פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   פילה בורי |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פילה בורי (נקרא 2300 פעמים) |
הדפסה |
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
פילה בורי
« ב- : ספטמבר 09, 2011, 15:37:32 PM » |
|
שלום חברים לא תמיד מוצא בורי של ים לפתיונות חשבתי על בורי של מתוקים שמוכרים בכל חנות או סופר יש למשהו ניסיון? מה אתם חושבים? תודה
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
בשווקים בדרך כלל שוק של ימי חמישי שישי ניתן למצא בורי ים
אולי תכתוב מהיכן אתה וחברים מהאזור ייעצו לך היכן בהצלחה
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום חברים לא תמיד מוצא בורי של ים לפתיונות חשבתי על בורי של מתוקים שמוכרים בכל חנות או סופר יש למשהו ניסיון? מה אתם חושבים? תודה
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...  תודה על התשובה, הקלת עליי את הדרך לבורי 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...  תודה על התשובה, הקלת עליי את הדרך לבורי  יותר נכון: תודה על התשובה, הקלת עליי את הדרך לבורי לגומבר
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...   הייתי משוכנע שהבורים שאתה מביא הם תפיסות שלך...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...   הייתי משוכנע שהבורים שאתה מביא הם תפיסות שלך... נו?  תפסתי אותם...  בסופר... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...  תודה על התשובה, הקלת עליי את הדרך לבורי  יותר נכון: תודה על התשובה, הקלת עליי את הדרך לבורי לגומבר חזק מקווה לדוח ביציאה הבאה
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...   הייתי משוכנע שהבורים שאתה מביא הם תפיסות שלך... נו?  תפסתי אותם...  בסופר...  אתה מוכר לגומבר בורי מזויף ?  שלא תתקמצן במלח הגס...שיהיה לו טעם. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...   הייתי משוכנע שהבורים שאתה מביא הם תפיסות שלך... נו?  תפסתי אותם...  בסופר...  אתה מוכר לגומבר בורי מזויף ?  שלא תתקמצן במלח הגס...שיהיה לו טעם.  כעיקרון אני משתמש במלח שולחן עדין ולא בגס בעיקר אם אין לי זמן להניח את הפילטים לספיגת נוזלים במשך שעה-שעתיים לפני ההקפאה. נראה לי שזה גם לא נעים לגומבר בפה אם הבורי נהיה יותר מדי קראנצ'י... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אז כנראה שיש לך מזל יותר גדול ממה שאתה חושב  אני עובד עם בורי שאני קונה ברשתות השיווק הגדולות כמו שופרסל דיל,ביג,מגה וכו' ואף אחד מהם לא מחזיק בורי של ים. עם אותם הבורים משתמשים כול אלו שאני יוצא איתם לדוג ורק בחצי שנה האחרונה נתפסו כחצי תריסר גומברים ע"י חברים שונים ביציאות שונות לרבות הגומבר היפיוף של ינון משבוע שעבר,הגומבר של בני שרץ בתמונות של דף הבית. ממש אין צורך בבורים של ים. מספיק בורי. מומלח. ובנדיבות...   הייתי משוכנע שהבורים שאתה מביא הם תפיסות שלך... נו?  תפסתי אותם...  בסופר...  אתה מוכר לגומבר בורי מזויף ?  שלא תתקמצן במלח הגס...שיהיה לו טעם.  כעיקרון אני משתמש במלח שולחן עדין ולא בגס בעיקר אם אין לי זמן להניח את הפילטים לספיגת נוזלים במשך שעה-שעתיים לפני ההקפאה. נראה לי שזה גם לא נעים לגומבר בפה אם הבורי נהיה יותר מדי קראנצ'י...  מלח שולחן בהחלט עושה עבודה ראויה עם כי יוצר מאין חוסר נעימות לעבודה איתו ביחס למלח גס. (נדבק , נדחס , נעשה גושי) 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|