פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   איזה דג זה היה? |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איזה דג זה היה? (נקרא 5444 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
המחשבה הזאת תישאר איתך הרבה זמן ואין תשובה ברורה בשבילה גם המומחים ביותר יתנו דעות אבל אי אפשר לדעת מה נכון ... מה שכן יצאת עם פייט קצר ו-2 בורים בבית אין טוב מזה ... שיהיה לך דייג מוצלח גל  חחח אני אומר לך גיאצ'וק יבוא וידע מה נכון, גיאצ'וק זה כמו ה' הוא רואה הכל ויודע הכל לא צוחק חחח  נסחפת חבר  אני לא אדם דתי ואפילו לא מסורתי אבל אני בטוח שיש כאן חברים שלא אוהבים את ההקבלות האלו ואולי אפילו נפגעים מהן... מציע שתערוך קצת את המשפט הזה  לגבי דגים חותכי חוטים במים המתוקים, שפמנון גדול יכול לחתוך חוט אם הוא בלע את הפיתיון ונלחמים איתו לאורך זמן אבל לא נראה לי שזה היה המקרה. לדעתי מה שחתך לך את החוט היה צב ביצה. יכולת הקיצוץ שלו עם המקור היא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה אבל השפה של המקור חדה מאד! חוט בד+מתח+משהו חד= חוט חתוך... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
המחשבה הזאת תישאר איתך הרבה זמן ואין תשובה ברורה בשבילה גם המומחים ביותר יתנו דעות אבל אי אפשר לדעת מה נכון ... מה שכן יצאת עם פייט קצר ו-2 בורים בבית אין טוב מזה ... שיהיה לך דייג מוצלח גל  חחח אני אומר לך גיאצ'וק יבוא וידע מה נכון, גיאצ'וק זה כמו ה' הוא רואה הכל ויודע הכל לא צוחק חחח  נסחפת חבר  אני לא אדם דתי ואפילו לא מסורתי אבל אני בטוח שיש כאן חברים שלא אוהבים את ההקבלות האלו ואולי אפילו נפגעים מהן... מציע שתערוך קצת את המשפט הזה  לגבי דגים חותכי חוטים במים המתוקים, שפמנון גדול יכול לחתוך חוט אם הוא בלע את הפיתיון ונלחמים איתו לאורך זמן אבל לא נראה לי שזה היה המקרה. לדעתי מה שחתך לך את החוט היה צב ביצה. יכולת הקיצוץ שלו עם המקור היא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה אבל השפה של המקור חדה מאד! חוט בד+מתח+משהו חד= חוט חתוך...  נראה לי התשובה הכי הגיונית.. מישה לפני שאתה וליאור באתם לקמפינג בחופש הגדול רון תפס צב ים והוא היה בטוח שזה איזה מפלצת הוא לא זז מהמקום ואחרי זה כל החוט היה משופשף
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המחשבה הזאת תישאר איתך הרבה זמן ואין תשובה ברורה בשבילה גם המומחים ביותר יתנו דעות אבל אי אפשר לדעת מה נכון ... מה שכן יצאת עם פייט קצר ו-2 בורים בבית אין טוב מזה ... שיהיה לך דייג מוצלח גל  חחח אני אומר לך גיאצ'וק יבוא וידע מה נכון, גיאצ'וק זה כמו ה' הוא רואה הכל ויודע הכל לא צוחק חחח  נסחפת חבר  אני לא אדם דתי ואפילו לא מסורתי אבל אני בטוח שיש כאן חברים שלא אוהבים את ההקבלות האלו ואולי אפילו נפגעים מהן... מציע שתערוך קצת את המשפט הזה  לגבי דגים חותכי חוטים במים המתוקים, שפמנון גדול יכול לחתוך חוט אם הוא בלע את הפיתיון ונלחמים איתו לאורך זמן אבל לא נראה לי שזה היה המקרה. לדעתי מה שחתך לך את החוט היה צב ביצה. יכולת הקיצוץ שלו עם המקור היא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה אבל השפה של המקור חדה מאד! חוט בד+מתח+משהו חד= חוט חתוך...  ערכתי , לא חשבתי על זה  וגם לא על זה שיש מצב שזה צב, למרות שיש שם צבים .. כנראה שזה היה באמת צב, תודה על התשובה 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים  יש לך אקווריום בבית? אם כן פעם הבאה שאני יתפוס אני יביא לך 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים  יש לך אקווריום בבית? אם כן פעם הבאה שאני יתפוס אני יביא לך  למרות שהדברים נכתבו בצחוק, הייתי רוצה לציין כאן שצבים, מכול הסוגים, הינם חיות מוגנות בארצנו . אפילו צבי הביצה המצחינים שבמאגרים...  גל, לגבי חיתוך חוטי בד, המלצתי כאן כבר בעבר על מספרי ציפורניים . חדים בטירוף עם מעט מאד משחק בציר ובדר"כ גם מחומרים שלא מחלידים כול כך מהר 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים  יש לך אקווריום בבית? אם כן פעם הבאה שאני יתפוס אני יביא לך  למרות שהדברים נכתבו בצחוק, הייתי רוצה לציין כאן שצבים, מכול הסוגים, הינם חיות מוגנות בארצנו . אפילו צבי הביצה המצחינים שבמאגרים...  גל, לגבי חיתוך חוטי בד, המלצתי כאן כבר בעבר על מספרי ציפורניים . חדים בטירוף עם מעט מאד משחק בציר ובדר"כ גם מחומרים שלא מחלידים כול כך מהר  כן , זה בעיקרון מה שאני חותך איתם חוטי בד יש איתם שתי בעיות: א. יקרים ב. כמו שכבר אמרתי - אמא 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים  יש לך אקווריום בבית? אם כן פעם הבאה שאני יתפוס אני יביא לך  למרות שהדברים נכתבו בצחוק, הייתי רוצה לציין כאן שצבים, מכול הסוגים, הינם חיות מוגנות בארצנו . אפילו צבי הביצה המצחינים שבמאגרים...  גל, לגבי חיתוך חוטי בד, המלצתי כאן כבר בעבר על מספרי ציפורניים . חדים בטירוף עם מעט מאד משחק בציר ובדר"כ גם מחומרים שלא מחלידים כול כך מהר  כן , זה בעיקרון מה שאני חותך איתם חוטי בד יש איתם שתי בעיות: א. יקרים ב. כמו שכבר אמרתי - אמא  יקרים ?? אני מדבר על מספרי ציפורניים פשוטים של 20-30 ש"ח. לא על הקטרים לציפורניים שפדיקורים משתמשים בהם... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים  יש לך אקווריום בבית? אם כן פעם הבאה שאני יתפוס אני יביא לך  למרות שהדברים נכתבו בצחוק, הייתי רוצה לציין כאן שצבים, מכול הסוגים, הינם חיות מוגנות בארצנו . אפילו צבי הביצה המצחינים שבמאגרים...  גל, לגבי חיתוך חוטי בד, המלצתי כאן כבר בעבר על מספרי ציפורניים . חדים בטירוף עם מעט מאד משחק בציר ובדר"כ גם מחומרים שלא מחלידים כול כך מהר  כן זה היה בהומור אבל עדיין טוב שכתבת את זה לאנשים שלא יודעים.. למרות שראיתי לא פעם , אנשים שנתפס להם צב בחכה, ובמקום לנסות איכשהוא לשחרר את הקרס (למרות שמאוד קשה) הם חותכים את החוט, ובנוסף לזה - זורקים את הצב רחוק מהמים .. על מנת שימות ולא יחזור למים 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
מאיפה משיגים צב כזה  יש לי בעיה בחיתוך של החוטי בד ואמא שלי כל הזמן מתעצבנת שאני לוקח לה את המספרים  יש לך אקווריום בבית? אם כן פעם הבאה שאני יתפוס אני יביא לך  למרות שהדברים נכתבו בצחוק, הייתי רוצה לציין כאן שצבים, מכול הסוגים, הינם חיות מוגנות בארצנו . אפילו צבי הביצה המצחינים שבמאגרים...  גל, לגבי חיתוך חוטי בד, המלצתי כאן כבר בעבר על מספרי ציפורניים . חדים בטירוף עם מעט מאד משחק בציר ובדר"כ גם מחומרים שלא מחלידים כול כך מהר  כן , זה בעיקרון מה שאני חותך איתם חוטי בד יש איתם שתי בעיות: א. יקרים ב. כמו שכבר אמרתי - אמא  יקרים ?? אני מדבר על מספרי ציפורניים פשוטים של 20-30 ש"ח. לא על הקטרים לציפורניים שפדיקורים משתמשים בהם...  אנחנו מדברים על אותו דבר, שאלתי את אמא שלי כמה עלו המספריים שאצלנו בבית והיא אמרה שבאזור ה100-150 ... רשום עליהן: TITAN Solingen ולאחר חיפוש קצר בגוגל כנראה זה סוג של מותג של מספריים וסכינים לכן המחיר המופקע ... מה שכן, תענוג לחתוך איתם תמונה:
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2012, 19:44:23 PM על ידי עדי
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לאחרונה התחדשתי ב- לדרמן דגם WAVE , פשוט מדהים  המספריים שלו חותכות הכל, ובכלל שאר הכלים מחליפים לי את הצורך בעוד ציוד
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לאחרונה התחדשתי ב- לדרמן דגם WAVE , פשוט מדהים  המספריים שלו חותכות הכל, ובכלל שאר הכלים מחליפים לי את הצורך בעוד ציוד תתחדש מומי  שמח בשבילך
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לאחרונה התחדשתי ב- לדרמן דגם WAVE , פשוט מדהים  המספריים שלו חותכות הכל, ובכלל שאר הכלים מחליפים לי את הצורך בעוד ציוד תתחדש מומי  שמח בשבילך צעצוע יפה וחמוד, לא מפסיק לשחק איתו 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לאחרונה התחדשתי ב- לדרמן דגם WAVE , פשוט מדהים  המספריים שלו חותכות הכל, ובכלל שאר הכלים מחליפים לי את הצורך בעוד ציוד מה שאני הכי אוהב בכלי הזה ובכלל בלדרמנים זה שאם הלהבים של הסכינים והמספריים כבר לא חדים כמו פעם מארגנים לו״ טיפול״ קטן ואפשר לישלוח אותו לחברה
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחרונה התחדשתי ב- לדרמן דגם WAVE , פשוט מדהים  המספריים שלו חותכות הכל, ובכלל שאר הכלים מחליפים לי את הצורך בעוד ציוד מה שאני הכי אוהב בכלי הזה ובכלל בלדרמנים זה שאם הלהבים של הסכינים והמספריים כבר לא חדים כמו פעם מארגנים לו״ טיפול״ קטן ואפשר לישלוח אותו לחברה "טיפול"? פרט נמק והבא דוגמיות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3