פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   שיפוד לגומבר... נו איך יצא? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: שיפוד לגומבר... נו איך יצא? (נקרא 3083 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
חזרתי הבייתה לא עייף מהבצפר נראה לי פעם ראשונה השנה, והחלטתי כבר לעשות משהו עם הנירוסטות שאביחי הביא לי (גומברים מציע לכם להתחיל לפחד, זה עם הטאץ של אביחי) אז נו, איך יצא. סך כל האורך של זה עם הקרס הוא+- 23 ס'מ .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 01:20:48 AM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נראה ממש טוב אחי.. רק שאת הקצה של הברזל או שתמיס או שתלפף עוד שזה לא יבלוט
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
נראה ממש טוב אחי.. רק שאת הקצה של הברזל או שתמיס או שתלפף עוד שזה לא יבלוט
תודה אח שלי, אני יוריד את השארית עם קטר.
|
|
|
|
|
|
|
נראה מעולה אביב
עכשיו אם ייתפס לך גומבר לא ישארו לו שיניים
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
וואו אביבוש יצא מעולה  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 17:41:14 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
וואו אביבוש יצא מעולהsml8;  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר  לא יודע, נראה לי עף לי קפיץ, בדרך כלל איך שאני חוזר מהבצפר הולך לישון איזה שעתיים שלוש
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואו אביבוש יצא מעולהsml8;  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר  לא יודע, נראה לי עף לי קפיץ, בדרך כלל איך שאני חוזר מהבצפר הולך לישון איזה שעתיים שלוש אני בשביל לא לחזור עייף מבית ספר ,פשוט לא הייתי הולך לבית ספר ,הייתי הולך לים.  טוב זה אני בקשר לשיפוד נראה אחלה ,השאלה האם לא קשיח מידי ,ולא ירחיק את הדגים? יש לי תייל נירוסטה מאוד דק וחזק אני אכין משהו ואצלם אותו ואעלה לכאן.
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
וואו אביבוש יצא מעולהsml8;  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר  לא יודע, נראה לי עף לי קפיץ, בדרך כלל איך שאני חוזר מהבצפר הולך לישון איזה שעתיים שלוש אני בשביל לא לחזור עייף מבית ספר ,פשוט לא הייתי הולך לבית ספר ,הייתי הולך לים.  טוב זה אני בקשר לשיפוד נראה אחלה ,השאלה האם לא קשיח מידי ,ולא ירחיק את הדגים? יש לי תייל נירוסטה מאוד דק וחזק אני אכין משהו ואצלם אותו ואעלה לכאן. הוא נראה יותר רחב בתמונה ממה שהוא באמת, הוא יחסית דק אני סומך על אביחי, שיהיה לי הזדמנות לדייג אני יספר לכם איך היה
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואו אביבוש יצא מעולהsml8;  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר  לא יודע, נראה לי עף לי קפיץ, בדרך כלל איך שאני חוזר מהבצפר הולך לישון איזה שעתיים שלוש אני בשביל לא לחזור עייף מבית ספר ,פשוט לא הייתי הולך לבית ספר ,הייתי הולך לים.  טוב זה אני בקשר לשיפוד נראה אחלה ,השאלה האם לא קשיח מידי ,ולא ירחיק את הדגים? יש לי תייל נירוסטה מאוד דק וחזק אני אכין משהו ואצלם אותו ואעלה לכאן. חחחח גם אני פשוט לא הולך לבית ספר, חוסך לי את העייפות ! אחלה שיטה  אביב, אני לא מבין גדול בעולם המלוחים - מה השימוש של השיפוד הזה?
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
וואו אביבוש יצא מעולהsml8;  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר  לא יודע, נראה לי עף לי קפיץ, בדרך כלל איך שאני חוזר מהבצפר הולך לישון איזה שעתיים שלוש אני בשביל לא לחזור עייף מבית ספר ,פשוט לא הייתי הולך לבית ספר ,הייתי הולך לים.  טוב זה אני בקשר לשיפוד נראה אחלה ,השאלה האם לא קשיח מידי ,ולא ירחיק את הדגים? יש לי תייל נירוסטה מאוד דק וחזק אני אכין משהו ואצלם אותו ואעלה לכאן. חחחח גם אני פשוט לא הולך לבית ספר, חוסך לי את העייפות ! אחלה שיטה  אביב, אני לא מבין גדול בעולם המלוחים - מה השימוש של השיפוד הזה? כן ראיתי בפייסבוק ידפוק...  השיפוד הוא כדי לשפד דגי פיתיון מתים בדייג חופי
|
|
|
|
|
|
|
איך יצא יעידו הגומברים  נראה קצת גס, רעיון לשיפור, להשחיל קודם בידוד מתכווץ של חשמל ואחרי החיתוך בקאטר לכווץ עם מצית זה יבטל שפיצים שנשארים בחיתוך, וגם יהיה לך עוד משהוא לעשות(הרי זה כל הכיף לא?) חח... ולגבי הבצפר אל תקשיב לדובדוב. אולי ישנת ולא אמרו לך  אולי מישהיא  אבל אם זה קורה שוב אנחנו רק נרוויח  תראה חזרת עירני-נהייה מזה שרשור 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
וואו אביבוש יצא מעולהsml8;  איך חוזרים לא עייפים. מבית הספר  לא יודע, נראה לי עף לי קפיץ, בדרך כלל איך שאני חוזר מהבצפר הולך לישון איזה שעתיים שלוש אני בשביל לא לחזור עייף מבית ספר ,פשוט לא הייתי הולך לבית ספר ,הייתי הולך לים.  טוב זה אני בקשר לשיפוד נראה אחלה ,השאלה האם לא קשיח מידי ,ולא ירחיק את הדגים? יש לי תייל נירוסטה מאוד דק וחזק אני אכין משהו ואצלם אותו ואעלה לכאן. חחחח גם אני פשוט לא הולך לבית ספר, חוסך לי את העייפות ! אחלה שיטה  אביב, אני לא מבין גדול בעולם המלוחים - מה השימוש של השיפוד הזה? Misha - לחץ כאןתגלול למטה בדיון ותראה את כל הריג. הרעיון הוא להשחיל את השיפוד בתוך דג מת, כך שהמשולשת נמצאת "מאיפה שהוא משתין"  וקצה השיפוד עובר דרך הפה ומתחבר לריג.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 18:30:20 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
היצירה של אלמנטים שונים המסייעים לנו בדייג, זה חלק מהכיף. כי אם זה רק דייג יכולים ללכת לסופר ולקנות דגים. אביב תודה על השיתוף ברעיון (גם אם הוא לא מקורי).
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
חזרתי הבייתה לא עייף מהבצפר נראה לי פעם ראשונה השנה, והחלטתי כבר לעשות משהו עם הנירוסטות שאביחי הביא לי (גומברים מציע לכם להתחיל לפחד, זה עם הטאץ של אביחי) אז נו, איך יצא. סך כל האורך של זה עם הקרס הוא+- 23 ס'מ .
לא עדיף לשים כבל שהוא יותר גמיש מאשר חוט נירוסטה דרך אגב ראיתי פעם אבו נפחה שחתכה חוט נירוסטה 4\3 מ"מ בעזרת השיינים
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל: