פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוח בהקדשה לחברי מהצפון |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דוח בהקדשה לחברי מהצפון (נקרא 3727 פעמים) |
הדפסה |
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יצחק לא ידעתי שאתה כזה קרוב,פעם הבאה  . עדי יש מצב שהוא שלח אותנו למקום אחר פעם הבאה נעלה שירשור נסיעה לצפון ומי שמצטרף יבורך. עדי פעם הבאה לוקח אותך מהאוזן 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזו חבורה נפלאה התאספה לה ליד הבית שלי..... אין ספק שנהניתם- עם כזו חברותא אי אפשר שלא להנות... אם לא הייתי בלב ים- הייתי מגיע לעודד אתכם עם כמה בירות...  הגעת מהמרכז ונתת שיעור לצפוניים איך מוציאים?! אל תאמין שזה ככה אלי- בקריות יודעים לארח ובכוונה לא תפסו כדי שיישארו לך....  דוח נהדר ומהנה 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
איזו חבורה נפלאה התאספה לה ליד הבית שלי..... אין ספק שנהניתם- עם כזו חברותא אי אפשר שלא להנות... אם לא הייתי בלב ים- הייתי מגיע לעודד אתכם עם כמה בירות...  הגעת מהמרכז ונתת שיעור לצפוניים איך מוציאים?! אל תאמין שזה ככה אלי- בקריות יודעים לארח ובכוונה לא תפסו כדי שיישארו לך....  דוח נהדר ומהנה  רפי בקריות יודעים בוודאות אבל בחולון קצת יותר  . פעם הבאה שאני אגיע ב"ה אני לא מוותר לך על מפגש 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2012, 12:16:20 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אצלי יש סיפור קצר על המפגש אז בקרוב 
|
|
|
|
|
 איך פספסתי שוב מפגשון כזה, אני אשם!!! (אייקון של מורט שערות) יופי לראות את הקשרים שנרקמים בפורום  איך שוברים מקל ז'רז'ור את זה הייתי צריך לראות אהבתי את ה"גע לי במקל" שהתפתח למימדים של חרמנות חח... תסובב מומי זה עוד יחזור  אני חייב לנסות את ה"רגלו" האלה, עם הבומבט !!! בעצם צריך ללכת לים בשביל זה  דו"ח בכיף
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 איך פספסתי שוב מפגשון כזה, אני אשם!!! (אייקון של מורט שערות) יופי לראות את הקשרים שנרקמים בפורום  איך שוברים מקל ז'רז'ור את זה הייתי צריך לראות אהבתי את ה"גע לי במקל" שהתפתח למימדים של חרמנות חח... תסובב מומי זה עוד יחזור  אני חייב לנסות את ה"רגלו" האלה, עם הבומבט !!! בעצם צריך ללכת לים בשביל זה  דו"ח בכיף רמי, קודם כל כבר לא נרקמים אלא קשורים חזק חזק ממזמן וטוב שכך, בקשר ל"גע לי במקל" כנראה שנגמר המלאי  זה לא עזר כלכך  רגלו אתה מוזמן לנסות בכיף בצמוד ליציאת דייג משותפת, ראה הוזמנת 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
 איך פספסתי שוב מפגשון כזה, אני אשם!!! (אייקון של מורט שערות) יופי לראות את הקשרים שנרקמים בפורום  איך שוברים מקל ז'רז'ור את זה הייתי צריך לראות אהבתי את ה"גע לי במקל" שהתפתח למימדים של חרמנות חח... תסובב מומי זה עוד יחזור  אני חייב לנסות את ה"רגלו" האלה, עם הבומבט !!! בעצם צריך ללכת לים בשביל זה  דו"ח בכיף רמי, קודם כל כבר לא נרקמים אלא קשורים חזק חזק ממזמן וטוב שכך, בקשר ל"גע לי במקל" כנראה שנגמר המלאי  זה לא עזר כלכך  רגלו אתה מוזמן לנסות בכיף בצמוד ליציאת דייג משותפת, ראה הוזמנת  אתה מתוק אתה!!! 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
איזה יופי של דוח אלי חבורה של תותחים אחד אחד  כבוד על הקלילות בתנועה והנסיעה לצפון והפעם גם היו דגים מחכה לדוח הבא שלך מחזיק לברק של 3 עם חיוך מנצח 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אצלי יש סיפור קצר על המפגש אז בקרוב  מחכים מוטיל'ה הזמן רץ
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מפגש צפון - מרכז משובח 
|
|
|
|
|
מחכה לדוח הזה "הרבה" זמן  היה כיף לפגוש את החברים מהמרכז, תוספת חיזוק לביקורים הקבועים, קמי ושי בגדדי ברוכים הבאים שמחתי שלא חזרת בידיים ריקות, כרגיל לביקורים בצפון  מישהו אמר מיני מפגש פורום? אכן כן אחלה מפגש עם חברה יותר אחלה קמי, מצטער "הקסם" של גע לי כנראה עבר מן העולם  לאלי נשאר קצת מפעם שעברה  שייקה תתנחם שיש לך תירוץ למקל חדש, והפעם תשקול טוב טוב מה אתה קונה, אשמח לעזור בבחירה של המקל החדש, כמובן אתם מוזמנים שוב בכל הזדמנות, חכו לעידכונים  קודם לכל תודה על האירוח הצפוני. מומי לגבי המקל אתה טועה כי מהרגע שנגעת בו גם הדגים נגעו בו  הקסם לא פג והעלית למקל את הערך. כשיוצע למכירה אני יציין את זה אחי תודה על הסיליקונים ואני עוד יפתיע אותך.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|