פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עזרה| ריג חופי - חדש בעסק. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה| ריג חופי - חדש בעסק. (נקרא 1830 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם, אני מתחיל בכל העסק הזה של הדיג מי שרוצה יכול לראות את הדיון שפתחתי בקטגוריית "על החוף". יש לי חכת פתיונות, משקלי זריקה 150-300. אני רוצה לבנות לה ריג חופי נורמלי, ולכן אני צריך אותכם כדי לקבל הסברים. (פעם ראשונה בדיג חופי). בעיקרון קניתי את כל הציוד הדרוש לדיג חופי, שזה אומר- סביבלים, משקולות במשקל 100 ג', חוט מתאים וכו'... רציתי להתייעץ איתכם ולקבל מידע איך לבנות ריג (אני צריך הסבר מלא גם את הקשירות לסביבל ולקרס ולמשקולת). בהתחלה חשבתי לעשות ככה- חוט ראשי-----------------סביבל-------------קרס---------------משקולת. אבל עד מהרה התברר לי שזהו ריג גרוע. תודה רבה לעוזרים! 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלום וברוך הבא קח כאן טעימה קטנה של ריגים , חלקם בהגשה של moti-m פורום סרטוני הדרכה = הכנת ריגיםתבחר מה מעניין אותך ונוכל לסייע בשאלות נוספות 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מתאים בהחלט 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
מתאים בהחלט  מעולה. מה דעתך על הריג הבא למתחילים כמוני- חוט ראשי . . . . . סביבל . . . . . משקולת . . . . . קרס זה סביר למתחילים כמוני?
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
הריג כפי שתיארת מתאים, ניתן להוסיף קרס נוספת בין הסביבל לבין העופרת, באמצע הריג, כפי שדי רשם קודם - רצוי לראות כמה ריגים ואפילו להכין מראש, ברגע שתגיע לחוף תנסה כול פעם ריג אחר עד שתראה שהוא מתאים לך. בהצלחה רבה
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתאים בהחלט  מעולה. מה דעתך על הריג הבא למתחילים כמוני- חוט ראשי . . . . . סביבל . . . . . משקולת . . . . . קרס זה סביר למתחילים כמוני? הריג הכי בסיסי הוא כזה: ----חוט ראשי-----משקולת---חרוז גומי---סוויבל------תלאי------קרס מצב בו תשחיל את המשקולת על התלאי של הקרס יביא לכך שהיא תרד עד הקרס ואז שום דג לא יבוא. נסה להתחיל לדוג עם הריג הזה וספר באיזה קשיים נתקלת והאם אכלו\לא אכלו.
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
מתאים בהחלט  מעולה. מה דעתך על הריג הבא למתחילים כמוני- חוט ראשי . . . . . סביבל . . . . . משקולת . . . . . קרס זה סביר למתחילים כמוני? הריג הכי בסיסי הוא כזה: ----חוט ראשי-----משקולת---חרוז גומי---סוויבל------תלאי------קרס מצב בו תשחיל את המשקולת על התלאי של הקרס יביא לכך שהיא תרד עד הקרס ואז שום דג לא יבוא. נסה להתחיל לדוג עם הריג הזה וספר באיזה קשיים נתקלת והאם אכלו\לא אכלו. הדגמתי את הריג הזה לשגיא באמצעות סרטון ... הריג הבסיסי ביותר . תודה שהסברת אדם הכנת לי את הבסיס  אם עוד משהו לא הבין את הריג לפי הסרטוט שהעלה אדם, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו את הסרטון עם ההסברים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גל, תעלה לכאן את הסרטון ונכניס אותו גם לפורום סרטוני ההדרכה
|
|
|
|
|
מתאים בהחלט  מעולה. מה דעתך על הריג הבא למתחילים כמוני- חוט ראשי . . . . . סביבל . . . . . משקולת . . . . . קרס זה סביר למתחילים כמוני? בזמן האחרון התמקצתי בריגים אבל אצלי הוכח שהריג הפשוט שלי עובד הכי טוב [אצלי לא יודע איך אצל אחרים ] הריג : 1] -------(משקולת) -----(חרוז)---(סביבל)--------------- (קרס ] 2] ----[משקולת]--[חרוז]---[סביבל T שיוצא ממנה 5 ס"מ חוט עם קרס ] ------------ [קרס תחתונה יושבת על הקרקע]
|
Catch & Realse
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בזמן האחרון התמקצתי בריגים אבל אצלי הוכח שהריג הפשוט שלי עובד הכי טוב [אצלי לא יודע איך אצל אחרים ]
הריג :
1] -------(משקולת) -----(חרוז)---(סביבל)--------------- (קרס ]
2] ----[משקולת]--[חרוז]---[סביבל T שיוצא ממנה 5 ס"מ חוט עם קרס ] ------------ [קרס תחתונה יושבת על הקרקע] הריג הראשון שלך נפוץ מאד ובעל הצלחות לא מעטות. הריג השני לא ברור לי, למה אתה צריך סביבל t מתחת למשקולת ולא רגיל ?, ולמה תלאי כ"כ קצר.
|
|
|
|
|
בזמן האחרון התמקצתי בריגים אבל אצלי הוכח שהריג הפשוט שלי עובד הכי טוב [אצלי לא יודע איך אצל אחרים ]
הריג :
1] -------(משקולת) -----(חרוז)---(סביבל)--------------- (קרס ]
2] ----[משקולת]--[חרוז]---[סביבל T שיוצא ממנה 5 ס"מ חוט עם קרס ] ------------ [קרס תחתונה יושבת על הקרקע] הריג הראשון שלך נפוץ מאד ובעל הצלחות לא מעטות. הריג השני לא ברור לי, למה אתה צריך סביבל t מתחת למשקולת ולא רגיל ?, ולמה תלאי כ"כ קצר. אני חושב שהוא רוצה תלאי קצר כדי שאחת הקרסים תצוף במים ולא תשכב על הקרקע כמו בתלאי התחתון. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|