|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
שלחתי לך בדיוק SMS - טוב שחזרת ולא התעקשת להמשיך לדוג.... שום קלמארי לא שווה סיכון שכזה שבוע הבא ניתן גיחה יחד
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
פרשת בזמן, בחצי שעה האחרונה הגשם לא מפסיק לרדת.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
שלחתי לך בדיוק SMS - טוב שחזרת ולא התעקשת להמשיך לדוג.... שום קלמארי לא שווה סיכון שכזה שבוע הבא ניתן גיחה יחד כן ראיתי את הSMS לפחות הספקתי להוציא אחד בגודל כף יד על ההתחלה יתאים לי בול לתפירה ללברקים ביום שבת בערב בתקווה שהגשם ירגע, מקסימום הוא ימתין קצת בפריזר להמשך שבוע הבא (מה שבטוח בשלב מסויים הוא יחזור לים  )
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם פה בצפון סופת רעמים וברקים
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית?
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית? חיובי, לא שווה להסתכן!!!
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית? חיובי, לא שווה להסתכן!!! בהחלט לא שווה את הסיכון  אני חושב שהתמונה הזאת מתאימה בשרשור הזה 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית? חיובי, לא שווה להסתכן!!! בהחלט לא שווה את הסיכון  אני חושב שהתמונה הזאת מתאימה בשרשור הזה  מעניין מה קרה לטבעות? מכיר פיוג'י?
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית? חיובי, לא שווה להסתכן!!! בהחלט לא שווה את הסיכון  אני חושב שהתמונה הזאת מתאימה בשרשור הזה  מעניין מה קרה לטבעות? מכיר פיוג'י? יותר מעניין אותי מה קרה לכל גלגלי השינים ברולר אחרי שעברו דרכם מיליון וולט 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית? חיובי, לא שווה להסתכן!!! בהחלט לא שווה את הסיכון  אני חושב שהתמונה הזאת מתאימה בשרשור הזה  אנדריי מאיפה התמונה הזאת, משהו שאתה מכיר או סתם תמונה מהאינטרנט
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בדיוק התארגנתי לצאת לים... כדאי להישאר בבית? חיובי, לא שווה להסתכן!!! בהחלט לא שווה את הסיכון  אני חושב שהתמונה הזאת מתאימה בשרשור הזה  אנדריי מאיפה התמונה הזאת, משהו שאתה מכיר או סתם תמונה מהאינטרנט תמונה שמצאתי לפני איזה כמה חודשים בפייס 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
הגעתי לים היום בשעה 6:30 בערב הכל היה שקט אפילו המים היו צלולים ולא היה שום סימן למה שעומד לקרוא פתאום רוח חזקה וגשם זלעפות ליוו אותי ולא נתנו מנוח 20 דקות אחרי אני מקפל את הציוד ומגלה קאלמר של בערך קילו על הבובה שלי ברחתי משם שכולי רטוב עד שד עצמותיי אחרי שהלכתי עם הקאלמר {עדיין חי עד לכתיבת שורות אלו} במשך 15 שעה כשאני הולך נגד הרוח וכולי רטוב מה יקרה עם הקאלמר את זה נברר בפעם הבאה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
גם לי קרה משהו דומה עם מוטי וליאור תפס אותנו מבול מלווה ברוחות חזקות, אני וליאור ברחנו לאוטו ומוטי ה"משוגע" נשאר על השובר, אבל לבסוף נשבר, ועד שקיפלנו הכל לאוטו הפסיק הכל אבל כבר היה מאוחר מידי  לפחות בהוצאת החוט מהמים יצא דג אבל גם הוא נפל בגלל שנתפס החוט בסלעים את השאר מוטי יספר, אני מקווה שליאור נוהג לאט 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|