תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/9/2011 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
05:30 | קלמארי - ריג שלי | גומבר (גומבר טורפני) | 2 | 2.50 קילו |
הדו"ח:
טוב חברים כהרגלנו צריכים להחליט לאן לנסוע החלטנו על מקום שמומי הציעה לי אבל צריכים להחליט מה לדוג דייג חופי או ז'רז'ור בסוף לקחנו גם וגם.
קמנו מוקדם בבוקר בסיביבות 2 והגענו למקום ב3 לפנות בוקר, הוצאנו את חכות הזרזור והתחלנו ללכת לכיוון המזח
בלי הגזמה היו אולי 30 מזרזרים שזה לא רגיל כמות כזאת של אנשים בשעה כל כך מוקדמת אז החלטנו לוותר על דייג זרזור והחלטנו ללכת על חופי , הלכנו לכיוון הרכב אני כהרגלי צריך קפה שחור משובח על הבוקר היה טעים

יורדים לכיוון החוף כל אחד עם זוג חכות שמים כל חכה במרחק של 30 מטר אחת מהשנייה מלבישים את הריגים על החכות כרגיל הריג שאני עושה אבל השינוי היחיד היה ששמנו משקולות סחף
כעיקרון אנחנו צוות של שתיי אנשים אני ויורי אבל הוספנו עוד חבר בשם ליאור שרק התחיל את הכל העניין של הדייג אז לימדנו אותו לזרוק והוא למד מהר מאוד או שאנחנו פשוט מורים טובים

שעה שלמה שלא היה כלום אפילו לא תזוזה בחכה כמעט איבדנו תיקווה אבל התקווה לא אחרה לבוא החכה של יורי השתחווה

הבחור אוהב לקפוץ אז הבנו מה יש לנו בחכה יצא גומבר של קילו 200 יורי עם חיוך לא נפסק ( כמו פירסומת של יופלי חחחחח) אני וליאור עסוקים בדג של יורי שיורי צועק לי החכה שלך עכשיו מתכופפת אני בריצה קלה לכיוון החכה "הוק-סט" ועוד פעם אותה מסיבה יורי עוזב את הדג שלו בצד ובא ליראות מה יצא אצלי עוד גומבר של קילו 300.
בקיצור מסיבה של גומברים המשכנו לנסות אבל לא היו תוצאות בשעה 10 בבוקר מתקפלים שנינו עם חיוך על הפנים

זה דוח ראשון שלי באתר מקווה שנהניתם כמו שאנחנו נהנינו אחלה דייג חופי במיטבו עד כאן היה איתכם מוטי מגדל
ליאור לא תפס כלום אבל נהנה מכל רגע שיהיה לכם שבת שלום

אני בכובע האדום