Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
זה חלום וזוהי הגשמתו  אין מילים פשוט חלום רטוב להביא מפלץ כזה הביתה רק שימשיך לתת לכם תפוקה כל העונה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין מרזוק על המפלץ החביב מהחוף  יופי של תפיסה איכותית
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
חלום של כל דיג  כל הכבוד על ההשקעה וההתמדה בסוף זה הגיע  מאחל לך ולנו עוד הרבה דוחות כאלה ממך  אגב גם דוחות ללא דגים מתקבלים בברכה ויש מה ללמוד מהם גם  בהצלחה בהמשך 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מברוק מרזוק על התפיסה המכובדת ועל השיא, ללא ספק תפיסה מעולה,  דוח מעניין והיה גם מעניין לקרוא את ההתלבטויות שלך לגבי דרך הוצאת הפתיון לאור הזרם הצפוני- בהחלט מעיד על הבנת ים ובהחלט יש כא טיפ חשוב כיצד לנהודג במקרה של זרם חזק מהצד.... אגב, שילבתי ע"י עריכה את התמונה בסוף הדוח עצמו, ועל הדרך הוספתי קצת פסיקים  מסוקרן לשמוע, איזה מרחק מהחוף ואיזה עומק היתה האכילה של הדג, האם הקרקעית שם סלעית או חולית?!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מברוק מרזוק על התפיסה המכובדת ועל השיא, ללא ספק תפיסה מעולה,  דוח מעניין והיה גם מעניין לקרוא את ההתלבטויות שלך לגבי דרך הוצאת הפתיון לאור הזרם הצפוני- בהחלט מעיד על הבנת ים ובהחלט יש כא טיפ חשוב כיצד לנהודג במקרה של זרם חזק מהצד.... אגב, שילבתי ע"י עריכה את התמונה בסוף הדוח עצמו, ועל הדרך הוספתי קצת פסיקים  מסוקרן לשמוע, איזה מרחק מהחוף ואיזה עומק היתה האכילה של הדג, האם הקרקעית שם סלעית או חולית?! תודה על הפסיקים רפי, נגמר לי האוויר  מרזוק היקר, תודה על דוח מרתק וסחטיין על התוצאות  תמשיך לכתוב לנו תמשיך! בהתחלה הייתי בטוח שאתה מרזוק מאשדוד  קרוב שלו אולי? (יוסי מרזוק)
|
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הדג היפה
אין ספק שלהביא דג כזה כבר דורש ידע ומיומנות וכנראה קיבלת זאת .
שמח בשבילך .
עוד נתראה בקרוב
שוב מברוק רק עשה טובה תוריד את הזקן אחי .
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דג ממש מקצוען להביא כזו מפלצת מהחוף כל הכבוד אגב הזקן יפה לך אל תשים לב לקנעים עוזי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
עוזב אותך שנתיים כזה צעיר ומה אני רואה !! מרזוק אתה מתחיל להזדקן איש  איזה כיף ותענוג לראות אותך עם החתיך במשקל הזה  שוב מברוק ואל תשכח להיות בקשר  בהצלחה בבאות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
דרור2
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בס"ד וואלה מדהים,אין מילה אחרת. כל הכבוד  . מה רבו מעשיך אלוקים. פשוט דג מדהים,לא נתפס לי הגודל,מעניין לראות דבר כזה במציאות. יישר כוח מרזוק,תבורך. דרור.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אי אפשר להתעלם מבהמה כזאת  בהחלט משהו מדהים בכל קנה מידה שנתפס מהחוף. אבל אי אפשר להתעלם גם מהדו"ח הזה  פשוט מצויין, שיתוף כמו שצריך. שתצליח שוב לפנק אותנו ולהעשיר אותנו מניסיונך,  אגב, איזה גודל קרסים, והאם השתמשת בקרס אחת או שתיים על הפתיון ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
כבוד על הדג ועוד יותר על הדו"ח כיף לדעת שיש דגים כאלו גם מהחוף צריך רק נחישות והתמדה כמו שלך  בהצלחה בהמשך
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין