פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דייג קטלני 2 ??? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דייג קטלני 2 ??? (נקרא 3464 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מומי אחלה דוח שמרמז כנראה על הלברקים הקרבים לעונת החורף תודה על השיתוף ומתי אתה מביא לנו למרכז כמה סילקונים ?
|
|
|
|
|
דיג קטלני 2 לא היה, אבל "דיג קטלני 2  " כן ואין כותרת הולמת מזאת  אכן מחזה מדהים לראות את האטרף של האכילות, כשזה קורה לי, לפעמים לוקח לי זמן להבין שזה בעצם הזמן לזרוק ת'דמוי  ..... בקשר לזמן שלוקח לשחרר, לא כדאי להוסיף סיכה אפילו הכי קטנה וטלאי קטן ובמקרה כזה פשוט להשאיר את השחרור לאחר כך  וואללה מומי אני רואה שאתה ממש חסיד של רגלו, עושה חשק להצטרף כשאת מגיע ל"נקודה"  ושוב אחלה כותרת! ולמה לא באמת, 3 4 5.... דו"ח בכיף 
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
כל הכבוד אח יקר דו"ח לתפארת I.S.F  היה כיף לשמוע בשידור חי את התפיסה בבוקר כבר מחכה לנגוס בהם ושוב תודה
|
-------------------------------
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יש משפט שאומר "הים משחק איתך " אצלך אתה בשליטה ומשחק עם הים כרצונך יוצא לדוג קורא את הנוף והחוף ומביא תוצאות 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דיג קטלני 2 לא היה, אבל "דיג קטלני 2  " כן ואין כותרת הולמת מזאת  אכן מחזה מדהים לראות את האטרף של האכילות, כשזה קורה לי, לפעמים לוקח לי זמן להבין שזה בעצם הזמן לזרוק ת'דמוי  ..... בקשר לזמן שלוקח לשחרר, לא כדאי להוסיף סיכה אפילו הכי קטנה וטלאי קטן ובמקרה כזה פשוט להשאיר את השחרור לאחר כך  וואללה מומי אני רואה שאתה ממש חסיד של רגלו, עושה חשק להצטרף כשאת מגיע ל"נקודה"  ושוב אחלה כותרת! ולמה לא באמת, 3 4 5.... דו"ח בכיף  מחר אולי יהיה 3  או לא  להצטרף אתם מוזמן תמיד  בקשר לשחרורים  ,,,,, קשה על הסלעים כשאתה רץ כמו תיש 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה תענוג לראות כזו של לברקים ועוד ביציאה אחת  הבחנת מה קורה סביבך וידעת לנצל יפה הזדמנות פז כזו ..רק מקצוען יכול  כל הכבוד איש ותמשיך לפנק בכאלה דוחות  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יופי של יום מומי. הגיע הזמן שיתעורר קצת אצלכם, עכשיו אפשר להגיע?  . יופי של תפיסות אחי ואחלה דוח. 
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
מכור לדיג בוס
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מומי י'תותח על כל הכבוד דוח מהנה והדגים חלומיים כייף לקרוא דוחות שלך תמשיך להפציץ 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
זה דוח שלא רואים כל יום  לה-ברדק!!!  הי מומי, כל הכבוד! ממך צריך ללמוד.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כמו שאלי אמר, תחמם את הגיזרה ואז נגיע לביקור  אתה נותן ברכה לסיליקונים ? לא משנה מה זרקת, ונתפס  תשמור לי 2 יח' מצבע, אני אבקש מאלי שילמד אותי מה עושים איתם 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היית נותן לדוח כותרת: "לכל מי שחושב שלא תופסים דגים בים"  ככה זה אצלך מומי, נח, נח, נח..... ומפציץ בגדול  יופי של תוצאה, יפה יוסי ומומי ששחררתם את כל הקטנים, ויופי של שיתוף מומי - בדו"ח ובתגובות 
|
|
|
|
אבי ס.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
48
|
|
איזה יופי. כנראה שמתחילה עונת הלברקים...
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|