fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגעתי, הצצתי, נראה פורום מעניין וכייפי, מקום מתאים לכל מי שחולה במחלה וחסר לומלח ים  אהבתי מה שראיתי, להשתמע 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ברוך הבא למשפחת  האתר מספר 1 ברשת  אתה מוזמן לשתף ולהשתתף בדיונים העולים  נשמח לשמוע גם מהיכן אתה  סגנון דיג מועדף 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ברוך הבא 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
גל הים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
ברוך הבא 
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
ברוך הבא למשפחת ISF. אתה כבר בבית אז תרגיש בנוח לשתף ולשאול. 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוך הבא  תרגיש בבית 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא למשפחת  האתר מספר 1 ברשת  אתה מוזמן לשתף ולהשתתף בדיונים העולים  נשמח לשמוע גם מהיכן אתה  סגנון דיג מועדף  אשמח לספר, תרצו לשמוע כאן או בדיון שפתחתם מאיפה אתה בארץ?  אני מהקריות שכן וחבר של רפי אפילו יצאנו לדוג ביחד בסירה שלו כשרפי היה יפה וצעיר  הסגנון האהוב עלי זה דייג פתיונות מסירה בולוס, אבל גם דיג חופי אני מכיר משנים רבות  ברוך הבא  ברוך הנמצא 
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזו קבלת פנים לא עומד בקצב  תודה לכל המברכים ולמי שעוד יברך אני כבר מרגיש בבית 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ברוך הבא
תן יותר פרטים השם שלך עושה לי הרבה
מהיכן אתה בן כמה {ומכאן נמשיך}
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הגעתי, הצצתי, נראה פורום מעניין וכייפי, מקום מתאים לכל מי שחולה במחלה וחסר לומלח ים  אהבתי מה שראיתי, להשתמע  ברוך הבא, מה להשתמע?  ?? התכוונת נתראה ! חבר של רפי זה חבר של כל משפחת ה- ISF
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוך הבא למשפחת  האתר מספר 1 ברשת  אתה מוזמן לשתף ולהשתתף בדיונים העולים  נשמח לשמוע גם מהיכן אתה  סגנון דיג מועדף  אשמח לספר, תרצו לשמוע כאן או בדיון שפתחתם מאיפה אתה בארץ?  אני מהקריות שכן וחבר של רפי אפילו יצאנו לדוג ביחד בסירה שלו כשרפי היה יפה וצעיר  הסגנון האהוב עלי זה דייג פתיונות מסירה בולוס, אבל גם דיג חופי אני מכיר משנים רבות  ברוך הבא  ברוך הנמצא  מי זה רפי  ומה זה בולוס  שפוך שפוך למה להתקמצן  כמו שאמר מומי..חבר של רפי חבר של כולם נשמח לעדכונים מהים ובקרוב מאד 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא לפורום מס 1 ברשת  כמו שכולם אומרים חבר של רפי זה חבר של כולנו 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הופה אנחנו מכירים שנים לא נפגשנו אבל מכירים איך שנכתב שם המשפחה העור נעשה חידודים חידודים כבר אמרתי מכירים??? עכשיו חסר השם הפרטי וסגרנו 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא משה פרמון, שכן וחבר...  משה מכיר אותי מאז היותי נער, משך השנים גדלתי ונעשינו חברים, אפילו יצאנו לבולוס בסירה שלי... חשבתי שהוא פרש מדיג, אך כשהוא מדבר איתי על דיג ומראה לי ציודים- הדרך להראות לו את הפורום קצרה... מכאן גם דרכו להצטרף היתה קצרה...  יצחק, כנראה שאתם מכירים- קרית חיים מערבית מלפני 40 שנה בערך, גיל דומה... כמו שכתבו לך משה, תרגיש בבית... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|