אז ככה גל לוי כל הכבוד שקמתלהגנת חברך .
לעולם איני לוקח את עבודתי לפה ושאתה גם לא תעיז להעלות פה את זה פורום לחוד ועבודה לחוד.
אני עשיתי מה שעשיתי ועומד אחרי כל צעד שלי שאני טועה אני מודה פה לא טעיתי !
פניתי וגם אחרים פנו לצעירים תחשבו לפני הכתיבה ותורידו אגו אז קמת וניסית להכנס בי האמת ופה אצכ בוטה
לא דיגדגת לי שערה אחת בביצה.
כן אני בוטה כי חרגת מהגבול וממליץ לך לחשוב טוב כי יש לי תשובות להכול .
לגביך אדון מישה לא מעניין אותי כמה טוב אתה דג ולא התכוונתי לפגוע בך אז אל תנסה למשוך אותי לקרב
רק אומר לך משהו ופה דאגו להזכיר את העבודה שלי אז תדע שמהכבוד לחברים פה בפורום התעלמתי אותו היום ממה שראיתי שם בכנרת
ותדע לך שהרבנ אנשים יכלו להסתבך שם .
אנו פניתי אז ואמשיך לדבוק בזה שאלכוהול או תרופה שאתם קוראים לא הולך עם קטינים
אם היית הבן לא היית יוצא מהבית.
די נגמר מבקש מאוד שתחשבו לפני התגובות שלכם ותשימו בצד את האגו כי גם אני והמבוגרים יכולים לדבר מאגו ואז זה לא ייגמר.
לכו לדוג לא לריב וטיפה תתנו כבוד למבוגרים !
איך אומרים מומי דרך ארץ קדמה לא?
כן אדון סער זאבי, אני לא מנסה למשוך אותם לשוב קרב, אם מישהו פה מנסה "למשוך מישהו לקרב" זה אתה בלבד. כל העניין של האולכוהול הסתיים בדו"ח אחד שהעאלתי מהכנרת וביקשו שאני ימחק ויצנזר הכל - וזה מה שעשיתי.. והבנתי את הטעות שלי.. מה פתאום עכשיו אתה פותח דיון על זה? בדיוק בשביל "למשוך אותי לקרב".לעולם איני לוקח את עבודתי לפה ושאתה גם לא תעיז להעלות פה את זה פורום לחוד ועבודה לחוד.
אני עשיתי מה שעשיתי ועומד אחרי כל צעד שלי שאני טועה אני מודה פה לא טעיתי !
פניתי וגם אחרים פנו לצעירים תחשבו לפני הכתיבה ותורידו אגו אז קמת וניסית להכנס בי האמת ופה אצכ בוטה
לא דיגדגת לי שערה אחת בביצה.
כן אני בוטה כי חרגת מהגבול וממליץ לך לחשוב טוב כי יש לי תשובות להכול .
לגביך אדון מישה לא מעניין אותי כמה טוב אתה דג ולא התכוונתי לפגוע בך אז אל תנסה למשוך אותי לקרב
רק אומר לך משהו ופה דאגו להזכיר את העבודה שלי אז תדע שמהכבוד לחברים פה בפורום התעלמתי אותו היום ממה שראיתי שם בכנרת
ותדע לך שהרבנ אנשים יכלו להסתבך שם .
אנו פניתי אז ואמשיך לדבוק בזה שאלכוהול או תרופה שאתם קוראים לא הולך עם קטינים
אם היית הבן לא היית יוצא מהבית.
די נגמר מבקש מאוד שתחשבו לפני התגובות שלכם ותשימו בצד את האגו כי גם אני והמבוגרים יכולים לדבר מאגו ואז זה לא ייגמר.
לכו לדוג לא לריב וטיפה תתנו כבוד למבוגרים !
איך אומרים מומי דרך ארץ קדמה לא?
כי מה שהיה היה וכולנו סלחנו ושכחנו ורק אתה בחרת להעלות את זה שוב.
בחרת להתעלם .. תתעלם , לי לא יכולת לעשות שום דבר, אם הייתי הבן שלך לא הייתי יוצא מהבית?
תראה איזה מזל שאני לא, הא?