|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
רוצים סרטים  אבל אף אחד לא צילם כאלו  לא נורא למקצה מרכז הפעם אני אביא מצלמה לצלם סרטונים  נדמה לי רפי כן צילם 
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
רוצים סרטים  אבל אף אחד לא צילם כאלו  לא נורא למקצה מרכז הפעם אני אביא מצלמה לצלם סרטונים  נדמה לי רפי כן צילם  לפי מה שהבנתי ממנו הוא צילם רק תמונות 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
פשש, יופי של מרחקי זריקה  באיזו טכניקה מגיעים לכזה מרחק ?
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
פשש, יופי של מרחקי זריקה  באיזו טכניקה מגיעים לכזה מרחק ? אני אישית משתמש באותה שיטה של הטלה בכנרת של מעל הראש. הנה סרטון שלה:
http://www.youtube.com/embed/zA2iH7IXa4I
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חמישייה הגדולה... השתמשתם בסגנון כלשהו?
להגיד לך את האמת שי לי היה טעות אחת שאני עשיתי לא השתמשתי בחכה שאני רגיל לזרוק לרחוק , אבל בשביל זה יש עוד מקצה שם יהיה משהו אחר 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על השיתוף אנדריי... נראה לי שיועלה לפורום סרטוני ההדרכה תחת הכותרת: הטלות... רוצים סרטים  אבל אף אחד לא צילם כאלו  לא נורא למקצה מרכז הפעם אני אביא מצלמה לצלם סרטונים  נדמה לי רפי כן צילם  לפי מה שהבנתי ממנו הוא צילם רק תמונות  סורי, אבל רק הספקתי רק תמונות...  מי שיצלם גם סרטונים- יבורך...
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קיים שם כבר מזמן 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה על השיתוף אנדריי...
נראה לי שיועלה לפורום סרטוני ההדרכה תחת הכותרת: הטלות...
עלה , בטח שעלה 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אם הייתי יכול לבוא (יש בית ספר)אני זורק משהו בסביבות ה90 עד 95 מטר מעניין איזה מקום הייתי
בואנה אייל אתה לא צריך סירה תראה איזה מרחק אתה זורק הלוואי עליי מרחק כזה
אברום!
אני לא חושב שאני מגיע למרחק הזה בכלל  מציע שתבדוק שוב אברום 
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אם הייתי יכול לבוא (יש בית ספר)אני זורק משהו בסביבות ה90 עד 95 מטר מעניין איזה מקום הייתי
אברום!
אני לא חושב שאני מגיע למרחק הזה בכלל  מציע שתבדוק שוב אברום  ברידינג אם תגיד לי תזרוק אז לא אני לא יצליח ברידינג בגעש אני מגיע למרחק של 85 עד 90 מטר בטוח!!!!!!!! אני לא יודע אם אני יכול לצלם כי אין שם כל כך קליטה לפעמים יוצא לי זריקות של 70 מטר אבל אם אני זורק בחשיבה ואף אחד לא מפריע לי יש לי 90 מטר מבטיח לך אם אני יצליח לצלם יצלם לך אני יצלם לך אולי שאני לא זורק כי אין לי אפשרות לצלם תוך כדאי זריקה אז מקסימום אני יצלם לך את הנקודה שמגיע העופרת (הזריקה) לשמה!שאני יהיה בגעש יצלם לך ויעלה בדוח! אברום!
|
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אברום!
אני לא חושב שאני מגיע למרחק הזה בכלל  מציע שתבדוק שוב אברום  ברידינג אם תגיד לי תזרוק אז לא אני לא יצליח ברידינג בגעש אני מגיע למרחק של 85 עד 90 מטר בטוח!!!!!!!! אני לא יודע אם אני יכול לצלם כי אין שם כל כך קליטה לפעמים יוצא לי זריקות של 70 מטר אבל אם אני זורק בחשיבה ואף אחד לא מפריע לי יש לי 90 מטר מבטיח לך אם אני יצליח לצלם יצלם לך אני יצלם לך אולי שאני לא זורק כי אין לי אפשרות לצלם תוך כדאי זריקה אז מקסימום אני יצלם לך את הנקודה שמגיע העופרת (הזריקה) לשמה!שאני יהיה בגעש יצלם לך ויעלה בדוח! אברום! לדעתי אתה יכול למדוד עם "מטר" את הזריקות שלך  חחח סתם תגיע למקצה בת"א ותבדוק כמה אתה זורק 
|
|
|
|
|
|
|
אברום!
אני לא חושב שאני מגיע למרחק הזה בכלל  מציע שתבדוק שוב אברום  ברידינג אם תגיד לי תזרוק אז לא אני לא יצליח ברידינג בגעש אני מגיע למרחק של 85 עד 90 מטר בטוח!!!!!!!! אני לא יודע אם אני יכול לצלם כי אין שם כל כך קליטה לפעמים יוצא לי זריקות של 70 מטר אבל אם אני זורק בחשיבה ואף אחד לא מפריע לי יש לי 90 מטר מבטיח לך אם אני יצליח לצלם יצלם לך אני יצלם לך אולי שאני לא זורק כי אין לי אפשרות לצלם תוך כדאי זריקה אז מקסימום אני יצלם לך את הנקודה שמגיע העופרת (הזריקה) לשמה!שאני יהיה בגעש יצלם לך ויעלה בדוח! אברום! פשוט תן למישהו שיצלם אותך זורק אבל תזרוק על החוף כלומר ללא לכיון הים תיקח איזה שהוא כלי מדידה וזהו תראה באמת כמה אתה זורק
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אבא שלי יכול לצלם אבל הוא לא יודע לעשות זום וכבר צילמתי סרטון ולא רואים איפה זה נוחת אני יודע שזה
בסביבות ה90 מטר כי אני רץ בבה"ס 60 מטר ואני רואה את זה בים ועוד 30 מטר אני זורק בערך אני זורק בסביבות
ה90 מטר זה בטוח!!!!!!!!!!!!
אברום!
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אבא שלי יכול לצלם אבל הוא לא יודע לעשות זום וכבר צילמתי סרטון ולא רואים איפה זה נוחת אני יודע שזה
בסביבות ה90 מטר כי אני רץ בבה"ס 60 מטר ואני רואה את זה בים ועוד 30 מטר אני זורק בערך אני זורק בסביבות
ה90 מטר זה בטוח!!!!!!!!!!!!
אברום!
אברום באמת שהדרך היחידה לדעת מרחק זריקה זה אך ורק לפי מדידה ולא לפי ראות או לפי כמות חוט שיוצא. 
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני אומר שאני זורק ככה כל אחד חושב משהו אחר
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|