יש לי בדיוק חצי דקה לקרוא ולהגיב
נאור היה וישאר חבר גם לפני הצוות המהולל.
כוונתי אינה כנגד נאור אלא על התנהלות השקר של הצוות שגרמו לו לעשות מה שעשה.
לצערי אני עדיין טוען כי אותם חברים ששללו בענק את הפורום הזה וגם עדיין , שקראו לו בשמות
שמפאת כבודם של כמה חברים לא אכתוב כאן , שנכנסו עם דוח שיקרי על מקום שכלל לא היו , על כך
שאותם אנשים שאתם לא מכירים ( לא נאור הוא לא נדבק במחלה ) משקרים לחבריהם לגבי מיקומים
שלא יקחו להם דגים .
אני עם כל צורות ההתבטאויות שלי דוגל במעט טוהר מידות ולכן אותי מרגיזות המילים הגעתי לנקודה , למקום שלנו וכו.
אני משתף כל מקום שדגתי בו למעט מקום אחד שהוא בטחוני לכן לא פרסמתי.
לאו דווקא פה בדוח של נאור הגעיל אותי טשטושי התמונה שכל טמבל יזהה שזה @@@@
כואב לי שנערכו דברי , רפי אני לא אלמד אותך איך לנהל את הפורום אנחנו חברים ונשאר חברים , לא שברתי את הכלים
ואמרתי זה לא כותב פה ממש לא .
ציינתי עובדה שפגעה בי ואני דוגל גם עם פקודי בשקיפות מלאה ואי שמירת הדברים הרעים בבטן .
לכן כתבתי את מה שכתבתי .
לא מתכוון לריב ואו להתנצח , יום מקסים אני הולך לישון אחרי יומיים בלי שינה .
סער חבר יקר (גם חבר פורום יקר, וגם חבר אישי יקר- חברות שנוצרה בפורום),
ברור שהמחלוקת לא השפיעה ולא תשפיע,
לא על החברות בינינו ולא על חברותך בפורום....
יש לעיתים מחלוקות גם בתוך המשפחה ובין בני משפחה,
ואם משהו מפריע- זה לר רק בסדר להציף ולהעלות אלא אף מתחייב.
כך גם אם יש לך השגות כלפי התנהלות הנהלת הפורום שלך (הפורום הוא שלך ושל עוד הרבה חברים
יקרים שנמצאים כאן ורואים בפורום בית שני), או כלפי התנהלות מי ממנהלי הפורום גם אם הוא חבר טוב
שלך- ראוי ואף מתחייב שתעלה את הדברים.
העלית, וזה בסדר גמור שהדיון פתוח לעיני החברים- לפי בחירתך,
זו הדרך שהנהלת הפורום דוגלת בה וזו הרי דעתך מאז ומתמיד: שקיפות ופתיחות.
עד כאן אנו תמימי דעים.
כתבת משפט זה:
"
כואב לי שנערכו דברי , רפי אני לא אלמד אותך איך לנהל את הפורום אנחנו חברים ונשאר חברים ,
לא שברתי את הכלים" .
מסכים איתך לגבי הרוב ואפרט:
*מה אינני מסכים איתך לגמרי?!
דווקא כן מותר לך "ללמד אותי": מכל מלמדי השכלתי ואני תמיד קשוב להערות והארות לגבי ניהול
הפורום ובהחלט פתוח לשמוע. מעולם לא סברתי שניתנה לי ההגמוניה והבינה האלוהית לדעת תמיד
בוודאות מה נכון ואיך הכי נכון לנהל את הפורום. אני מניח כי גם פה ושם שגיתי והייתי אולי צריך לנהוג
אחרת במסגרת מעשים והחלטות שקיבלתי בקשר לניהול הפורום ובחיים בכלל. מטעויות לומדים- ומשפרים.
*מסכים איתך כי אכן עודנו חברים וכך יישאר, אין קשר בין הדברים,
גם מסכים איתך שבדברים שכתבת ממש לא שברת את הכלים-
לא היה בדברים מלל פסול כלשהוא כגון ניבולי פה, לא כעת ולא במה שערכתי.
*צר לי שכאב לך על העריכה ולדעתי אינך אמור ולא היית אמור להרגיש כך- לא אכזבה ענקית ולא כאב.
עריכת טקסט או נעילת דיון זמנית, נעשים לא רק במקרים של מלל חריג כגון גידופים וניבולי פה-
אלא במקרים מסוימים מתוך שיקולים ניהוליים של
טובת הפורום ושמירת כללים מסוימים.
זה בפירוש לא אומר שכריכה משמעה ביקורת על הכותב!!!! לעיתים זה "מה נכון לפורום"- וכך הפעם.
זהו עניין של שיקול דעת,
והייתי רוצה להאמין שאתה סומך על שיקול הדעת של מנהלי הפורוםובכללם גם שלי- שככלל אנו שוקלים את כל השיקולים ומקבלים את ההחלטות הנכונות לטובת ולמען
הפורום וחברי הפורום. בסופו של יום, אם אתה אוהב את מה שנוצר ויש לנו כאן בפורום-
את הדרך והגישה והאווירה, אז כנראה שדרך הניהול והתנהלות המנהלים (כולל עבדכם הנאמן) -
היא בכל זאת נכונה בכללותה, גם אם בנקודת זמן מסוימת מישהו חולק עליה בעניין נקודתי.
אם תראה את ההחלטה שקיבלתי (בקשר לעריכה) באור זה, אני מאמין שייפול לך האסימון-
כבר לא תהיה מאוכזב ולא יכאב לך...

ההנמקה אגב פשוטה וציינתי- אז בתמצית-
***מי שמעלה דוח לא רוצה להיות "בסיכון" שיחרבו לו את הדוח מקום בו הדוח יהפוך לזירת
התנגחויות וזירת מלחמה. לכן ציינתי שאם בוער למישהו- אז במקום אחר ולא בדוח.
***היכן שיש כאן "מדורה", ככלל השתדלנו לכבות את האש ולהרגיע, במיוחד אם זה נראה מיותר.
אותו רגע נראה לי מיותר ולא לעניין, ערכתי וציינתי שאם למישהו בוער בעצמותיו- יוכל לעשות
זאת כאן בפורום על-החוף ואפילו לקבל במסר את תגובתו המקורית טרם העריכה (שמור).
דבר אחרון סער,
אני מאמין שגם אתה היית רוצה לדעת, כי בפורום שכל כך יקר לך ואתה כל כל מזדהה עם דרכו,
ההתנהלות של מנהלי הפורום כלפי כל החברים היא שוויונית- כך גם כלפי מי שנבחר להיות איש השנה
של הפורום ומי שיש לו קשרי חברות עם המנהלים או מי מהם. אין לי ספק כי לא היית רוצה שום
פריבילגיה ויחס מועדף כי אנחנו חברים (זכור לי כמה חרה לך לראות במקומות אחרים התנהלות של
מתן יחס מועדף וגורף ל"מקורבים"- ויחס מזלזל ודורסני כלפי מי שאינם "מקורבים", כך לדבריך).
אז למרות שאינני מכיר את נאור ואותך כן וגם את דוב, סברתי שנכון היה לערוך וכך עשיתי.
לפני סיום, שמח שאתה ונאור חברים ושדעתך כלפיו חיובית פלוס סימפטיה,
לכן גם יש טעם לחסוך ממנו אי נעימות שכרוכה בצורך שלו להיתקל בדוח נהדר שלו-
בתגובות לא מפרגנות שלך כלפי חבריו. מי כמוך- חבר אמיתי ולויאלי לחבריו- יודע כמה היה קשה
לך לראות שמישהו מעלה בדוח שלך ביקורת קשה כנגד חבריך.
הנה כי כן, אולי זה לא היה רעיון רע כל כך שאערוך את הדברים שערכתי...
מקווה שישנת טוב,
ותקדיש קצת יותר מחצי דקה לפני תגובתך הבאה...