פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דו"ח טנריף |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דו"ח טנריף (נקרא 3298 פעמים) |
הדפסה |
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 10/9/2011 | כללי: חו"ל | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:אז ככה למי שזכר, כתבתי פה על כוונתי לצאת לנופש ודייג בטנריף עם אבי, שבצעירותי היינו הולכים לדוג הרבה ביחד בכנרת בירדן ובמאגרי המים של הקיבוץ שבעבר היו מלאים במושטים וקרפיונים. המאגרים הלכו והתייבשו מדגים, האבא הזדקן וכבר לא נראה לו קורץ כל כך לישון עם שק שינה בכנרת (בשבילנו זה מרחק, אנחנו גרים בדרום!) וימי הדייג המשותפים הלכו והתמעטו. מדיי פעם עוד בולונז בלילה אבל גם זה בקושי. בינתיים אני גרתי שנתיים כמעט באוסטרליה, שם התוודעתי לדגים הגדולים אשר באוקיינוס ונמשכתי במיוחד לדייג מסירה. לאחר שחזרתי לארץ נכנסתי קצת לדייג מסירה בעזרת הפורום של תפוז עוד ובעזרת אדם יקר שהזמין אותי לסירתו ונתן לי להרגיש בבית, הלוא הוא בנצי ובנו עידו. בקיצור על מנת להסב קצת נחת להורים החלטנו ביחד שטסים לנופש במקום בו אפשר גם לדוג, ואם כבר לדוג אז באוקיינוס ולא בים התיכון. אז יצאנו חמושים בעצות עם שני מקלות חוף קטנים אשר נכנסו למזוודה, וקצת ציוד שיתאים לסגנון דייג שמתאים שם. עוד לפני כן הזמנתי יומיים על סירה שמיועדת לדגים גדולים עם כל הציוד הדרוש. הדייג מהחוף התבצע בעיקר מסלעים ומזחים, שם תפסנו הרבה דגים קטנים, בעיקר סרגוסים וקטנים יותר שאותם בעיקר השחלנו חיים על קרסים גדולות ע"מ לטרגט את הגדולים יותר, שלא הגיעו. מהסירה היינו עושים בכל יום כ4 שעות של טרולינג עם 10 חכות שבחלקם דמויים קטנים שיתאימו לטוניות, דוראדו, סקיפ ג'ק, וואהוו, פלמידות, ובחלקם דמויים גדולים שיתאימו לטונות גדולות, מרלינים. בנוסף עשינו כמה שעות של דייג פיתיונות ואני גם עם ג'יג שהבאתי מהבית. בטרולינג הייתה בעיקר אכזבה, לאחר שלא נתפס כמעט שום דבר מלבד דוראדו קטן של פחות מקילו שלצערנו היה כל כך קטן שבכלל לא הפעיל את הקלאצ' של הרולר ועד שגילינו שהוא שם כבר כנראה עבר זמן מה ולך תמצא את הלהקה שלו עכשיו. כמובן שהוא שוחרר ומלבד זה נראו עוד להקות של טונות שלא תקפו את הדמויים. בפיתיונות נתפסו הרבה מנטה ריי וקצת לוקוסים אדומים ולבנים. בניסיונות עם סקיפר אחר עשינו רק טרולינג שלא הניב כלום. נהנינו מאוד למרות הדייג המעט מאכזב אך אני מקווה לתיקון במרכז אמריקה, לשם אני טס עוד כחודש. אין הרבה תמונות משום ששמרתי אותם למרלינים ולטונות, שלא הגיעו.
|
|
|
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
תמונות נוספות
|
|
|
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
זנבות של מרלינים
|
|
|
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
הדוראדו הקטן
|
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
יופי של דוח וזמן איכות של אב ובן תמשיך להנות ממתין לדוח הבא שלך 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בטיול מהסוג הזה, בילוי משותף כמו בימים עברו.. הדגים הם באמת רק בונוס- והחוויות של הביחד במקום חדש זה העיקר...  יש להניח שהיו ציפיות גדולות לתפיסות גדולות- לא רק של תפיסת זנבות מרלינים במצלמה  אבל, כנראה שכמו כאן כך בכל מקום בעולם- וזה בסופו של דבר היופי שבדיג בים- אין יום דומה למשנהו (כפי שאמר קורקוס המנוח ז"ל) ולא ניתן לדעת מה לצפות ביום נתון... בכל מקרה, אם אתה יוצא עם בנצי ועידו- גם כאן בים התיכון אתה צפוי לתפוס דגים די גדולים... 
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
לא רחוק מהתוצאות של הדיג שלי בתאילנד... יופי של דו"ח ותודה על השיתוף 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אני רואה את כותרת הדוח וחושבת: או, הנה מישהו שהולך לנקר לנו את העיניים עם טנריף ואז בסוף אתה כותב: אני מקווה לתיקון במרכז אמריקה.... תגיד לי, ככה יפה?  אני לא יודעת להיכן אתה טס במרכז אמריקה (אני הייתי בגואטמלה והונדורס), אבל תהנה הרבה ותפנק בתמונות  תודה על הדוח והשיתוף 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני רואה את כותרת הדוח וחושבת: או, הנה מישהו שהולך לנקר לנו את העיניים עם טנריף ואז בסוף אתה כותב: אני מקווה לתיקון במרכז אמריקה.... תגיד לי, ככה יפה?  אני לא יודעת להיכן אתה טס במרכז אמריקה (אני הייתי בגואטמלה והונדורס), אבל תהנה הרבה ותפנק בתמונות  תודה על הדוח והשיתוף  
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יופי של חוויה גם עם מיעוט התפיסות היה מעט מאכזב בגודל בעיקר. תענוג של דוח.  לפי שם הדוח גם אני חשבתי שאני הולך להזיל ריר.... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של חוויה גם עם מיעוט התפיסות היה מעט מאכזב בגודל בעיקר. תענוג של דוח.  לפי שם הדוח גם אני חשבתי שאני הולך להזיל ריר....  לא ידעתי שהדוראדו הקטנים נראים בול כמו הגדולים רק בקצר. ככה הם גם נולדים ? - נראים כמו ארנולד שוורצנגר קטנצ'יק?
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
נראה אחלה חופש למרות הכל  שירבו
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אבות ובנים...כמה כיף להיות ביחד עם אותו ראש ואהבה לאותו תחביב
מקווה שהמצב ישתנה במרכז אמירקה ויהיו לכם תפיסות מעניינות
יופי של חוויה
בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
טוב לי זה לא חדש גרתי בדרום אפריקה שנים רבות ועוד 4 שנים בארה"ב כך שאני יודע בדיוק במה מדובר.הדייג באוקינוסים הוא מעולם אחר,פשוט צריך להיות שם בכדי להבין במה מדובר,זה עולם אחר בלתי ניתפס כשמדובר בדייג .האפשרויות שם לא מוגבלות כמות הדגים בור ללא תחתית. תמשיך להנות עד השניה האחרונה, בבית אין לך את זה. יוסי  סרגוס חנות לציוד דייג ברמה אחרת ק מוצקין ש- גושן 29
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כשלא הולך אז לא הולך...  אבל עדיין,החוויות מסביב שוות הכול  שיהיה בהצלחה במרכז אמריקה אבל נשמח לשמוע חוויות מקומיות עד שתטוס 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|