תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/11/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
9-13 | תולעים - | אגאג (דניס בר) | 4 | |
9-13 | תולעים - | מרמיר (שישן מסורטט) | 5 | |
9-13 | תולעים - | טרכון ים תיכוני | 3 | |
9-13 | קלמארי - | אוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני) | 1 |
הדו"ח:
שלום חברים
אז ככה ,מה שקורה שהתחילו לשפץ את הבתולה שלנו בקרית ים ואי אפשר לדוג שם מיום ראשון. מה עושים מחפשים איפה לדוג
יום אחד מנסים מומי ואני במספנות אבל כלום וכלום חוץ מלוקוס קטן ששוחרר ע״י מומי הצדיק.
יום אחר מנסים בפוצקר אבל גם שם חלש מאוד חוץ מטונית קטנה שנתפסה ע״י מי אם לא מומי הצדיק שהפעם שחרר אותה לתיק שלי לטובת דג כבוש,או אולי תהיה פתיון לגומברים,נראה מה יבוא קודם.
יום אחר יורד לחוף בקריה אחרי טלפון מחבר תבוא יש חגיגה של חג׳ג׳ים, מתעורר לאט כי לא מאמין לחבר הזה הוא תמיד מתלהב מדג וחצי ועושה מזה סיפור.
הפעם אני על החוף לוקח איתי את הכלב לדייג מגיע החבר שם אין לא חגיגה ולא מסיבונות,מחמש מקל ז׳רז׳ור בריג ים תיכוני עופרת רצה וקרס 10 אחת עם תלאי של חצי מטר בערך.
שם קלמארי עד שיבואו התולעים עם אבא שלי זריקה ראשונה ויש נגיעות קטנות ופתאום משיכה ,הוק קטן ויש נגיחות בצד השני,אין ספק בכלל שזה חג׳ג קטן שבלע את הקרס עמוק ולכן נכנס לצידנית.
זריקה שניה עם קלמארי ,רק נוגע במים ויש משהו נותן הוק ויש ריצות חזקות לצדדים,הייתי בטוח טרכון חמוד אבל לא זאת הייתה סטלה/אוטאוט חמוד יותר מכף יד.
אחר כך רגיעה של שעה בערך ואז הגיעו התולעים כמעט כל זריקה יש אכילות ויוצאים להם מרמירים נחמדים וחג׳ג׳ים וטרולוסים קטנים שבולעים ויהיו דג כבוש גם כן טרכון חמוד ,בקיצור היה נחמד להעביר את הזמן.
אבא שלי זרק קרוב יחסית והוציא טלוויזיות יפות.
סה״כ היה נחמד,למחרת יציאה למספנות לז׳רז׳ר אבל רק רדיפות של כל מיני קטנים ולא יוצא כלום.
ובסוף השבוע לא מראה לי שנצליח לגמוב כמה שעות דייג הים אמור לעלות,טוב אולי נצאלצלם קצת גולשים וכאלה.
שיהיה לכם אחלה סוף שבוע ושבת שלום.