zivm0804
|
כשהגלים מתחזקים .. החזקים מתגלים !! חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
מחפש רולר דייג חוף/מזח עם יחס גלגול גבוה,מיסבים כמה שיותר, שפולה גבוהה לזריקות ארוכות ושתכיל מספיק חוט למלחמות טובות..בסביבות 400 ש״ח גמיש.. חשבתי על shimano aerlex 8000 xs ביקורות/הצעות..תודה מראש !!
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לדעתי הוא יותר לכיוון 500,
בטווח מחיר כזה, תבדוק גם את daiwa emcast
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2012, 19:45:08 PM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתהרוצה הרבה מאוד לסכום שאתה מעוניין להשקיע. לא תמיד ריבוי מייסבים זה טוב ,רולר כזה לדעתי דורש טיפול ואחזקה כמו שצריך ויש יותר מידי מקום לתקלות. עוד משהו רולרים כאלה לרוב לא עובריםציחס גלגול של 5:1 אולי קצת יותר. רולר לזריקות ארוכות ורולר למלחמות טובות כמו שכתבת (דגים גדולים כמו אינטיאסים מהחוף) זה לא אותה החיה. יש רולרים לזריקות ארוכות בסביבות התקציב שלך + בדוגית של ריובי ושל בנקס,תבדוק באתר שלהם.
|
|
|
|
zivm0804
|
מנותקגיל:
33
|
|
לגבי הרולר התכוונתי יותר לכיוון של זריקה ארוכה מהחוף פחות לכיוון של אינטיאסים של 20 קילו ומלחמות מטורפות
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לגבי הרולר התכוונתי יותר לכיוון של זריקה ארוכה מהחוף פחות לכיוון של אינטיאסים של 20 קילו ומלחמות מטורפות
diawa emcast sw/sport אם אתה רוצה נתונים עליו דבר עם moti-m על רוב הסטים שלו מורכבים הרולרים האלה
|
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
השאלה מופנית למנהלי הפורום ,כיצד ניתן להשיג חולצה עם לוגו הפורום,?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לך ולילה טוב  חכה יש לך או רק רולר אתה רוצה ?
|
|
|
|
|
|
zivm0804
|
מנותקגיל:
33
|
|
לשאלתך אין לי מקל אני מחפש גם מקל וגם רולר אבל הבחירה במקל היא יותר קלה.. הדילמה שלי היא באיזה רולר לבחור..
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה צריך יחס גלגול כל כך גבוה?
איזה חוט אתה מתכוון לשים על הרולר? איזה משקולות נוח לך להטיל?
איזה מקל תכננת לקנות?
מה הגובה שלך ומה המשקל?
כל אלה שאלות חשובות.
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הדיווה נראה מצויין אבל אני אישית לא אוהב ידיות מתקפלות עם קפיץ. הידית ברולר emcast sw ללא קפיץ וגם לא מתקפלת לידע כללי 
|
|
|
|
zivm0804
|
מנותקגיל:
33
|
|