Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 9/11/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
18:00 | דמוי דג גדול - duel -hardcore minnow | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | בערך קילו |
הדו"ח:טוב האמת שבזמן האחרון היה לי נאחס כל דג שבא או שובר לי קרסים או בורח.. אז מגיע לים וכל כך רוצה לשבור תמנחוס הזה מגיע לנקודה זורק בערך בשקיעה התחילו קפיצות של ברקודות על המים.. שאחת כבר אחרי כמה זריקות הדמוי נתפס לה בזימים ושבאתי להרים אותה החוט נכנס לה לפה ונחתך הברוקה אם הבובה שוחה לה.. O_o מבואס זורק עוד קצת ונתפסה אחת יותר גדולה קצת פותח לה הרבה קלאץ מנמיך קצת את המקל שתוכל לקחת חוט עד שתבוא אליי מעולפת ותתחנן שאני ירים אותה.. והופה שבירת מנחוס.. תמונה להמחשה.. 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מברוק על שבירת המנחוס  איזה צבעי דמוי היו בשימוש ואיזה חוט זה שנקרע !! סחתין איש  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
הדמוי זה duel-hardcore minnow 130mm צבע גב צהוב גוף בצבע כסף מנצנץ ובטן כתומה
החוט powerpro אבל זה טעות שלי היה השבוע בריחה של דניסים והוצאתי אם המקל הזה בסלעים כל החוט משופשף
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הדמוי זה duel-hardcore minnow 130mm צבע גב צהוב גוף בצבע כסף מנצנץ ובטן כתומה
החוט powerpro אבל זה טעות שלי היה השבוע בריחה של דניסים והוצאתי אם המקל הזה בסלעים כל החוט משופשף
צהוב זה צבע חזק לברקודות רק שחסר שם לבן במקום כסוף אם הייתי מציע הייתי מציע שילוב של צהוב לבן ולא צהוב כסף אמרת בריחה של דניסים.!!.תוכל להרחיב בעניין זה לטובת כלל החברים ?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
האמת היא שהבריחה כבר כמעט ונגמרה נשארו ניצנים אחרונים..
האמת דניסים מפלצות היו דניסים שהגיעו לקילו אבל הגדלים הרגילים של הבריחה זה 700-800גרם.. כל ערב בערך היינו הולכים מוציאים אותם על מקלות לייטים ונהנים מהמילחמה.. אם ריג של מישקולת קטנה קרס ארוכה למטה וקרס קצרה למעלה.. אם גמברי קריסטל מה שהיה יותר מעניין בבריחה הזאת.. שהם אכלו רק גמברי.. לא משנה מה שמנו שהחלפנו לגמברי התחילו אכילות לא נגע על כלום חוץ מזה.. מי שמכיר אותי יודע שאני לא נוגע בדגים אז פשוט חילקתי אותם לכמה מחברי הפורום פה ולכמה אנשים שאני מכיר בים.. אם החברים יהיו מעוניינים הם יפרסמו דו"ח קצת יותר מפורט
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של ברקודה ושבירת מנחוס 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות על שבירת המנחוס יופי של ברקודה,אולי שווה לעבודת איתם עם וויר דק, יש לקנות מוכנים עם טבעת צד אחד וסיכה צד שני באורך 30ס״מ דק ומאוד גמיש ממש כמו מונו ולא משנה את תנועת הדמויי.
|
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
כה אני יודע יש לי בתיק כמה אבל עדיין ברקודה קורעת דמוי אחת למליון.. אז זה לא כזה קריטי כולה בובה של nabarone
|
|
|
|
|
יופי של ברקודה
האם נתפסה במרינה?
|
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
במזח..של המרינה
|
|
|
|
|
 כל הכבוד צח, זה היה בראש או במזח עצמו? וייפה באמת אמרת והדואל הוכיח.. נשמע מעניין..
|
|
|
|
|
במזח..של המרינה
תודה צח בהצלחה בבאות
|
|
|
|
wind
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
53
|
|
אחלה שבירת מנחוס עשית
רק תבדוק טוב את הדג לפני אכילה כי לברקודות
יש המון טפילים בזימים ובבטן
בהצלחה
|
|
|
|
|
מברווווק על שבירת המנחוס דג מעדן בטיגון בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
אחלה שבירת מנחוס עשית
רק תבדוק טוב את הדג לפני אכילה כי לברקודות
יש המון טפילים בזימים ובבטן
בהצלחה
הוא לא אוכל דגים... וצחי התחילו המליטות כמו שצריך... חייב לנסות להביא אותם במקום הדניסים האלה חחח... אם תשיג זיפ בייטס ראש אדום או משהו דבר איתי אחי...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|