שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כמו שברכתי אותך שוקי, אינטיאס רחב לפחות כמו הלב שלך  גדול אחי אתה רואה כמה שניסית לא היית צריך לתפוס עוד שום פתיון באותו הערב, וגם לא לאחריו.. הכל מאיתו יתברך, פשוט הכל. אשמח להיפגש איתך שוב ערב אחד, בעמק הסבידות (והתמנון והקלמארי  ) והפעם לא רוצה לראות אותך בלי חולצה של הפורום שומע  אל תתלהבו יותר מדי, זה רק הסיפתח שלו 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
כל הכבוד שוקי!!!!!!!אחלה דוח ואחלה דג! אם אפשר לשאול איפה המקום הזה נראה מעניין!
אברום!
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
התגעגעת ? ואני התגעגעתי לדו"חות שלך  נחמד התמונה קודם, למרות שמוריד את המתח מהמשך הסיפור. זה כמו להראות קבלה ואחרי זה ת'אותו החדש ! מה הכוונה ב"כשהגעתי למקום שמתי לב שכל הדייגים מוציאים חוט למרחק רב ע"פ הניסיון שלי החלטתי להוסיף משקולות {1 קילו} כדי להוציא מעט חוט 15-20 מטרים מוריד את הסבידה היחידה שלי ומחכה" מה קו המחשבה "שכל הדייגים מוציאים חוט למרחק" מה אתה מבין מזה?  דו"ח בכיף  הזרם של הים לקח חזק צפונה לכיוון אשדוד אלו שהורידו מטקות הורידו עם משקולת קטנה יחסית שגרמה לפיתיון לנוע עם הזרם רחוק מהעמודים ומהגשר ע"פ ההנחה וניסיון אישי שלי האנטיאס יעדיף לשהות בזמן סערה וים סוער קרוב לעמודים לכן הוספתי למטקה משקולת כבדה {קילו מאה} שהחוט לא יצא רחוק אלא שהמשקולת תוריד את הפיתיון לאן שאני רוצה בערך לבסוף זה הוכיח את עצמו והאנטיאס תקף
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שוקי יופי של "נקמה". לכולנו היה ברור שאתה לא תוותר לו ובסוף הצלחת. אלוףףףףףףףףףףףףף. 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כמו שברכתי אותך שוקי, אינטיאס רחב לפחות כמו הלב שלך  גדול אחי אתה רואה כמה שניסית לא היית צריך לתפוס עוד שום פתיון באותו הערב, וגם לא לאחריו.. הכל מאיתו יתברך, פשוט הכל. אשמח להיפגש איתך שוב ערב אחד, בעמק הסבידות (והתמנון והקלמארי  ) והפעם לא רוצה לראות אותך בלי חולצה של הפורום שומע  אל תתלהבו יותר מדי, זה רק הסיפתח שלו  נחמיאס היה לי הכבוד להכיר אותך שמחתי לעזור ולהסביר דרך אגב בגלל החולצה שאלתי איך קוראים לך? לי עדיין אין חולצה של הפורום 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מלאכת אומן הדיג מהגשר בטח שעם משקלים כאלו  המטקה מונחת כך שהחוט יוצא או שהיא פשוט עפה ? אצלנו במזחים הנמוכים משאירים בוש וקושרים את המטקה שהיא לא תעוף למים ומסמנים אכילה עם פחית ריקה . איך זה בגשר ?
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
אין כמו נקמה מתוקה על דג שברח יופי של דו"ח אחלה תפיסה 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מלאכת אומן הדיג מהגשר בטח שעם משקלים כאלו  המטקה מונחת כך שהחוט יוצא או שהיא פשוט עפה ? אצלנו במזחים הנמוכים משאירים בוש וקושרים את המטקה שהיא לא תעוף למים ומסמנים אכילה עם פחית ריקה . איך זה בגשר ? לאחר שהמשקולת יורדת לקרקעית אני משחרר חוט ספייר מהמטקה לפחות 7-10 מטר נוספים בכדי שהחוט לא יהיה מתוח כשהאנטיאס תוקף ולוקח את הפיתיון הוא משאיר אותו בפה ועדיין לא בולע בזמן הזה שהוא מתרחק עם הפיתיון בפה כל "מעצור" או לחץ גורמים לו לפלוט את הפיתיון ולברוח לכן עודף החוט משאיר לו את הזמן לבלוע את הפיתיון ולא להרגיש שום לחץ המטקה נקשרת ע"י חוט לעמוד ובזמן התקפה היא לעיתים עפה \קופצת\זזה מעט\ מתהפכת\או יציאת חוט מטורפת ללא הפסקה
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 11, 2012, 08:51:01 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
נחמיאס היה לי הכבוד להכיר אותך שמחתי לעזור ולהסביר דרך אגב בגלל החולצה שאלתי איך קוראים לך? לי עדיין אין חולצה של הפורום  מנהלים יקרים, צריך לדאוג לבחור.. שי אתה יכול להעביר לו דרכי, נראה לי עוד ניפגש השבוע בעמק  או שפשוט תגיע לתחרות שי.. אתה מגיע? 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
בטח תבוא אחרת עוד מישהו ירצה להרוג אותך 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של תפיסה מכובדת ואין כמו השמחה של הנקמה משבוע שעבר 
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
לבריאות ובהצלחה בהמשך מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה יש לומר ,התמונות מדברות בעד עצמן סחטיין עלייך לצאת במזג אויר כזה צריך להיות ממש ממש ״חולה ים״ וזה השתלם דג יפה ותודה על השיתוף בהסבר על המשקולת הכבדה ולמה לא רחוק כמו האחרים. בהצלחה בבאות.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|