|
אני עובד עם חוט ניילון כשהריג עצמו 0.60 והתלאים 0.40 בדרך כלל עם קרסים #2 עם עובי ריג כזה דיי צריך להיות אגרסיבי בלחיצה על מנת לפצוע את החוט( בכל מקרה רצוי להשתמש בפלייר יעודי לסופיות שמבצע את הלחיצה על פי קטרים ומאוד מדויק. לילה טוב ידידיי דרי 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 27, 2012, 22:46:09 PM על ידי דרי לוי
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
דרי נעשה נסיון עם החומר המדובר {סופיות }
ואכן לא פוגע בחוט המונו נעשו נסיונות עם חוטי מונו
035 040 045 לא נלחץ עם פלייר יעודי {על אף שיש לי}נלחץ עם פלייר עם החלק הקמור שבו,
הפלסטיק אינו גורע ואינו מפריע לסביבל {על אף שאני מעדיף חרוז אשר מקנה לי מרחק יותר גדול }
תודה דרי על השיתוף
נ,ב. לא נעשה ריג שלם ולא נעשה נסיון בים או בזריקה
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני עובד עם חוט ניילון כשהריג עצמו 0.60 והתלאים 0.40 בדרך כלל עם קרסים #2 עם עובי ריג כזה דיי צריך להיות אגרסיבי בלחיצה על מנת לפצוע את החוט( בכל מקרה רצוי להשתמש בפלייר יעודי לסופיות שמבצע את הלחיצה על פי קטרים ומאוד מדויק. לילה טוב ידידיי דרי  תודה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני עובד עם חוט ניילון כשהריג עצמו 0.60 והתלאים 0.40 בדרך כלל עם קרסים #2 עם עובי ריג כזה דיי צריך להיות אגרסיבי בלחיצה על מנת לפצוע את החוט( בכל מקרה רצוי להשתמש בפלייר יעודי לסופיות שמבצע את הלחיצה על פי קטרים ומאוד מדויק. לילה טוב ידידיי דרי  יופי של דבר דרי  אני משתמש בזה : http://www.ebay.com/itm/250-LONG-10mm-CRIMPS-fishing-lure-rig-trace-sea-pike-/370649722500?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564c71ee84אבל צריך חרוזים גם זה לא בעיה קונים בכל חנות שמוכרים חרוזים הכי פשוטים שיש וגם עובד מעולה תודה דרי אחלה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון מענין ונראה טוב אני רכשתי את הסט של ברייקאווי מסקוויד והם פשוט תענוד אפשר לשחק איתם למעלהומטה ללא חשש תודה על השיתוף
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יופי של רעיון דרי.
זהו הכלי הייעודי לסופיות הללו למי שמעוניין.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר  יש לי את הפלייר המפורסם הרבה דברים טובים אפשר לומר עליו אבל בתור לחצן סופיות לא ממליץ עליו הלחיצה עליו צריכה להיות חזקה מדי בשביל לקבל מעיכה טובה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר  יש לי את הפלייר המפורסם הרבה דברים טובים אפשר לומר עליו אבל בתור לחצן סופיות לא ממליץ עליו הלחיצה עליו צריכה להיות חזקה מדי בשביל לקבל מעיכה טובה אז העיגולים הקטנים מקדימה לא מיועדים ללחיצה של של סופיות כאלו?אם כך למה הם מיועדים? 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר  יש לי את הפלייר המפורסם הרבה דברים טובים אפשר לומר עליו אבל בתור לחצן סופיות לא ממליץ עליו הלחיצה עליו צריכה להיות חזקה מדי בשביל לקבל מעיכה טובה אז העיגולים הקטנים מקדימה לא מיועדים ללחיצה של של סופיות כאלו?אם כך למה הם מיועדים?  אני מאמין שהם מיועדים ללחיצה אבל זה לא מוצלח הם קרובים מדי לקצה הפלייר מה שגורם ללחיצה חלשה מדי
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר  יש לי את הפלייר המפורסם הרבה דברים טובים אפשר לומר עליו אבל בתור לחצן סופיות לא ממליץ עליו הלחיצה עליו צריכה להיות חזקה מדי בשביל לקבל מעיכה טובה אז העיגולים הקטנים מקדימה לא מיועדים ללחיצה של של סופיות כאלו?אם כך למה הם מיועדים?  אני מאמין שהם מיועדים ללחיצה אבל זה לא מוצלח הם קרובים מדי לקצה הפלייר מה שגורם ללחיצה חלשה מדי לא ניסיתי אבל אם הם מיועדים לכך אני מאמין שאמור לעבוד. אני אנסה בהזדמנות ונראה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר  יש לי את הפלייר המפורסם הרבה דברים טובים אפשר לומר עליו אבל בתור לחצן סופיות לא ממליץ עליו הלחיצה עליו צריכה להיות חזקה מדי בשביל לקבל מעיכה טובה אז העיגולים הקטנים מקדימה לא מיועדים ללחיצה של של סופיות כאלו?אם כך למה הם מיועדים?  אני מאמין שהם מיועדים ללחיצה אבל זה לא מוצלח הם קרובים מדי לקצה הפלייר מה שגורם ללחיצה חלשה מדי העיגולים מקדימה נועדו לחלוץ טבעות קפיץ בלבד לא ללחיצה .
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
גם הפלייר שלי שקניתי מהחנות של סקוויד מתאים ללחוץ דבר כזה יש לו חרצים מיוחדים בתחיל הפלייר  יש לי את הפלייר המפורסם הרבה דברים טובים אפשר לומר עליו אבל בתור לחצן סופיות לא ממליץ עליו הלחיצה עליו צריכה להיות חזקה מדי בשביל לקבל מעיכה טובה אז העיגולים הקטנים מקדימה לא מיועדים ללחיצה של של סופיות כאלו?אם כך למה הם מיועדים?  אני מאמין שהם מיועדים ללחיצה אבל זה לא מוצלח הם קרובים מדי לקצה הפלייר מה שגורם ללחיצה חלשה מדי העיגולים מקדימה נועדו לחלוץ טבעות קפיץ בלבד לא ללחיצה . קצת אחורה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|