פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   איזה עוד תחביב יש לך ? |
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איזה עוד תחביב יש לך ? (נקרא 11953 פעמים) |
הדפסה |
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חוץ מדייג, האם יש לכם עוד תחביב ? נכון שגם לתחביב אחד לא תמיד אנחנו מוצאים את הזמן  ובין יציאת דייג אחת לשנייה נראה כאילו עברו יובלות  אך אני מניח שיש כאלו שמחזיקים בתחביב נוסף  זה המקום לחשוף ולשתף.... מי מתחיל ?
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אוהב לרכב על אופניים בסופי שבוע בירדן 
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
שיעורי בית  סתם סתם, אני אוהב לרכב על אופנים, לא בקטע תחרותי אלא ספפורט וכיף  , כי החיים על דו גלגלי זה כמו החיים על מזדה, רק הרבה יותר מהנים...
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שיעורי בית  סתם סתם, אני אוהב לרכב על אופנים, לא בקטע תחרותי אלא ספפורט וכיף  , כי החיים על דו גלגלי זה כמו החיים על מזדה, רק הרבה יותר מהנים... אוהב לרכב על אופניים בסופי שבוע בירדן  אופניים ייעודיים לשטח ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
שיעורי בית  סתם סתם, אני אוהב לרכב על אופנים, לא בקטע תחרותי אלא ספפורט וכיף  , כי החיים על דו גלגלי זה כמו החיים על מזדה, רק הרבה יותר מהנים... אוהב לרכב על אופניים בסופי שבוע בירדן  אופניים ייעודיים לשטח ? אפשר להגיד.. אופני XC אם אתה מבין בזה, ואם אתה לא מהמבינים אז אפשר לקרוא לזה אופני הרים  אבל אני נוסע יותר נסיעה בתוך העיר לא במסלולים או משהו אבל כל מכשול שאפשר לנצל אני מנצל...
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מגדל ציפורים מהסוגים פינקים וכנרים ומי שמתעניין מוזמן להיכנס לאתר שלי birds israel
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
שיעורי בית  סתם סתם, אני אוהב לרכב על אופנים, לא בקטע תחרותי אלא ספפורט וכיף  , כי החיים על דו גלגלי זה כמו החיים על מזדה, רק הרבה יותר מהנים... אוהב לרכב על אופניים בסופי שבוע בירדן  אופניים ייעודיים לשטח ? אופני הרים 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
רכיבה על סוסים , ולעשות דברים ביידים(עבודה בעץ/מתכת) ( מה שהרבה זמן לא מצאתע מתי לעשות)
|
|
|
|
|
גלישת רוח
ותפיסת גלים עם SUP או קיאק או גלשן גלים רגיל
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הרבה זמן אחרי העבודה ועוד אחרי שמוצאים זמן פנוי לדייג לא נשאר הרבה. אבל בכל מקרה תחביב קטן שלי זה הבר הבייתי שלי שגודל לאט לאט. רוב האוסף מורכב מויסקי(סינגל-מלטים,סקוטש,בורבון,טנסי)ומבקבוקי קוניאק(ברנדי). איך אומרים תמונה שווה אלף מילים אז אני אוסיף ארבע (זה בטח כבר נחשב מאמר  ). התמונות טיפה ישנות כיום האוסף התרחב טיפה יותר.
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2012, 10:39:43 AM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צפר (צפייה בציפורי בר), גם גידלתי ציפורים בגיל צעיר יותר, כרגע מתלהב מסוגי קפה משובחים לאספרסו ובמקיניטה. אוהב סרטים (אבל בקושי מוצא סרטים טובים בימים אלו) דיג אני ממש שונא 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרבה זמן אחרי העבודה ועוד אחרי שמוצאים זמן פנוי לדייג לא נשאר הרבה. אבל בכל מקרה תחביב קטן שלי זה הבר הבייתי שלי שגודל לאט לאט. רוב האוסף מורכב מויסקי(סינגל-מלטים,סקוטש,בורבון,טנסי)ומבקבוקי קוניאק(ברנדי). איך אומרים תמונה שווה אלף מילים אז אני אוסיף ארבע (זה בטח כבר נחשב מאמר  ). התמונות טיפה ישנות כיום האוסף התרחב טיפה יותר. מפגש פורום הבא אצלך? 
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
גולש גלים.. ככה שהים סוער יש איך לנצל בכל זאת
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרבה זמן אחרי העבודה ועוד אחרי שמוצאים זמן פנוי לדייג לא נשאר הרבה. אבל בכל מקרה תחביב קטן שלי זה הבר הבייתי שלי שגודל לאט לאט. רוב האוסף מורכב מויסקי(סינגל-מלטים,סקוטש,בורבון,טנסי)ומבקבוקי קוניאק(ברנדי). איך אומרים תמונה שווה אלף מילים אז אני אוסיף ארבע (זה בטח כבר נחשב מאמר  ). התמונות טיפה ישנות כיום האוסף התרחב טיפה יותר. מפגש פורום הבא אצלך?  
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|