תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/11/2012 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:00 | בצק רגיל - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 2 | ? |
הדו"ח:
האמת הטלבתי אם לכתוב כלל דו"ח או לא בעיקר כי אני לא כ"כ פעיל בפורום... אבל החלטתי בכל זאת.
עד שאני מקבל חופש יום חמישי שעבר אני כבר ב 12 בצהריים בים מחומש בבוס 7 מטר חוט מוביל 20 חוט של הזוגיה 18 מצוף גרם וחצי וקרסים מס' 9.
אחרי כל התבחבשויות פותח את המקל ודג בנתים ללא ריסוס לוקח פינה עם הרבה קצץ בלי הרבה עומק (יש הרבה סלעים למטה) לכיוןן הים. לאחר זיקה או שתים מקבל הטבעה והייתי בטוח שזה אראס אז הרמתי די מהר ולקראת ההגעה של הדג לסלע אני רואה בננה ענקית! אולי בגדול של בורי בינוני שמחליטה לקחת לי את הקרס וללכת .
כך עם כל העצבים הלכתי לקשור מחדש ולוקח איתי לחם לריסוס. ואז הבאתי 2 בננות חמודות ועוד 3 ממש גדולות שכל הזמן נפלו לי כנראה שאני צריך ללמוד להרים כמו שצריך.
ממש דקות אחדות אח"כ מתחילות המון אכילת של בייבי כחלות בכמוית שכמובן חוזרות לגדול.
אין לי סבלנות להביא בייבי כחולת משנה מקום ורואה פתאום קפיצות מטורפות ממש כל כמה דקות במקום אחר של מה שנראה בורי ענק! מלא מרץ מנס לרדוף אחריו אולי אצליח להגיע אך ללא הועיל.
משנה מקום ומתחיל להרים נמוסות במכמויות. אין לי מושג אולי קוראים להם בשם אחר דג קטן וירוק שקוף כזה עם עיניים גדולות. בורח משם מהר כי הם מעצבנות זורק ריסוס לא ממתין הרבה מזהה אכילה ו...נראה השפריץ האהוב על המים יש בורי

מתקפל הביתה עייף אך מרוצה!