lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
חברים תגובה לא עולה כסף תגובה זה בחינם
|
|
מחפש לקנות פאוץ טוב של שימנו או משהו כזה עם גובהה של 17סמ לדמויים עם 12+מקומות שיהיה אחד איכותי וגם כמה דמויים טובים כמו מגה באס טאקל האוס רפלה וכו ובנוסף גריפר עם משקל במחיר מוזל מאיזור אשקלון אין לי איך להגיע למקומות אחרים חוץ מאשקלון ט"ל:0542811911 ליאור
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2012, 16:50:20 PM על ידי lking1231
|
|
-------------------------------
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה בחיפוש 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בהצלחה בחיפוש 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מחפש לקנות פאוץ טוב של שימנו או משהו כזה עם גובהה של 17סמ לדמויים עם 12+מקומות שיהיה אחד איכותי וגם כמה דמויים טובים כמו מגה באס טאקל האוס רפלה וכו ובנוסף גריפר עם משקל במחיר מוזל מאיזור אשקלון אין לי איך להגיע למקומות אחרים חוץ מאשקלון ט"ל:0542811911 ליאור
תנסה להגיע לאשדוד 20 דקות נסיעה תוכל למצוא את מה שאתה מחפש יש פה מגוון חניות איכותיות וטובות שיכולות לענות לכל צרכייך 1-קפטן הוק רחוב האורגים טלפון:088521548 יש שם בחור בשם גיורא שיעזור לך 2-דג און ליין רחוב האורגים {2 דקות ברגל מחנות של גיורא} טלפון:088527420 יש שם את יורם ואמנון תגיד להם ששוקי שלח אותך 3-אשדוד ים במרינה באשדוד טלפון:088677663 יניב ועופר אנשי ים ותיקים ומקצועיים תמיד יעזרו בהצלחה בחיפוש
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
בהצלחה בחיפוש 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גריפר עם משקל.
שים לב מה אתה קונה, הבנתי שהפשוטים לא מחזיקים מעמד, (מנגנון השקילה נהרס).
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פאוץ של שימנו ל 18 דמויים אני מחפש כבר הרבה זמן הבנתי שאין כרגע להשיג בכלל בארץ היבואן לא הביא אותם כבר חצי שנה אבל הבנתי שצריכים להגיע בזמן הקרוב
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אם לא מצאתה באשדוד את מה שאתה מחפש {תנסה לברר בטלפונים שהשארתי לך} יש מצב שאצל אבשלום "מחיה של חנות" כן תוכל למצוא מכיוון שהוא היבואן הבלעדי של שימנו בארץ תוכל לבצע הזמנה בדואר תרים לו טלפון הוא בטח ובטח יעזור לך הטלפון הנייד שלו-052-8545088 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
|
|
תודה על העזרה חברים מצאתי פאוץ עכשיו רק צריך להזמין ולחכות לו תודה בכל מקרה אבל עדיין מחפש כמה דמויים
|
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
יש אצלי אם אתה רוצה פאוץ של שימנו עם 18 מקומות לדמויים, במחיר של 70 ש''ח אני מאשקלון בנוסף יש לי כמה דמויים כמו zip baits megabass rapala dou ועוד מחיר הדמויים זה 40 ש''ח ליחידה.
|
|
|
|
|
מומי שמת שתי קישורים זהים בשני זה כמו הראשון
|
|
|
|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
|
|
מומי מה שפרסמת זה נעליים אני לא צריך אחי
|
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
בהצלחה בחיפוש
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
יש אצלי אם אתה רוצה פאוץ של שימנו עם 18 מקומות לדמויים, במחיר של 70 ש''ח אני מאשקלון בנוסף יש לי כמה דמויים כמו zip baits megabass rapala dou ועוד מחיר הדמויים זה 40 ש''ח ליחידה.
תיצור איתי קשר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|