תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
2/12/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:30 | סבידה מתה - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 3 |
הדו"ח:
נו איך מתחילים דוח כזה ?
כמעט 3 שנים שאני מנסה ללא הצלחה לתפוס אינטיאס לא הולך לי ואני לא מנסה כמעט רק בימים שלא בא לי לעשות כלום אלא לזרוק ולשבת , בשנה הראשונה למדתי את הטכניקות ואף הייתי שותף לכמה דגים ולאחר מכן הצטיידתי בשני סטים , בשנה השניה הרמתי לחבר דגים מהמים אבל אצלי לא דפק והמוטיבציה ירדה וכך גם כמות היציאות , השנה בכלל אין לי זמן

פעם ראשונה שאני הולך לזרוק העונה לאינטיאס ... הציוד שוכב משנה שעברה כמובן ללא שטיפה ותחזוקה

בסט השני מקל ליון צ'מפיון ורולר אקליפז 90 עם חוט 100 ליברה ושוק לידר 100 - ריג מונו חוט 80 2 קרסים גודל 6/0 צפה וגודל 10/0 קשורה בתחתון .
שעה 2 בצהריים אני מגיע לים הכל שקט ורגוע אפילו הצפוניות לא חזקות מתחיל להקים את המערך ואני קולט שאני בלי משקולות שיטטטט שכחתי אותן בבית

שעה עוברת ואין כלום אצל אף אחד . נו מה עושים

האמת בגודל הזה עם הציוד הזה אין יותר מדי פייט , הדג לא הצליח להוציא יותר מדי חוט סה"כ ריצות יפות ואחרי 3 דקות בחור נחמד נעץ אותו עם גאנצ' (למרות שהייתי יכול להניף אותו מהחוט) .
אז מה היה לנו ? מזל גדול כי על 20 מקלות דאווקא דפק עלי , יציאה ראשונה העונה וכבר דג (האמת לא ציפיתי)
משקפיים של החבר שהלכו בסלעים - מההתלהבות הרמתי את היד והן עפו בלופ בלופ למים

הרבה שמחה וכמובן חתיכה לאבא ,לחמותי שתחיה (חולת דגים אמיתית) ולי סביצה משובח

עונה פוריה ושמחה לכולם
שבוע טוב