תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/12/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
יום שישי בבוקר.. 10:00 מחליט לרדת לים לנסות ולשחזר את תפיסת הטונית מהדוח הקודם..
יורד לאזור ראש הנקרה, קצת דרומית משם... פשוט מטורף.. כמות דייגי האינטיאס שם פשוט לא יאומן.. אנשים יורדים לשם נראה לי מהבוקר לתפוס מקום פשוט טירוף... מחליט לעבור מקום, להימנע מסיבוכים של חוטים מיותרים..
עולה לאבן הגדולה, יורד לריף .. ומתחיל..
הים שטוח, רוח שמשתנה מפעם לפעם, בצהריים מערבית ובערב השתנתה למזרחית מטורפת... אחלה תנאים לבלונים..
בקיצור, מזרזר, מנסה את כל ארסנל הבובות שלי... לידי תקיפות מטורפות... הדגים עפים באויר על הבזרי.. אבל על הבובות? כלום...
ויש לי חדשות... ראש הנקרה מלאה טוניות...! אני רואה אותם רודפות אחרי הבזרי ומנטרות באוויר.. לא יאומן..
היו עוד הרבה קפיצות שלא זיהתי את סוג הדג...
בטח אתם שואלים איך אני יודע שזה טונית?
אני כמעט בטוח, משתי סיבות.. האחת, הרדיפות היו ממש מתחתי! בערך 20 ס"מ מהריף עצמו ככה שיכלתי לזהות את הסוג דג בגלל הגב המנומר עשה רושם שזה טוניות... לא היו בלהקה גדולה אבל קבוצות של 3-5 מטורפים רעבים שאוכלים בלי סוף רק לא את הבובות שלי....
מה לא ניסתי, דמוי מיינו,פופרים עם השפרצות,כלב של רפאלה,סליקונים,ג'יגים.... אפילו פרשתי לנסות להוציא איזה קלמר בשיא היום..
אחרי 5 שעות בערך, אני אומר שזה היה מזל, או פשוט הבזרי הקטן והמסכן היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון... ראו תמונה...
סתם רציתי לשתף, דוח מאכזב ללא תפיסות... אבל התקיפות שהיו לידי והקפיצות באוויר פשוט גרמו להתרגשות מטורפת וצפיה שאולי זה יבוא על אחת הבובות... אבל לא קרה :\
המים היו ממש צלולים וגם להם לחשוד, או שכמות הבזרי בראש הנקרה בשעות האלה גורמת להם לא להתייחס בכלל לבובות שלי שיש להם את הדבר האמיתי ממש ליד הבובה....
הייתי חייב לצלם את הבזרי המסכן.. או החצוף .. מי יודע