תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
13/11/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11:00 | דמוי דג בינוני - Duo Tide Minnow 125 SLD-F | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 2 |
הדו"ח:
שלישייי בבוקר.. יום חופש די מאולץ מהעבודה.. מחפש ליי תעסוקה..

מד"א, לדוג, טלויזיה אולי.. מפה לשם יוצא החוצה, רואה שמש מדהימה

מעמיס את הסט זרזור בנוסף ויורד לים..

בצומת ראש הנקרה מחליט לפנות ימינה לכיוון הנקרות, יורד, עוד 4 דייגי בוס ופיתיונות נלחמים ברוח מעצבנת .. ים עובד, לא גבוה מדי אבל עובד יפה.. מנסה בוס, ומגלה ששכחתי את הלחם בבית

שעה עובד עם הבוס ונלחם ברוח.. מוציא דגיגון קטן שחוזר לו לשחות בהנאה.. לאחר מכן עוד ארס מכובד .. משוחרר לים(אני לא אוהב ארסים... אבל גם לא הורג אותם..)
מחליט לעבור לזרזור..
השעה 11:00 בערך,
פותח את המקל, מחבר את החלקים, מחבר דמוי גב צהוב זוהר, גוף כסוף, בטן שקופה עם סנטר כתומה שהזמתי מאייבי ופעם שניה שרואה ים..
זורק, ולא יאומן בדיוק סוגר את הקשט, חצי גלגול ובום!!!!11

פייט חלומי! כל הדייגים סביבי מסתכלים ובשוק מההשתוללות של הדג!,
תפיסה ראשונה של דג בזרזור(קלמרי לא נחשב)! הפייט היה מטורף! התחיל לנגוח ולהשתולל על פני הים, חשבתי אולי גומבר?! פתאום במכה לוקח חוט ורץ לכיוון הריפים והסלעים.. סוגר טיפה קלאץ' ומפה הסקתי שכנראה זה לוקוס.. האזור שופע בהם..
ממשיך לגלגל, מרגיש שהדג נרגע ומתעייף.. מתחיל לקרב אותו אלי ושוב! נוגח ורץ ימינה לסלעים ולוקח חוט.. כמה כוח יש לו! סוגר עוד קצת את הקלאץ' אבל ממש טיפה.. שלא יהיה לו כל כך קל לקחת חוט.. פה כבר אמרתי , לוקוס בטוח! לפי כל הדוחות והתאורים של אנשים שתופסים אותם.. הרי זה דג ראשון שלי בזרזור מה אני מבין?!

נותן לו לצאת מהסלעים, מביא אותו 3 מטר ממני, רואה נצנוץ של דג... לא מבין איזה דג זה.. הרי לוקוס לא נוצץ

ולא מאמין למראה עייני, טונה שחורה מהחוף! כולי מאושר!!! אפילו לא שמתי לב שהפלורו חתך אותי שהרמתי את ההדג מהתרגשות.. מניח על הריף, חותך זימים לנקז את הדם (ככה למדתי מהמאמרים פה..)
ממשיך לזרזר עוד שעה וחצי, עם אותו דמוי.. מחליט שזהו, עשיתי את שלי.. חוזר הבייתה מאושר!!
ציוד:
מקל 5-25 sheran challange
רולר tica streamstar 4500LS עם חוט בד 0.40 עם תלאי פלורו
חשבתי להחליף את הרולר, אבל אחרי התפיסה הזאת, הציוד פשוט לא אכזב ואחסוך כרגע את הכסף..