פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מבקש המלצות לרכישת ציוד דיג בארה"ב - לז'רז'ור |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מבקש המלצות לרכישת ציוד דיג בארה"ב - לז'רז'ור (נקרא 2469 פעמים) |
הדפסה |
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם! איזה כיף אבא שלי נוסע לארצות הברית וכרגיל אני מעמיס עליו רשימות של קניות הפעם רציתי לשאול אותכם אולי אתם יכולים לעזור לי ולהביא לי קישורים(מwalmart) לדמויים light מסיליקון או רגילים לזרזור ממזח , תודה לעוזרים 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2012, 19:22:30 PM על ידי GuY B
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
walmart זו רשת גדולה בארה"ב וזולה אבל קח בחשבון שהם מחזיקים דברים פשוטים ולא איכותיים במיוחד.
|
-------------------------------
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
walmart זו רשת גדולה בארה"ב וזולה אבל קח בחשבון שהם מחזיקים דברים פשוטים ולא איכותיים במיוחד.
חלק מהדברים שלהם הם פשוטים כמו החכות combo שהם מוכרים לילדים אבל יש להם גם מגוון לא קטן של דמויי berkley rapala strike king וגם חוטים מעולים והמכירים שלהם זולים מאוד , קח דוגמא: http://www.walmart.com/ip/Crankin-Rap-10-Moss-Shad/15904142 20 20 ש''ח לדמוי rapala זה זול יחסית לארץ 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
כבר קנית מהם משהו?
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבר קנית מהם משהו?
אבא שלי קנה לי בעבר
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חלק מהדברים שלהם הם פשוטים כמו החכות combo שהם מוכרים לילדים אבל יש להם גם מגוון לא קטן של דמויי berkley rapala strike king וגם חוטים מעולים והמכירים שלהם זולים מאוד , קח דוגמא: http://www.walmart.com/ip/Crankin-Rap-10-Moss-Shad/15904142 20 20 ש''ח לדמוי rapala זה זול יחסית לארץ  נכון אבל זה דמוי לאולטרה לייט קטן
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית, למה דווקא שם ולא בחנות אחרת- כגון קבל'ס, אנגלר ואחרות?! אתה יכול להכנס מכאן ולחפש ולחפש שם מוצרים- שמופיעים עם תמונות...
דבר שני, אם יש לך שם משפחה או מישהו- עדיף להזמין מכאן שישלחו לשם, יש הרבה חנויות שעושות מבצעים של משלוח חינם וגם למשם הנחות על קנייה מעל 100$, בנוסף- על הזמנה מהארץ ושיגור לכתובת בארה"ב אין מע"מ, בעוד שעל קנייה במקום יש מע"מ... בנוסף תחסוך לאביך זמן...
דבר אחרון- שאלתך כללית מידי- אז אולי תפרט: לאיזה סגנון דיג אתה מחפש ציוד?! האם רק קרסים ודמויים, ואולי גם מכונה?! כדאי שתבדוק לפני הקנייה, מחירים בחו"ל- מול מחירי הארץ (הכל באינטרנט), כי קרסים למשל יש שנמכרות בארץ יותר בזול (תלוי בסוג)...
תפרט יותר- תקבל תשובות מדויקות יותר...
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראשית, למה דווקא שם ולא בחנות אחרת- כגון קבל'ס, אנגלר ואחרות?! אתה יכול להכנס מכאן ולחפש ולחפש שם מוצרים- שמופיעים עם תמונות...
דבר שני, אם יש לך שם משפחה או מישהו- עדיף להזמין מכאן שישלחו לשם, יש הרבה חנויות שעושות מבצעים של משלוח חינם וגם למשם הנחות על קנייה מעל 100$, בנוסף- על הזמנה מהארץ ושיגור לכתובת בארה"ב אין מע"מ, בעוד שעל קנייה במקום יש מע"מ... בנוסף תחסוך לאביך זמן...
דבר אחרון- שאלתך כללית מידי- אז אולי תפרט: לאיזה סגנון דיג אתה מחפש ציוד?! האם רק קרסים ודמויים, ואולי גם מכונה?! כדאי שתבדוק לפני הקנייה, מחירים בחו"ל- מול מחירי הארץ (הכל באינטרנט), כי קרסים למשל יש שנמכרות בארץ יותר בזול (תלוי בסוג)...
אני מחפש ציוד כללי ואם יש מכונה לזרזור זולה אז זה בסדר ,תוכל לתת לי קישורים לחנויות אחרות בארה''ב ?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אני מחפש ציוד כללי ואם יש מכונה לזרזור זולה אז זה בסדר ,תוכל לתת לי קישורים לחנויות אחרות בארה''ב ? "ציוד כללי"?! זה כולל דמויים לטרולינג מסירה?! אולי לג'יגינג?! לדעתי אתה לא דג מסירה- אז "כללי" לא מתאים... גיא, מזמן אין דבר כזה ציוד כללי, הזמנים האלו עברו... יש ציודים יעודיים לסגנונות דיג מסוימים- אם לא תגיד לאיזה סגנון או סגנונות אתה מחפש- לא תעזור לנו לעזור לך. אגב, במקומך הייתי משנה את הכותרת- משהו כמו: "מבקש המלצות לרכישת ציוד דיג בארה"ב - לז'רז'ור ודיג חופי"...
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אני מחפש ציוד כללי ואם יש מכונה לזרזור זולה אז זה בסדר ,תוכל לתת לי קישורים לחנויות אחרות בארה''ב ? "ציוד כללי"?! זה כולל דמויים לטרולינג מסירה?! אולי לג'יגינג?! לדעתי אתה לא דג מסירה- אז "כללי" לא מתאים... גיא, מזמן אין דבר כזה ציוד כללי, הזמנים האלו עברו... יש ציודים יעודיים לסגנונות דיג מסוימים- אם לא תגיד לאיזה סגנון או סגנונות אתה מחפש- לא תעזור לנו לעזור לך. אגב, במקומך הייתי משנה את הכותרת- משהו כמו: "מבקש המלצות לרכישת ציוד דיג בארה"ב - לז'רז'ור ודיג חופי"... אוקיי שיניתי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אני מחפש ציוד כללי ואם יש מכונה לזרזור זולה אז זה בסדר ,תוכל לתת לי קישורים לחנויות אחרות בארה''ב ? "ציוד כללי"?! זה כולל דמויים לטרולינג מסירה?! אולי לג'יגינג?! לדעתי אתה לא דג מסירה- אז "כללי" לא מתאים... גיא, מזמן אין דבר כזה ציוד כללי, הזמנים האלו עברו... יש ציודים יעודיים לסגנונות דיג מסוימים- אם לא תגיד לאיזה סגנון או סגנונות אתה מחפש- לא תעזור לנו לעזור לך. אגב, במקומך הייתי משנה את הכותרת- משהו כמו: "מבקש המלצות לרכישת ציוד דיג בארה"ב - לז'רז'ור ודיג חופי"... אוקיי שיניתי כעת ברור יותר, המלצות על דמויים לזרז'ור, סיליקון ורגילים... שנמכרים בארה"ב... מי שמכיר מוזמן להמליץ... 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
למה לא תנסה את BASSPRO תוכל להשוות מחירים באתר לשהם ובנוסף יש ים דברים שבארץ נחלום לראות אותם
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
לאיזו מדינה הוא נוסע? אולי אפשר לסנן את החיפוש ספציפית למקום בו הוא יהיה. למרות שבכל מקום אפשר למצוא חנויות דייג.
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאיזו מדינה הוא נוסע? אולי אפשר לסנן את החיפוש ספציפית למקום בו הוא יהיה. למרות שבכל מקום אפשר למצוא חנויות דייג.
למישיגין grand rapids משהו כזה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]