תנסו להבין את החברים המבוגרים בעלי הניסיון שמשקיעים בכתיבה ובעזרה ואז בא איזה ''ילד'' ועונה תשובה שגויה וחסרת כל ניסיון, הם מרגישים לדעתי זלזול ותאמת קל לי מאוד להבין אותם. בקיצור במקום לקחת את זה ללב תעשו כל אחד עם עצמו חשבון נפש ותתקנו בעצמכם את מה שצריך. (הדיון לא מופנה לאף אחד באופן אישי) תודה על ההקשבה והמשך שבוע טוב... 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2012, 17:13:26 PM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד אביב העניין הסתיים והכל טוב שיהיה לך סוף שבוע נעים ואגב בן כמה אתה ? הייתי בטוח שאתה מבוגר לרגע ? 
|
-------------------------------
Catch & Realse
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם כל אחד יפתח דיון על דעתו זה לא יפסק ... בכל מקרה מה שהיה היה .. ערב טוב 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כתבת לנערים שבינינו ישר נכנסתי 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אביב יש בך משהו טוב?  תאמין לי אם אתה לא תהיה איש החודש צריך לסגור את הפורום . אבל יש לי עוד הרבה דברים להפיל עליך אבל נעבור לפרטי .
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד אביב העניין הסתיים והכל טוב שיהיה לך סוף שבוע נעים ואגב בן כמה אתה ? הייתי בטוח שאתה מבוגר לרגע ?  הוא מצליח לבלבל גם אותי לעיתים קרובות. אם כל אחד יפתח דיון על דעתו זה לא יפסק ... בכל מקרה מה שהיה היה .. ערב טוב  יש פה אמירה אישית וזה בסדר  וגם אתה בסדר גמור, אתה יודע למה אני מתכוון  אני משוכנע שכולנו נצא מחוזקים מהסיפור 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2012, 20:20:30 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
כתבת לנערים שבינינו ישר נכנסתי  כן... גמני  נער כבן 46 חח... אבל לשרשור "ילדי הפורום" לא  אבל לפי ההודעה של אביב נראה שהיה אקשן !!! אבל אם זה עבר אז סבבה, עוד גל שהפסדתי הפורום מתבגר 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כתבת לנערים שבינינו ישר נכנסתי  כן... גמני  נער כבן 46 חח... אבל לשרשור "ילדי הפורום" לא  אבל לפי ההודעה של אביב נראה שהיה אקשן !!! אבל אם זה עבר אז סבבה, עוד גל שהפסדתי הפורום מתבגר  איך  איך  לא היה לי ספק שתרשום בשירשור הזה . הרשה לי לתקן אותך הפורום אינו מתבגר הוא מתחבר
|
|
|
|
|
כתבת לנערים שבינינו ישר נכנסתי  כן... גמני  נער כבן 46 חח... אבל לשרשור "ילדי הפורום" לא  אבל לפי ההודעה של אביב נראה שהיה אקשן !!! אבל אם זה עבר אז סבבה, עוד גל שהפסדתי הפורום מתבגר  איך  איך  לא היה לי ספק שתרשום בשירשור הזה . הרשה לי לתקן אותך הפורום אינו מתבגר הוא מתחבר רק יצחק מתבגר 
|
Catch & Realse
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כתבת לנערים שבינינו ישר נכנסתי  כן... גמני  נער כבן 46 חח... אבל לשרשור "ילדי הפורום" לא  אבל לפי ההודעה של אביב נראה שהיה אקשן !!! אבל אם זה עבר אז סבבה, עוד גל שהפסדתי הפורום מתבגר  איך  איך  לא היה לי ספק שתרשום בשירשור הזה . הרשה לי לתקן אותך הפורום אינו מתבגר הוא מתחבר רק יצחק מתבגר  הגם אתה למה מה זה מדבק ? חכה חכה הסבלנות משתלמת לבינתיים 1-0 רק לבינתיים
|
|
|
|
|
כתבת לנערים שבינינו ישר נכנסתי  כן... גמני  נער כבן 46 חח... אבל לשרשור "ילדי הפורום" לא  אבל לפי ההודעה של אביב נראה שהיה אקשן !!! אבל אם זה עבר אז סבבה, עוד גל שהפסדתי הפורום מתבגר  איך  איך  לא היה לי ספק שתרשום בשירשור הזה . הרשה לי לתקן אותך הפורום אינו מתבגר הוא מתחבר חיי שלא קראתי מה קרה שם, זה לגבי המתחבר\מתבגר ולגבי ה"הרשה לי..." תמיד מרשה ומקשיב בסבלנות, תקן אותי יצחק, תקן.  נשיקות לכולם
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
שלום לכולם זה אחד תיקחו שאכטה עמוקה של אוויר ותירגעו  , אחרי הדיון שהעלה ידידנו סער זאבי שמתי לב שכול מי שבגבולות הגיל של ילד בפורום לקח את זה נורא אישית, עכשיו במקום להיכנס למקום של מגננה ולנסות להצדיק את עצמך מבלי בכלל להקשיב למי שמדבר תנסו להבין. אני רוצה להביא את הזווית שלי, במקום לקחת את הדיון הזה כהתקפה תיקחו אותו כמקום ללמידה ושינוי, הרי לא סתם אומרים את מה שאומרים, אם תשימו לב איך אני כתבתי בהתחלת דרכי פה בפורום בוא נגיד לא משהו שאני יכול להתגאות בוא, אבל למדתי להקשיב ולא להגיב על כל דיון למרות שאני אז ידעתי מלא דברים אבל בתיאוריה בלי ניסיון והגבתי חופשי, אחרי שהכרתי אנשים והבנתי איך הפורום הזה מתנהל ולמה התחלתי לכתוב כמו בן אדם ולמדתי איך להתנהל בעצמי (לא אומר שאין לי מה לתקן). תנסו להבין את החברים המבוגרים בעלי הניסיון שמשקיעים בכתיבה ובעזרה ואז בא איזה ''ילד'' ועונה תשובה שגויה וחסרת כל ניסיון, הם מרגישים לדעתי זלזול ותאמת קל לי מאוד להבין אותם. בקיצור במקום לקחת את זה ללב תעשו כל אחד עם עצמו חשבון נפש ותתקנו בעצמכם את מה שצריך. (הדיון לא מופנה לאף אחד באופן אישי) תודה על ההקשבה והמשך שבוע טוב...  כל מילה בסלע אביב מאז התספורת הכל הסתדר 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יש צדיק אחד בין עדר של דייגים עם חכות אביב אתה מלאך בקיצור בואו נלך על זה שכולם מתכנסים אצלי בחנות בסוף שבוע לוחצים ידיים ויאללה חיבוקים נישוקים וסוגרים את העסק יפה . אגב תמיד אומרים לי שאני עדיין ילד ( בן 36 ) ...נקודה למחשבה  לילה טוב לכל המלאכים שביניכם !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
כל הכבוד וינון הייתי מת לבוא לצפון פה בתל אביב יבש
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לכולם זה אחד תיקחו שאכטה עמוקה של אוויר ותירגעו  , אחרי הדיון שהעלה ידידנו סער זאבי שמתי לב שכול מי שבגבולות הגיל של ילד בפורום לקח את זה נורא אישית, עכשיו במקום להיכנס למקום של מגננה ולנסות להצדיק את עצמך מבלי בכלל להקשיב למי שמדבר תנסו להבין. אני רוצה להביא את הזווית שלי, במקום לקחת את הדיון הזה כהתקפה תיקחו אותו כמקום ללמידה ושינוי, הרי לא סתם אומרים את מה שאומרים, אם תשימו לב איך אני כתבתי בהתחלת דרכי פה בפורום בוא נגיד לא משהו שאני יכול להתגאות בוא, אבל למדתי להקשיב ולא להגיב על כל דיון למרות שאני אז ידעתי מלא דברים אבל בתיאוריה בלי ניסיון והגבתי חופשי, אחרי שהכרתי אנשים והבנתי איך הפורום הזה מתנהל ולמה התחלתי לכתוב כמו בן אדם ולמדתי איך להתנהל בעצמי (לא אומר שאין לי מה לתקן). תנסו להבין את החברים המבוגרים בעלי הניסיון שמשקיעים בכתיבה ובעזרה ואז בא איזה ''ילד'' ועונה תשובה שגויה וחסרת כל ניסיון, הם מרגישים לדעתי זלזול ותאמת קל לי מאוד להבין אותם. בקיצור במקום לקחת את זה ללב תעשו כל אחד עם עצמו חשבון נפש ותתקנו בעצמכם את מה שצריך. (הדיון לא מופנה לאף אחד באופן אישי) תודה על ההקשבה והמשך שבוע טוב...  כל מילה בסלע אביב מאז התספורת הכל הסתדר  טווווב אתה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|