סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל שערה לבנה היא כמו דרגה על הכתף כל קמט הוא כמו אות מופת בקרב של החיים כל מה שאיתו התמודדנו ועברנו - בהצלחה - משתקף בנו.
אז למה חברים לא מפרסמים את הגיל שלהם?
האם זה חוסר מודעות? האם זה צעירים שחוששים שלא יעריכו אותם בגלל גילם? כי ממה ששמתי לב, מעריכים פה כל אחד על פי מי שהוא ולא על פי גילו.
כנסו לכרטיס האישי שלכם ותעדכנו את הגיל - תמיד נחמד לנו לדעת מי מולנו ולמי כותבים.
|
|
|
|
|
כל שערה לבנה היא כמו דרגה על הכתף כל קמט הוא כמו אות מופת בקרב של החיים כל מה שאיתו התמודדנו ועברנו - בהצלחה - משתקף בנו.
אז למה חברים לא מפרסמים את הגיל שלהם?
האם זה חוסר מודעות? האם זה צעירים שחוששים שלא יעריכו אותם בגלל גילם? כי ממה ששמתי לב, מעריכים פה כל אחד על פי מי שהוא ולא על פי גילו.
כנסו לכרטיס האישי שלכם ותעדכנו את הגיל - תמיד נחמד לנו לדעת מי מולנו ולמי כותבים.
צודק בהחלט 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
האם זה צעירים שחוששים שלא יעריכו אותם בגלל גילם? כי ממה ששמתי לב, מעריכים פה כל אחד על פי מי שהוא ולא על פי גילו.
לדעתי אתה צודק מאוד במשפט הזה. אבל כאן באמת מעריכים כל אחד לא לפי גילו 
|
-------------------------------
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
לי עדיין אין שערות לבנות ואין קמטים אבל אני גאה בזה 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה רע בלהיות צעיר ?  אני גם חתיך .. וגם חכם .. וגם מבין יותר מכולכם בדיג  חח סתם סתם אני צוחק, אין במה להתבייש 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מה רע בלהיות צעיר ?  אני גם חתיך .. וגם חכם .. וגם מבין יותר מכולכם בדיג  אפשר להתווכח על זה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה רע בלהיות צעיר ?  אני גם חתיך .. וגם חכם .. וגם מבין יותר מכולכם בדיג  אפשר להתווכח על זה  אפשר, אבל לא איתך 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לי עדיין אין שערות לבנות ואין קמטים אבל אני גאה בזה  גם אני דיברתי כמוך בגילך.... היום כבר יש קמטים... אבל אין שערות לבנות- פשוט כי אין שערות.... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לי עדיין אין שערות לבנות ואין קמטים אבל אני גאה בזה  גם אני דיברתי כמוך בגילך.... היום כבר יש קמטים... אבל אין שערות לבנות- פשוט כי אין שערות....  חזק 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לי עדיין אין שערות לבנות ואין קמטים אבל אני גאה בזה  גם אני דיברתי כמוך בגילך.... היום כבר יש קמטים... אבל אין שערות לבנות- פשוט כי אין שערות....  רפי אתה מלחיץ את הילדים  ילדים חמודים אתם זוכרים שלמדתם בשיעור טבע על כח הכובד? אז זהו - השערות של רפי גילו את כח הכובד! ולא, הן לא נשרו, הן פשוט גלשו לגב...
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2012, 20:07:56 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לי עדיין אין שערות לבנות ואין קמטים אבל אני גאה בזה  גם אני דיברתי כמוך בגילך.... היום כבר יש קמטים... אבל אין שערות לבנות- פשוט כי אין שערות....  רפי אתה מלחיץ את הילדים  ילדים חמודים אתם זוכרים שלמדתם בשיעור טבע על כח הכובד? אז זהו - השערות של רפי גילו את כח הכובד! ולא, הן לא נשרו, הן פשוט גלשו לגב...  יותר מצחיק פה מהשרשור של "מי רשם את הבדיחה הזו?" חחח 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|