תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/11/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
צהריים | דמוי סיליקון - רגלו | לברק -נקוד | 2 | |
צהריים | דמוי סיליקון - רגלו | לברק-חלק | 5 |
הדו"ח:
שלום לכולם
קובע עם יוסי (YOSSID) ל-07:15 בבוקר ויוצאים לנקודה,
לא לפני שאני מקבל דווח מהשובר שלנו שאין כלום מיוחד,
מגיעים לנקודה ומתחילים "לשוטט" על החוף וכל כמה דקות נתפס לו איזה לברק קטן שחוזר לגדול,
בנתיים מקבל שיחה מ"עמיקו" שאומר: "תשאיר לי כמה לצ'פס.
האמת שיחררתי כי היו קטנים מידי אפילו לצ'יפס לא מספיקים
לבסוף מגיעים לנקודה מבטיחה במיוחד, מטפס קצת (כרגיל) ולעיניי מתגלה מחזה מדהים.......

מה שרואות עיניי מזכיר לי "דייג קטלני" למי שזוכר וכרגע רץ לי בראש דייג קטלני 2-3-4....
מלא דגים רצים להם מצד לצד שמחים וטובי לב (עד שהגענו) טורפים להם בכיף מבלי שאף נפש חיה לא מפריעה להם- מ ד ה י ם !
טוב זאת הזדמנות לבדוק את כל הרגלו שקבלתי, לא שיש מה לבדוק אבל היו כמה צבעים מעניינים,
מחמש וזורק ו.... בוםםםםם, אחד בשקית, יפה- ממשיכים לזריקה הבאה ועוד אחד בפנים,
הבעיה היא שהם בולעים את הסיליקון עד הסוף כאילו אין מחר וכל שחרור לוקח יותר מידי זמן,
לא נורא מחליף כמה צבעים וכולם עובדים יפה במיוחד הצבע האדום זוהר והירוק זוהר 5.5 ס"מ
מחליט לחמש ביותר גדול כי יש שם גדולים יותר ולא בא לי על הבינוניים האלה, אז עובר ל-6.5 ס"מ
צבע שקוף לגמרי, והתגובה לא מאחרת לבוא ועוד אחד בשקית, עובד טוב גם זה, יפה אומר לעצמי כי קצת חששתי מה"צבע" הזה אבל הוכיח את עצמו.

וככה ממשיכים עד שמתחיל להרגע וכבר עייפים, מחליטים שנשאיר קצת למחר אבל עוד זריקה אחרונה
ונתפס אחד קטן שלא שרד, נפטר בבית חולים שדה

זהו נגמר עוד יום נחמד, הלברקים בפתח בגדול, מחכים לגדולים

דייג קטלני 2 לא היה אבל ...