אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כל הכבוד מאמון אתה דייג בנשמה, בכל רמ"ח אבריך ושס"ה דגיגיך!!  אל תתרגש מהטפות. מי שמכיר אותך והיה איתך בשטח מכיר גם את הכבוד הגדול שאתה נותן לבריאה. בחייכם חבר'ה, עם כל ה  , לא צריך להתבכיין על כל דגיג שהיה נדמה לכם שראוי לכאורה לשחרור, כאילו שמדובר פה באיזה דייג טרולים שלא רואה בעיניים.. אחד הייחודים של הפורום הזה (עד כה) שלא ראיתי בו הטפות מעין אלה. הלוואי שזה ישאר ככה.. מה גם שאלה הגדלים של רוב הסרגוסים בארצנו, מה לעשות. הם לא גדלים הרבה יותר מזה. 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 12:18:21 PM על ידי נחמיאס
|
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של שלל ים תיכוני מאמון. עכשיו נחזור לראות תמונות של משטחי סרגוסים עד שיתחילו הלברקים
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד מאמון  לזה אני קורה דייג במיטבו ולכל אלו שמטיפים על גודל של דג כזה או אחר זה כנראה בא מקנאה.  אחלה שלל ואחלה דגים -מעדיף סרגוסים כאלה מאשר דגים גדולים אחרים. בתור אחד שטעם מהכל- דגי החוף הם הטעימים ביותר. 
|
מכור לדיג בוס
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
חברה לא רואה את העניין כך..ואמת לא מתרגש בכלל
אבל מאז ומתמיד חושב שלא נכון לכנס לצלחת של אחרים מה מעדיפים ומה לא!!
עניין זה נטחן שנים בכל הפורומים ולא ראית שמשהו טוב יצא מזה
מה שכן הרבה דייגים הפסיקו לכתוב עקב מצב זה !! והרבה לא הזכירו אותם בדוח עצמו ושמרו בצד
כאילו לא היו בכלל
אישית אין לי בעיה להזכיר לצלם ולהציג ..
יש אנשים שזה כואב להם ויכול להבין אותם..ויש אנשים שלא אכפת להם גם אותם מבין
בעיני כל עוד שלא עוברים על החוק זה לגטימי לקחת ..כל אחד בראות עיניו מה כן לקחת ומה להחזיר
ועל זה נאמר " כל אדם באמנותו יחיה " !!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אחלה דו"ח רק שיש לי שתי שאלות: 1)אפשר את המתכון של הפילוטה 2)האם בנוסף לפתיון שיש על הקרס זרקת עוד פילוטה למים בישביל לקרב את הדגים?
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
וואו... איזה טיפ, ככה בשלוף  צילמתי 
|
|
|
|
|
איזה יופי .. דגים ותפיסות יפות וגם דוח מצוין שתמיד תמיד יש הרבה מה ללמוד. מהדוחות והכתיבה הכלכך קולעת וכמו כן התמונות שעושות חשק לצאת מיד לים. וכמה שיותר דגים יותר טוב , דיג לעניין
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
מאמון אתה צריך לפתוח מסלול אקדמי לדייג  אני ראשון הנרשמים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
וזה מה שנקרא על הדרך....  כרגיל מאמון, אתה לא סתם זורק פתיון למים... יופי של ניקוי ראש סידרת לעצמך  וגם ארוחה משפחתית חביבה...
|
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
כבוד גדול!  יש פה ידע עצום והבנה עמוקה של דייג שלא יסולא בפז! כמה שההסברים מפורטים(והם מפורטים!)עדיין קשה לדמיין את התנאים והשיטה שמביאה תוצאות כל כך יפות...בקיצור,הלוואי ומישהו יתלווה אלייך ובמקום חכה יחזיק מצלמה ויוציא סרטון שיהפוך למדריך מצולם לדייג סרגוסים עם פילוטה
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כבוד גדול!  יש פה ידע עצום והבנה עמוקה של דייג שלא יסולא בפז! כמה שההסברים מפורטים(והם מפורטים!)עדיין קשה לדמיין את התנאים והשיטה שמביאה תוצאות כל כך יפות...בקיצור,הלוואי ומישהו יתלווה אלייך ובמקום חכה יחזיק מצלמה ויוציא סרטון שיהפוך למדריך מצולם לדייג סרגוסים עם פילוטה רעיון יצירתי ובקרוב אדאג לזה אנסה להשיג מצלמה עמידה למים למקם על הראש ולצלם איזה רבע שעה רצוף כולל הבורות הנכונים איך מזהים אכילה ואת ההוקסט הדרוש רעיון יצירתי 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
כבוד גדול!  יש פה ידע עצום והבנה עמוקה של דייג שלא יסולא בפז! כמה שההסברים מפורטים(והם מפורטים!)עדיין קשה לדמיין את התנאים והשיטה שמביאה תוצאות כל כך יפות...בקיצור,הלוואי ומישהו יתלווה אלייך ובמקום חכה יחזיק מצלמה ויוציא סרטון שיהפוך למדריך מצולם לדייג סרגוסים עם פילוטה רעיון יצירתי ובקרוב אדאג לזה אנסה להשיג מצלמה עמידה למים למקם על הראש ולצלם איזה רבע שעה רצוף כולל הבורות הנכונים איך מזהים אכילה ואת ההוקסט הדרוש רעיון יצירתי  מאמון יש את המצלמת GO-PRO מצלמת האקסטרים הכי טובה בעולם היא עמידה למים ורוב הקיאקסטים והצוללנים מצלמים איתה אך היא דיי יקרה יצאו הדגמים החדשים GO-PRO3 יש את המצלמה שהוא 399$ ויש במחיר 300$ הבדל בינהם זה הרזולציה אורך הזמן שהיא יכולה לצלם וכו' ויש את GO-PRO2 היא עולה בערך 200$ ואפילו פחות ויש GO-PRO1 שהיא צריה לעלות בערך 100$ פלוס מינוס
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
כבוד גדול!  יש פה ידע עצום והבנה עמוקה של דייג שלא יסולא בפז! כמה שההסברים מפורטים(והם מפורטים!)עדיין קשה לדמיין את התנאים והשיטה שמביאה תוצאות כל כך יפות...בקיצור,הלוואי ומישהו יתלווה אלייך ובמקום חכה יחזיק מצלמה ויוציא סרטון שיהפוך למדריך מצולם לדייג סרגוסים עם פילוטה רעיון יצירתי ובקרוב אדאג לזה אנסה להשיג מצלמה עמידה למים למקם על הראש ולצלם איזה רבע שעה רצוף כולל הבורות הנכונים איך מזהים אכילה ואת ההוקסט הדרוש רעיון יצירתי  מאמון יש את המצלמת GO-PRO מצלמת האקסטרים הכי טובה בעולם היא עמידה למים ורוב הקיאקסטים והצוללנים מצלמים איתה אך היא דיי יקרה יצאו הדגמים החדשים GO-PRO3 יש את המצלמה שהוא 399$ ויש במחיר 300$ הבדל בינהם זה הרזולציה אורך הזמן שהיא יכולה לצלם וכו' ויש את GO-PRO2 היא עולה בערך 200$ ואפילו פחות ויש GO-PRO1 שהיא צריה לעלות בערך 100$ פלוס מינוס אשמח לקישור למצלמה החדשה היא יכולה לעזור לי מאוד כי הייתי מאוד מעוניין לעלות סרטון שמצלם התקפה על מטקה ומלחמה עם דג דרך אגב אם למישהו יש מצלמה כזאת יד 2 שרוצה למכור אשמח להתעניין 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
 |
|
|
כבוד גדול!  יש פה ידע עצום והבנה עמוקה של דייג שלא יסולא בפז! כמה שההסברים מפורטים(והם מפורטים!)עדיין קשה לדמיין את התנאים והשיטה שמביאה תוצאות כל כך יפות...בקיצור,הלוואי ומישהו יתלווה אלייך ובמקום חכה יחזיק מצלמה ויוציא סרטון שיהפוך למדריך מצולם לדייג סרגוסים עם פילוטה רעיון יצירתי ובקרוב אדאג לזה אנסה להשיג מצלמה עמידה למים למקם על הראש ולצלם איזה רבע שעה רצוף כולל הבורות הנכונים איך מזהים אכילה ואת ההוקסט הדרוש רעיון יצירתי  מאמון יש את המצלמת GO-PRO מצלמת האקסטרים הכי טובה בעולם היא עמידה למים ורוב הקיאקסטים והצוללנים מצלמים איתה אך היא דיי יקרה יצאו הדגמים החדשים GO-PRO3 יש את המצלמה שהוא 399$ ויש במחיר 300$ הבדל בינהם זה הרזולציה אורך הזמן שהיא יכולה לצלם וכו' ויש את GO-PRO2 היא עולה בערך 200$ ואפילו פחות ויש GO-PRO1 שהיא צריה לעלות בערך 100$ פלוס מינוס אשמח לקישור למצלמה החדשה היא יכולה לעזור לי מאוד כי הייתי מאוד מעוניין לעלות סרטון שמצלם התקפה על מטקה ומלחמה עם דג דרך אגב אם למישהו יש מצלמה כזאת יד 2 שרוצה למכור אשמח להתעניין  בבקשה שוקי http://gopro.com/?gclid=CMvexNqW07MCFebLtAod1UEAeA
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|