תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
9/9/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6 | דמוי דג בינוני - פופר קובני | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 2+ אבל באמת לא חשוב |
הדו"ח:
לפני הכל הדו"ח הזה מוקדש לאחד האנשים הכי "עקשנים" שאני מכיר ....רפי !!!
שנים שלא ביקרתי בפורומים ושנים שגם לא כתבתי דבר שלא לדבר על דו"ח דיג .אבל בגלל העקשן אני פה והיום אנסה להסיר קצת חלודה מהצבעות שרצות על המקלדת .
אם אכתוב שכבר למעלה משנה וחצי לא הרגשתי דג על החכה ...תאמינו?
ואם אכתוב שמחודש מאי השנה לא הייתי בים ...תאמינו?
אני מניח שלא .אבל זו האמת ואולי בגלל זה הייתי היום יותר מסקפטי לגבי תוצאה חיובית ,אבל חברי הטוב לא ממש השאיר לי ברירה היום והלחץ שלו הצליח לגרור אותי לחוף.
עכשיו נוצרו כמה בעיות ....אחת -באיזה שעה קמים ומתי עולה האור בכלל

שנית ...הקרסים בדמויי נראים כמו הצרות של ארדואן נשיא תורכיה .
שלישית ...החוט תקין ? המכונה מסתובבת בכלל ואיך לעזאזל מרכיבים את הרולר לחכה

בקיצור צריך לשנס מותניים ,לארגן,לסדר ויאלללה לכוון שעון!!
רב לשש ולאחר מסלול ארוך מגיעים לנקודה ...קצת חשוך אבל אפשר לזהות שיש כבר מישהוא על הבלטה שלנו.
הים עובד והגלים קצת מערערים לי את הביטחון אבל בכל זאת מצליח להתגנב מאחורי הבחורצ'יק שלא ממש אהב את הרעיון שבאתי לגנוב לו את הים

בזווית של הין אני קולט שהבחור נעול על "משהוא" בינוני שלא ממש רצה לצאת וצ'יק צ'ק נשאר רק עם הדמוי ללא הדג .
אני שכבר מבין שי מצב לתפיסה מניע את ה"ג'ילומיס" שלי והפופר של סטרייקו אומר למים :"בוקר טוב הגעתי "!!!
שנים שלושה ואולי עשרה סיבובים של הידית ואני משחרר צעקה "הופהההההההההה" !!! שמקפיצה את הבחור ממקומו.
המבט שלו נעוץ בחכה המכופפת שלי והאוזניים שלו מתחילות לשמוע את הבזזזזזזזזזזזזז הידוע .
אני שכבר חודשים רבים לא מכיר את התחושה מתעשת במהירות וכמו רוכב אופניים שלא לשוכח לרכב ...סוגר קצת את הקלץ ומתחיל להנות מהמלחמה של מה שהסתבר כגומבר של למעלה מ 2 ק"ג.
התחושה במקל כולל הרולר משדרת דג בינוני פלוס אבל הגומבר הראה לי את כישוריי האקרובטיקה שלו רק פעם אחת .
הים שהיה גלי לא ממש אפשר לי להעלות את הדג על היף ואני ברוב חוצפתי מבקש מהבחור שיעזור לי ....
הצחקתי את סבתא שלו , המבט שלו ותנועות הגוף שלו אמרו לי :"לך תי.............!!!!
אפשר לחשוב שגנבתי לו את הדג

מה עושים עכשיו

דורי החבר שלי לא ממש יכול לעזור הגומבר כבר 30 מטר ממני ...וחוט 10 ליברות לא ממש אוהב סלעים בסביבתו!
החלטתי לאגוף את הריף והעליתי את הדג מהצד אחורי שלו ..לא פשוט אבל יעיל.
רגל כבדה על הגוף ויד בזימים ועכשיו אפשר להנות מהרגליים הרועדות והאנדנאלין שמציף לי את הפרצוף.
זהו חברים ...יופי של יציאה .
נקווה שיהיה לזה המשך .
למי שתוהה אני עובד עם ג'ילומיס 10-28 חמושה בדאייוה ברנזינו שעטופה בפאוורפרו 10 ליברות !