תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/12/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
04:00 | דמוי דג בינוני - ima nabarone 150f | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 1 | 1 |
04:20 | - CHALENGER LURE EG033F-COLOR T13. CHROME BLACK SPLASH/PINK BELLY | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 1 | 1 |
05:00 | - ima nabarone 150f | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 1 | 1 |
07:00 | דמוי דג גדול - Halco sorcerer 125-red head | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 2.5 |
07:40 | דמוי דג גדול - Halco sorcerer 125-red head | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 4 ק"ג שהחליקו לי מהידיים |
08:30 | דמוי דג בינוני - Challenger 4 1/2" Deep Diving Minnow SILVER BLACK BACK | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 2.5 |
0930 | דמוי דג בינוני - Challenger 4 1/2" Deep Diving Minnow SILVER BLACK BACK | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 6 ק"ג ברח עם הסט שלי |
הדו"ח:
סופ"ש התחיל במפגש בחנות ימית שהיה מהנה כתמיד

ועל כך בסיכום
http://www.israelkayakfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=21003.0
שישי ארבע אחה"צ שאולי ואני מנסים להתארגן על פתיון קופצים לקישון בשביל בורים

אך חוץ מכמות יתושים שעקצו אותנו ללא הרף לא השגנו דבר,אפילו לשדל את מיכה להצטרף אלינו לא צלח.

קובעים להגיע מאוחר יותר במועדון

המטרה שוב...-אינטיאסים.

אומנם יוצאים ללא פתיון גם לאחר שניסינו על מזח במעגן,אפילו סרגוס קטן-נדה..

יוצאים קצת מאוכזבים אך מקווים לטוב

משטר הרוחות במפרץ שונה מחופי הארץ ויציאה ברוח מזרחית מהמועדון משמעותה הרבה גילסוסים בחזרה.
צינת הלילה מורגשת אך אנו מצויידים היטב בביגוד חם

הדרך קלה יחסית והרוח עוזרת הרבה.
סירות דייגי בולוס חולפות אותנו
בודקים לשלום הברקודות ואכן לא מאכזבות אומנם פריטים לא גדולים מאוד @baby
אך פייט מהנה ביותר עם מספר רב של בריחות אחת רצינית ביותר(שאולי אף ראה את הקפיצה של הדג) אך 3 תפיסות עבורי מספקות אותי.

השחר מתחיל לעלות ואיתו הרוח,גלי ברבורים גורמים לנו להרטב היטב.

קצת הסתבכויות של חוטים
אך יוצאים מזה
מתחילים בספיד טרולינג @freakout
דמויים גדולים במהירות של 10 קשר בממוצע
האטרף מגיע עם שני בזזזים משני המקלות @madviking
הווה אומר דמוי בצבעי ביזרי ודמוי ראש אדום יהיו המנצחים היום.
קיפוף רציני של המקל עם הספינינג סימרון אקומה ,מגלגל אליי ופלמוד ראשון אחרי מאבק עיקש נכנע ונוחת על הקיאק.

ממשיך בריגוש
הים מתחיל לעבוד היטב,אני זורח במצבים כאלה אקשן במיטבו שפריצים של מי ים קרירים,רוח בפנים,בעלי האיילנד אולי מכירים זאת כשחורי הניקוז האחוריים מתחילים "לשרוק" @whistle2.
באזזזז נוסף ומנגינת מטמטמת של הפן 209 האדום וינטאז שלי,משהו רציני למטה
כבד,לא מפסיק להוציא חוט מתחיל לגלגל אליי המתח על החוט עולה,אחרי מאבק נוסף פלמוד גדול תפוס בגב לכן גם הרגיש כבד יותר.
יוסי מגיע, הדג כבר בידיים שלי ניעור קל ומחליק לי בין הידיים

ממשיך בחגיגה,שאולי מתקשר שהוא חוזר למעגן.
עוד בזזזזז שוב מהפן 209 הפעם אין מצב שהוא מחליק לי ואכן כך נעיצה מהירה ושיתוק.
העייפות כבר מראה סימניה ריצה נוספת ובזזזזז מטורף של משהו חזק וגדול שגורם למקל להשתחרר מהאיבטוח שלו
ותוך שניות אני מגלה שהסט שלי במים
פאקקק הסט האהוב שלי

אומנם לא יקר אבל הוציא הרבה דגים...
אז מי שיתקל בפלמוד חמדן שנעוץ בו דמוי וסט טרולינג מוזמן להתקשר

חוזר למעגן הרוח עומדת על כ 15 קשר
בקיפולים על החוף
הרוח נרגעת השמש יוצאת ועוד יום נפלא הסתיים לו
תהנו מסרטון קצר
ותמונות
שבוע טוב ונראה שמי שלא ניצל הסופ"ש את הדייג יצטרך כנראה להמתין.