תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/11/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
4 וחצי בער | דמוי דג בינוני - Max rap | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 250g | |
4 וחצי בער | דמוי דג בינוני - Max rap | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 600g | |
6 בבוקר | דמוי דג קטן - ניקל 25 גרם | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1.5 g | |
4 בבוקר | דמוי דג בינוני - Max rap | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 500ע |
הדו"ח:
טוב אז יומים כיפיים עברו עליי, קודם כל זה ד''וח ראשון שלי.. פה.
אין לי תמונות מצטער מעכשיו, הפלאפון שלי נדרס

אז ככה, מקבל שיחת פלאפון מזיו סולומון: '' דוד שומע? אני באשדוד אם באלך לקפוץ..''
משכנע את אחי להקפיץ אותי, ומבטיח לו שבתמורה אני יכין לו דג אם אני אתפוס.
מגיע למקום , מז'רז'ר עם הדמוי האהוב עלי maxrap ראש סגול!!! אחרי חצי שעה אני וזיו זירזרנו כאילו אנחנו להקה,
זאת אומרת זרקנו לאותו מקום ועשינו אותה עבודה.. אמרו 3..2..1 ומכה, ישר בזריקה הראשונה התוצאה מהירה להגיע..
יש ברקודה נחמדה בערך כ-חצי קילו... מתלבט אם לשחרר, אבל הבטחתי לאחי ארוחה, מצטער בפני הברקודה ושם בתיק.. ממשיך לעבוד עד הזריחה.. שיצא האור הייתה רדיפה של מליטה אבל לא תקפה..
אחר כך הלכתי למקום עם קצת עומק.. אמרתי לזיו :'' אני רוצה לוקוספלצת!!'' ..
אני שם ניקל , ועל הזריקה הראשונה יש תקיפה, הוק קטן ומלחמה.. של 2 דקות בערך.. יש קצת יציאות קלאצ' והופ.. אבונפחא מסריחה!! עד ששחררתי לה את הדמוי, והיא חתכה קרס אחת.. היא כבר מתה ולא יכלה לחזור למים.
טוב חוזר הביתה מכין לאחי את הדג..
אז יום למחרת.. אני חוזר מהבית ספר.. לוקח את התיק והחכה ויוצא לכיוון הפארק.. רואה ים מת, אין קצף וגלים= אין לברק!!
שם את המאקס ראפ ועובד, אין כלום בנתיים הולך מימין לסלע וזורק כמה זריקות והופהה לוקוס תוקף , מלחמה קצרה ויוצא לוקוס של 600 גרם בערך, אני מחליט לשחרר כמובן, וממשיך לעבוד.
מגיע לייד דייג ממזר, הוא מדבר איתי קצת, ואני ממשיך, עוד תקיפה והפעם לוקוס של כ-250 גרם, בא לשחרר אותו, והבנאדם צועק!!! ילד!! ילד!! בוא תראה לי אותו.. טוב אני מראה לו, והוא חוטף לי אותו .. אחרי וויכוח של רבע שעה, האיש לא מוכן להחזיר לי אותו, אני אומר לו תן לו לגדול!! הוא עדיין קטן!!

טוב כולי בבאסה הולך ממשיך בחוף.. ואז רואה קפיצה של בורי, זורק לכיוון אין כלום.. ממשיך עם עוד זריקה, (אני עם קלאצ' סגור!! ללוקוסים) .. ואז תקיפה!!! ויציאת חוט מהקלאצ'.. ?! אני בהלם הרי הקלאצ' סגור, נלחם איתו 20 שניות בערך, ואז מרגיש שחרור.. אני מגלגל ואין כלום, אפילו לא דמוי.. חזרתי הביתה בבאסה.. טוב מטעויות לומדים.. מה אתם אומרים היה שם?? אשמח לקבל תשובה