בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  סקר - זה רק ספורט.
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סקר - זה רק ספורט.  (נקרא 5574 פעמים) הדפסה
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

סקר - זה רק ספורט.
« ב- : ספטמבר 12, 2011, 02:26:25 AM »
רק בשביל הספורט.

מהו הספורט האהוב עליכם מעבר לספורט ותחביב הדיג ?

אתם נסחפים עם הזרם או שוחים נגדו ....?

אתם חננות או "קולים".....?  גיחוך

2 אפשרויות בחירה , לאלה שהספורט בדמם... מוציא לשון

יאללה חיפה !!!  yahoo yahoo yahoo

IP: [ מחובר ]
tomer567

חבר פורום

מנותק מנותק

בוסניק אוהב ים

בעניין: סקר - זה רק ספורט.
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 12, 2011, 09:07:12 AM »
אצלי זה כדורעף, למרות שכמעט ולא יצא לי לשחק הרבה זמן 
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : ספטמבר 12, 2011, 09:15:21 AM »
אצלי זה דיג כמובן

וספורט מוטורי  ג'יפים הגזעי
aviv1
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ספטמבר 12, 2011, 10:39:06 AM »
כדורגל ופוטבול!!!!!!
אני עכואי במקור שגדל ע"י המגרש המיתולוגי של הפועל עכו לכן אני שרוף אמיתי של הקבוצה שלא מפספס משחק בית ומשתדל ללכת גם למשחקי חוץ.
חוץ מזה אני מאוד אוהב פוטבול אמריקאי והקבוצה שלי היא הבאפלו בילס, בתקופה האחרונה אני על קו ישראל-ארה"ב בגלל עבודתי ויצא לי לראות שני משחקי פוטבול-אחד בדאלאס והשני בארקנסו(פוטבול מכללות) חוויה מדהימה!
-------------------------------
גם אני חבר בצוות חפף!!!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #4 ב- : ספטמבר 12, 2011, 11:11:54 AM »
אני חושב שכדאי היה להוסיף אפשרות הצבעה גם לטניס נשים... מתבייש
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ספטמבר 12, 2011, 13:46:02 PM »
כדורגל ופוטבול!!!!!!
אני עכואי במקור שגדל ע"י המגרש המיתולוגי של הפועל עכו לכן אני שרוף אמיתי של הקבוצה שלא מפספס משחק בית ומשתדל ללכת גם למשחקי חוץ.
חוץ מזה אני מאוד אוהב פוטבול אמריקאי והקבוצה שלי היא הבאפלו בילס, בתקופה האחרונה אני על קו ישראל-ארה"ב בגלל עבודתי ויצא לי לראות שני משחקי פוטבול-אחד בדאלאס והשני בארקנסו(פוטבול מכללות) חוויה מדהימה!

או !  yahoo

אולי אתה תוכל סוף סוף להסביר לי את פשר החוקים במשחק הזה.

אני מנסה לאהוב...אבל לא מבין מה לאהוב.

תן סקירה קצרה על המשחק , בבקשה. אתה בסדר
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : ספטמבר 12, 2011, 13:57:47 PM »

גמני כדור עף - כל פעם שהכדור היה אצלי הוא עף מחוץ למגרש... עצוב
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : ספטמבר 12, 2011, 14:04:43 PM »

גמני כדור עף - כל פעם שהכדור היה אצלי הוא עף מחוץ למגרש... עצוב

שנון.

חשבתי על בלט... וואלה לא יודע בגלל "הדילוגים".... 
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : ספטמבר 12, 2011, 15:16:29 PM »
בפועל-
דיג ורכיבה על סוסים (למרות שמזמן לא רכבתי-...)...

בטלויזיה- וואלה לא יודע
כדורגל וכדורסל...
aviv1
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : ספטמבר 13, 2011, 11:11:00 AM »
כדורגל ופוטבול!!!!!!

או !  yahoo

התחלתי לכתוב ואז קלטתי שויקיפדיה תסביר מהו פוטבול הרבה יותר טוב ממני....לכן ערכתי את הערך ופישטתי אותו מעט
מגרש פוטבול הוא מלבן בגודל כ-110 על 49 מ'. הצלעות הארוכות של המגרש נקראות סייד ליינס (Sidelines) והצלעות הקצרות נקראת אנד ליינס (Endlines). אלו הם גבולות המגרש. במקביל לכל אנד ליין מתוח גול ליין (Goal Line). המרחק בין שני קווי הגול ליינס הוא 100 יארד (כ-91 מטר). שני השטחים שבין כל גול ליין לבין האנד ליין הצמוד לו נקראים אנד זון (End Zone).
בקצה כל אנד זון, על קו האנד ליין, ניצבים שני עמודי שער (Goalpost) מחוברים בצורת האות האנגלית Y.

כל קבוצה מעמידה על המגרש בכל רגע נתון 11 שחקנים. מותר לבצע החלפת שחקן בכל פעם שהמשחק נעצר בין ניסיונות התקדמות,
מהלך המשחק
משחק פוטבול נמשך 60 דקות נטו והוא מחולק לארבעה רבעים בני 15 דקות כל אחד. מכיוון ששעון המשחק נעצר לעתים תכופות במהלך המשחק, משחק פוטבול טיפוסי נמשך לפחות 3 שעות(שלוש שעות של אכילה בלתי פוסקות של האמריקאים,בלי הגזמה הם צורכים במשחק 3000 קלוריות לפחות...בעעעע מקיאים).
מטרת הקבוצה היא להגיע (יחד עם הכדור כמובן... גיחוך) לendzone  של היריבה.על מנת שהקבוצה שמתקיפה תוכל להתקדם ולהמשיך להתקיף היא חייבת לעבור 10 יארד בכל מהלך. לקבוצה שבהתקפה יש 4 ניסיונות (דאונס) לעבור מרחק של לפחות 10 יארד לכיוון האנד זון של הקבוצה היריבה. כשהקבוצה שבהתקפה עוברת מרחק של לפחות 10 יארד, היא זוכה בפירסט דאון (דאון ראשון, First Down), כלומר היא מקבלת סט נוסף של ארבעה ניסיונות לעבור 10 יארד. אם הקבוצה שבהתקפה נכשלת להשיג פירסט דאון, כלומר לעבור 10 יארד בארבעה ניסיונות, המהלך נגמר והקבוצה היריבה עוברת להתקפה.
בסיום מהלך, הקבוצות מתחלפות ביניהן בתפקידים - הקבוצה שבהתקפה עוברת להגנה והקבוצה שהייתה בהגנה עוברת להתקפה.
ניקוד במשחק
קבוצה צוברת ניקוד בעזרת המהלכים הבאים:
•   טאצ'דאון (Touchdown) מקנה 6 נקודות לקבוצה שבהתקפה, כאשר שחקן התקפה מצליח לחדור עם הכדור לאנד זון של הקבוצה היריבה או לתפוס מסירה בתוך האנד זון של הקבוצה היריבה.
o   לאחר הטאצ'דאון זכאית הקבוצה שבהתקפה לניסיון אחד נוסף, שנקרא טריי (Try). הקבוצה יכולה לבחור בין בעיטה לשער, ששווה נקודה אחת (Points After Touchdown), לבין ניסיון חדירה נוסף לאנד זון של הקבוצה היריבה, ששווה 2 נקודות (Two-Point Conversion).
•   שער שדה (Field Goal) מקנה 3 נקודות לקבוצה שבהתקפה, כאשר שחקן התקפה בועט את הכדור בין שני עמודי השער ומעל לקורה האופקית. הבעיטה מתבצעת כמעט תמיד ממצב נייח שבו הכדור מוחזק אנכית כשאחד מקודקודיו נוגע בקרקע. ניסיון להשיג שער שדה נפוץ במיוחד כשהקבוצה בהתקפה מגיעה לדאון רביעי והיא קרובה מספיק לשער (בדרך כלל לא יותר מארבעים יארד) או כשאין לה די זמן להשיג ניקוד על ידי טאצ'דאון.
•   סיפטי (Safety) מקנה 2 נקודות לקבוצה שבהגנה, כאשר שחקן התקפה מתוקל בתוך שטח האנד זון של קבוצתו. זהו מצב נדיר יחסית.
עבירות
העונש בגין עבירה על כללי המשחק הוא בדרך כלל הזזה של הכדור לכיוון האנד זון של הקבוצה שעברה את העבירה. כאשר אחד השופטים מבחין בעבירה תוך כדי משחק, השופט זורק בד צהוב (שנקרא דגל או Penalty Flag) לכיוון מקום העבירה. בדרך כלל, המשחק ממשיך ובסיום הדאון הנוכחי בודקים את העבירה. הקבוצה שלטובתה נפסקה העבירה יכולה לבחור לקבל את העבירה או לוותר על העבירה ולקבל את תוצאת הדאון כפי ששוחק.
סוגי עבירות נפוצים:
•   False Start: שחקן התקפה שזז לאחר שהתמקם במקומו המיועד, לפני העברת הכדור לקוורטרבק. המהלך יגמר באופן מיידי וקבוצת ההתקפה תקנס ב-5 יארדים.
•   Offside: שחקן הגנה שהיה בצד הלא נכון של הכדור כשהתחיל המהלך. אם המהלך התחיל כבר, העבירה תוכרז רק אחרי שיגמר המהלך. לקבוצת ההתקפה יש את האופציה לקבל את הקנס על ההגנה שהוא 5 יארדים ולשחק את הדאון מחדש (או דאון ראשון אם 5-יארד היה מספיק לכך) או לוותר על העבירה ולקבל את תוצאות המהלך.
•   Holding: אחיזה לא חוקית ביריב שמונעת משחקן להגיע לכיוון הכדור או למנוע התקדמות [בהתקפה], או למנוע ממנו להגיע למחזיק הכדור [בהגנה]. הקבוצה שביצעה את העבירה תקנס ב-10 יארדים.
•   Pass Interference: מגע לא חוקי לאחר 5 יארדים של התקדמות שמונעת מרסיבר לתפוס כדור. ההגנה תקנס ב-5 או 10 יארדים, לפי חומרת העבירה. במקרים מסוימים ההתקפה תקבל את הכדור במקום שבו בוצעה העבירה.
•   Delay of game: אי התחלת המשחק בתוך הזמן הנקבע, ההתקפה תקנס ב-5 יארדים באופן מיידי.
•   Illegal Block in the Back: שחקן התקפה דוחף שחקן הגנה מהגב, ההתקפה תקנס ב-5 יארדים בתום המהלך.
•   Face Mask: אחיזה או תפיסה בפנים של שחקן בזמן נסיון לתקל אותו. הקבוצה שביצעה את העבירה תקנס ב 15 יארדים.
•   Clipping: מגן התקפה שמתקל באופן לא חוקי (מתחת לקרסול) שחקן הגנה בנסיון לשמור על מחזיק הכדור, ההתקפה תקנס ב-15 יארדים.
•   Intentional Grounding ו-Illegal Forward Pass: עברות בזריקת הכדור. ההתקפה תיקנס ב-10 יארד והדאון נחשב (אובדן דאון).
אם הגעתם עד לפה סימן שפוטבול מעניין אתכם,לכן קחו קישור לעשרה נוספת...
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%91%D7%95%D7%9C
גם אני חבר בצוות חפף!!!
Eli1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אשמח לעזור לחברים 0503377775

« הגיב #10 ב- : ספטמבר 13, 2011, 11:38:53 AM »
טל בדבר אחד אתה הכי הכי צודק:  י  א  ל  ל  ה  ח  י  פ  ה  הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי

בראל
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : ספטמבר 13, 2011, 13:26:23 PM »
זריקת כדור ברזל \ דיסקוס !  נשים !

גרמניות , רוסיות , בולגריות , והונגריות 

כל השאר לא עושות לי את זה  וואלה לא יודע

. !
אביחי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : ספטמבר 13, 2011, 14:22:29 PM »
זריקת כדור ברזל \ דיסקוס !  נשים !

גרמניות , רוסיות , בולגריות , והונגריות 

כל השאר לא עושות לי את זה  וואלה לא יודע

paddle paddle paddle

לך תלקק שלגון   מוציא לשון (אתה לא רוצה לחזור לכדורים)

amirsource
חבר פורום

מנותק מנותק

י

« הגיב #13 ב- : ספטמבר 13, 2011, 14:39:48 PM »
דייג,כושר גופני,טניס,כדורגל  מוציא לשון
י
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : ספטמבר 13, 2011, 18:19:27 PM »
כדורגל ופוטבול!!!!!!

או !  yahoo

התחלתי לכתוב ואז קלטתי שויקיפדיה תסביר מהו פוטבול הרבה יותר טוב ממני....לכן ערכתי את הערך ופישטתי אותו מעט
מגרש פוטבול הוא מלבן בגודל כ-110 על 49 מ'. הצלעות הארוכות של המגרש נקראות סייד ליינס (Sidelines) והצלעות הקצרות נקראת אנד ליינס (Endlines). אלו הם גבולות המגרש. במקביל לכל אנד ליין מתוח גול ליין (Goal Line). המרחק בין שני קווי הגול ליינס הוא 100 יארד (כ-91 מטר). שני השטחים שבין כל גול ליין לבין האנד ליין הצמוד לו נקראים אנד זון (End Zone).
בקצה כל אנד זון, על קו האנד ליין, ניצבים שני עמודי שער (Goalpost) מחוברים בצורת האות האנגלית Y.

כל קבוצה מעמידה על המגרש בכל רגע נתון 11 שחקנים. מותר לבצע החלפת שחקן בכל פעם שהמשחק נעצר בין ניסיונות התקדמות,
מהלך המשחק
משחק פוטבול נמשך 60 דקות נטו והוא מחולק לארבעה רבעים בני 15 דקות כל אחד. מכיוון ששעון המשחק נעצר לעתים תכופות במהלך המשחק, משחק פוטבול טיפוסי נמשך לפחות 3 שעות(שלוש שעות של אכילה בלתי פוסקות של האמריקאים,בלי הגזמה הם צורכים במשחק 3000 קלוריות לפחות...בעעעע מקיאים).
מטרת הקבוצה היא להגיע (יחד עם הכדור כמובן... גיחוך) לendzone  של היריבה.על מנת שהקבוצה שמתקיפה תוכל להתקדם ולהמשיך להתקיף היא חייבת לעבור 10 יארד בכל מהלך. לקבוצה שבהתקפה יש 4 ניסיונות (דאונס) לעבור מרחק של לפחות 10 יארד לכיוון האנד זון של הקבוצה היריבה. כשהקבוצה שבהתקפה עוברת מרחק של לפחות 10 יארד, היא זוכה בפירסט דאון (דאון ראשון, First Down), כלומר היא מקבלת סט נוסף של ארבעה ניסיונות לעבור 10 יארד. אם הקבוצה שבהתקפה נכשלת להשיג פירסט דאון, כלומר לעבור 10 יארד בארבעה ניסיונות, המהלך נגמר והקבוצה היריבה עוברת להתקפה.
בסיום מהלך, הקבוצות מתחלפות ביניהן בתפקידים - הקבוצה שבהתקפה עוברת להגנה והקבוצה שהייתה בהגנה עוברת להתקפה.
ניקוד במשחק
קבוצה צוברת ניקוד בעזרת המהלכים הבאים:
•   טאצ'דאון (Touchdown) מקנה 6 נקודות לקבוצה שבהתקפה, כאשר שחקן התקפה מצליח לחדור עם הכדור לאנד זון של הקבוצה היריבה או לתפוס מסירה בתוך האנד זון של הקבוצה היריבה.
o   לאחר הטאצ'דאון זכאית הקבוצה שבהתקפה לניסיון אחד נוסף, שנקרא טריי (Try). הקבוצה יכולה לבחור בין בעיטה לשער, ששווה נקודה אחת (Points After Touchdown), לבין ניסיון חדירה נוסף לאנד זון של הקבוצה היריבה, ששווה 2 נקודות (Two-Point Conversion).
•   שער שדה (Field Goal) מקנה 3 נקודות לקבוצה שבהתקפה, כאשר שחקן התקפה בועט את הכדור בין שני עמודי השער ומעל לקורה האופקית. הבעיטה מתבצעת כמעט תמיד ממצב נייח שבו הכדור מוחזק אנכית כשאחד מקודקודיו נוגע בקרקע. ניסיון להשיג שער שדה נפוץ במיוחד כשהקבוצה בהתקפה מגיעה לדאון רביעי והיא קרובה מספיק לשער (בדרך כלל לא יותר מארבעים יארד) או כשאין לה די זמן להשיג ניקוד על ידי טאצ'דאון.
•   סיפטי (Safety) מקנה 2 נקודות לקבוצה שבהגנה, כאשר שחקן התקפה מתוקל בתוך שטח האנד זון של קבוצתו. זהו מצב נדיר יחסית.
עבירות
העונש בגין עבירה על כללי המשחק הוא בדרך כלל הזזה של הכדור לכיוון האנד זון של הקבוצה שעברה את העבירה. כאשר אחד השופטים מבחין בעבירה תוך כדי משחק, השופט זורק בד צהוב (שנקרא דגל או Penalty Flag) לכיוון מקום העבירה. בדרך כלל, המשחק ממשיך ובסיום הדאון הנוכחי בודקים את העבירה. הקבוצה שלטובתה נפסקה העבירה יכולה לבחור לקבל את העבירה או לוותר על העבירה ולקבל את תוצאת הדאון כפי ששוחק.
סוגי עבירות נפוצים:
•   False Start: שחקן התקפה שזז לאחר שהתמקם במקומו המיועד, לפני העברת הכדור לקוורטרבק. המהלך יגמר באופן מיידי וקבוצת ההתקפה תקנס ב-5 יארדים.
•   Offside: שחקן הגנה שהיה בצד הלא נכון של הכדור כשהתחיל המהלך. אם המהלך התחיל כבר, העבירה תוכרז רק אחרי שיגמר המהלך. לקבוצת ההתקפה יש את האופציה לקבל את הקנס על ההגנה שהוא 5 יארדים ולשחק את הדאון מחדש (או דאון ראשון אם 5-יארד היה מספיק לכך) או לוותר על העבירה ולקבל את תוצאות המהלך.
•   Holding: אחיזה לא חוקית ביריב שמונעת משחקן להגיע לכיוון הכדור או למנוע התקדמות [בהתקפה], או למנוע ממנו להגיע למחזיק הכדור [בהגנה]. הקבוצה שביצעה את העבירה תקנס ב-10 יארדים.
•   Pass Interference: מגע לא חוקי לאחר 5 יארדים של התקדמות שמונעת מרסיבר לתפוס כדור. ההגנה תקנס ב-5 או 10 יארדים, לפי חומרת העבירה. במקרים מסוימים ההתקפה תקבל את הכדור במקום שבו בוצעה העבירה.
•   Delay of game: אי התחלת המשחק בתוך הזמן הנקבע, ההתקפה תקנס ב-5 יארדים באופן מיידי.
•   Illegal Block in the Back: שחקן התקפה דוחף שחקן הגנה מהגב, ההתקפה תקנס ב-5 יארדים בתום המהלך.
•   Face Mask: אחיזה או תפיסה בפנים של שחקן בזמן נסיון לתקל אותו. הקבוצה שביצעה את העבירה תקנס ב 15 יארדים.
•   Clipping: מגן התקפה שמתקל באופן לא חוקי (מתחת לקרסול) שחקן הגנה בנסיון לשמור על מחזיק הכדור, ההתקפה תקנס ב-15 יארדים.
•   Intentional Grounding ו-Illegal Forward Pass: עברות בזריקת הכדור. ההתקפה תיקנס ב-10 יארד והדאון נחשב (אובדן דאון).
אם הגעתם עד לפה סימן שפוטבול מעניין אתכם,לכן קחו קישור לעשרה נוספת...
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%91%D7%95%D7%9C

Touchdown !!!   אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

רק אל תבחן אותי על זה... אביל

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for