תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/10/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
תולעים - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 3 | ||
פתיון בשרי אחר - קלאמרי ושניצל | בננה / רופוס (גובוס גלילי ) | 2 |
הדו"ח:
אוקי אחלה יום היה לי ממש מדהים גיליתי הרבה מאוד דברים והרבה מאוד יופי ודברים חדשים
אז נתחיל:מתחיל את היום ב4:30 קם יוצא לים אני ואבא שלי מצוננים וכואב הגרון חולים קצת!
מגיע יורד לחוף שבדרך כלל אני שם פתאום אני קולט בעין כריש חול קטן!מנסה אם הסביקי הוא מפחד!
מחליף לכל מיני דימוים מפחדים מכולם!פתאום אני עולה לסלע אחד אני רואה 3 כרישי חול!וכולם מפחדים מהדמוים
ואז מתחיל מבול מבול וכול הדייגים מורידים את הראש מפחדים ואני לא מפריע לי ואנשים מסתכלים עליי
אומרים לא מפריע לו מזה!ואז נגמר הגשם חותך את החוט הולךך לאבא שלי שהוציא 3 סרטנים גדולים
שמתי עופרת קרס ותלעת איך שאני זורק מניח לאבא שלי לא נוגע לי הוריד את כל המקל מתחיל למשוך
מרגיש את המקל מלחמה וברח!

אחר כך זורק ויורד המקל כמו שירד לי בפעם הראשונה שברח לי הפעם פותח קצת את הקלאץ ומושך
ומצליח למשוך אבל שהוא הכי עצבני הדג שזה תמיד יש לשיפורות/דניסים הרבה מאוד כוח הקלאץ קצת שיחרר
חוט ואז מוציא דניס באמת יפה (19 ס"מ) אחר כך מוציא עוד דניס בדיוק אותו גודל כמו הראשון!
אחר כך לא מוציא כלום יותר תמונות שיש כבר מ5 בבוקר השקיעה וסיום היום עם הדגים!
חוזר הביתה אוכל קובע עם דוד שלי ובן דוד שלי מכין ציוד צלילה ויוצאים!דוד שלי ובן דוד שלי הגיעו אני כבר הייתי שם
צללתי כבר הפעם קניתי באמת משקפת טובה שנורקל טוב סנפירים של הרגליים גם טובים אבל לא מקצועים
אבל לא הפריעו היו טובים!הפעם לא כמו פעם שעברה שלא ראיתי כלום הפעם ראיתי הכול ובאמת הבנתי מה היה
מתחתי עומק של 2 עד 2 וחצי גג באמת!עולם מדהים מלא בננות,כחילות,סרגוסים,סרטנים,טלוויזות ועוד מלא
ואז יוצא מחכה להם הם הגיעו מתחילים לדוג איתם מוציאים שתי טלוויזות (ירין:היה או לא היה!)ואני עוד אחת
אחר כך מוציא בורי קטן שומרים את הכול ומוציא עוד כמה!דוד שלי כול הזמן נתפס לו והוא מתעצבן
האמת גם קצת אני בגלל שזה היה איפה שאני צולל בערך אז כול פעם נכנסתי להוציא את הקרס
אחר כך עולה למעלה למזח והוא מוציא סרטן!מצטלמים לוקח אותו וזהו עולה למזח שתי ילדות מהכיתה שלי באו
ושכנים שלהם עם חכות גם (קוראים להם מאי ויובל פשוט אין לי כוח להשתמש כל פעם ילדה מהכיתה שלי)
אז שם את הבוס והם רוצים לדוג מלמד אותם קצת רואה שהם שולטות בזה לא יעשו נזק

והם מתחילים נותן למאי ויובל איתה ואז מוציאה בננה שם אותה בדלי ושם לה פיתיון והיא זורקת עוד פעם ועוד אחד
מוציאה שם בדלי הכול ועוד ועוד מוציאה גם אני הוצאתי גם כמה וכולם מסתכלים לראות אותם ואז עבר שם
איזה משהו קצת גדול לא ראיתי כל כך במים מזה פתאום נתפס לה הדג ונלחמת איתו מרימה אותו
ואז זה היה ממש קרוב לרגליים שלי וראיתי זה אראס ישר הזזתי את הרגליים אומר איזה באסה הדג הזה
עקץ אותי כבר האראסים האלה מוציא מגבת בזהירות מוציא אותו וזורק אותו על המזח אני לא רוצה שהאראסים
יאחיו ברור שאין סיכוי שזה יקרה כי הם בכמויות אדירות אחר כך מוציאים עוד בננות יצאו 12 בננות בסוף
והם התחילו להגיד להורים שלהם תקנו לי חכה תקנו לי חכה

הדניסים היפים 15 סה"כ ומחר יהיה לי ארוחת ציפסים ו3 דגים יפים לאכול!
ודרך אגב בננה אחת שיצא ותפסנו אותה מהפב היה לה תקיפה בבטן רק מצד אחד אז זה לא יריה
לא יודע מזה!
יוצא מרידינג בשקיעה אז הייתי בזריחה ברידינג והייתי בשקיעה ברידינג שזה יפה!יש הרבה תמונות אז תתכנו
יהיה אפילו איזה שתי תגובות!אז תחכו קצת עם התגובות אם לא סיימתי אם התמונות שיראו את כולם!
מקווה שנהנתם יצא לי ארוך מאוד אברום!