פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טרולינג אוקטובר בדרום - יש קצת חיים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טרולינג אוקטובר בדרום - יש קצת חיים (נקרא 4040 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תענוג של דוח ותפיסות  בטרולינג וכשהולכים על רתמה ובורי זה אחרת מדמויים ..הכוונה למהירות או העומק !! סחתין וטוב לראות שחוזרים לעניינים אחרי המנחוס שהיה ונגמר  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
בטרולינג וכשהולכים על רתמה ובורי זה אחרת מדמויים ..הכוונה למהירות או העומק !!
אני מקווה שזאת היתה שאלה  ברמת העיקרון דייג עם רתמות אמור להיות קצת יותר איטי מאשר עם דמויים לדעתי ,צריך לתת לדג המת לעשות את התנועה ולתת לריתמה לרדת כמה שיותר . בגלל שאנחנו מנסים כמה שיותר אופציות ביציאה אחת (אני לא בטוח שאנחנו עושים נכון) אני מנסה לפצות על המהירות עם משקולת והוצאה של הרתימה כמה שיותר רחוק.
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
דוח מעולה כתוב מרתק נשמע כמו יום מיוחד עם הרבה אקשן ולא מעט התחשבות בשחיינים בחזרה ... נהנתי מאוד לקרוא ולראות מברוק על שבירת המנחוס בהצלחה בבאות
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח ודגים הדוראדואים פשוט תענוג איזה להקה יפה קיבלתם למשחק ,ויפה שלא רוקנתם אותה. הלבנה מדהימה פשוט ללקק את האצבעות בהצלחה ביציאות הבאות התמונות והסרטונים יפים
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
אני מקווה שזאת היתה שאלה  ברמת העיקרון דייג עם רתמות אמור להיות קצת יותר איטי מאשר עם דמויים לדעתי ,צריך לתת לדג המת לעשות את התנועה ולתת לריתמה לרדת כמה שיותר . בגלל שאנחנו מנסים כמה שיותר אופציות ביציאה אחת (אני לא בטוח שאנחנו עושים נכון) אני מנסה לפצות על המהירות עם משקולת והוצאה של הרתימה כמה שיותר רחוק. אכן זו הייתה שאלה ותודה על התשובה  מה שכן ועם תשובה כזו פתחת חלון לעוד שאלות אומרים שרתמה עם דג זה מיועד למשקלים גדולים או בכלל לדגים גדולים ...למה דווקא כן ועם דמוי גם קטנים וגם גדולים !! הוספת משקולת שהרתמה תרד יותר ויכולת הפלגה מהירה יותר וניצול כל האופציות ( דמויים ) מסביב זה לא פוגע בתנועת הרתמה? אני כמעט בטוח שלפני שהורדתם ושחררתם את כל החוט בדקתם את התנועה של הבורי במים עם המשקולת..אם כן איך המשקולת השפיעה לטובה או לרעה או אם בכלל !! לא אכביד בשאלות כרגע אבל יש לי עוד אחת אחרי התשובות האלה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אני מקווה שזאת היתה שאלה  ברמת העיקרון דייג עם רתמות אמור להיות קצת יותר איטי מאשר עם דמויים לדעתי ,צריך לתת לדג המת לעשות את התנועה ולתת לריתמה לרדת כמה שיותר . בגלל שאנחנו מנסים כמה שיותר אופציות ביציאה אחת (אני לא בטוח שאנחנו עושים נכון) אני מנסה לפצות על המהירות עם משקולת והוצאה של הרתימה כמה שיותר רחוק. אכן זו הייתה שאלה ותודה על התשובה  מה שכן ועם תשובה כזו פתחת חלון לעוד שאלות אומרים שרתמה עם דג זה מיועד למשקלים גדולים או בכלל לדגים גדולים ...למה דווקא כן ועם דמוי גם קטנים וגם גדולים !! הוספת משקולת שהרתמה תרד יותר ויכולת הפלגה מהירה יותר וניצול כל האופציות ( דמויים ) מסביב זה לא פוגע בתנועת הרתמה? אני כמעט בטוח שלפני שהורדתם ושחררתם את כל החוט בדקתם את התנועה של הבורי במים עם המשקולת..אם כן איך המשקולת השפיעה לטובה או לרעה או אם בכלל !! לא אכביד בשאלות כרגע אבל יש לי עוד אחת אחרי התשובות האלה  מאמון, זה כבר לפתוח דיון בפורום הסירות על דיג עם ריתמה...  לא אקח מאמיר את הזכות לענות- אך לתשובה המצוטטת של אמיר... אציין כי גררתי בורי עם ריתמה כמה פעמים במהירות של 4.5 קשר בערך- וקיבלתי תקיפות של פלמודים דו"סים... תקיפות של אינטיאסים על ריתמה קיבלתי במהירויות נמוכות יותר כגון 2.5 קשרים...... מה שהתחלתי לעשות בחורף של השנה האחרונה זה לשחק עם המהירות- כל כמה דקות משנה, מעלה ומוריד.... אגב, לרוב גם אני מנסה ריתמות ודמויים בו זמנית (2+2)- ואת הריתמות הכי רחוק 
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
אני חייב להגיב אומנם קצת באיחור אבל..... אמיר, לדעתי הדייג שעשיתם הינו מיוחד במינו ,לא מכיר אף אחד שעושה את זה באופן מקצוע כמוכם. התוצאות לא מאחרות לבוא... רק שאלה : למה החגורות הלא נוחות הללו ?
יש היום פטנטים הרבה יותר נוחים קלים ונעימים ??
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
atalef
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד, סרטון מעולה 
|
|
|
|
|
 |
|
|
אני מקווה שזאת היתה שאלה  ברמת העיקרון דייג עם רתמות אמור להיות קצת יותר איטי מאשר עם דמויים לדעתי ,צריך לתת לדג המת לעשות את התנועה ולתת לריתמה לרדת כמה שיותר . בגלל שאנחנו מנסים כמה שיותר אופציות ביציאה אחת (אני לא בטוח שאנחנו עושים נכון) אני מנסה לפצות על המהירות עם משקולת והוצאה של הרתימה כמה שיותר רחוק. אכן זו הייתה שאלה ותודה על התשובה  מה שכן ועם תשובה כזו פתחת חלון לעוד שאלות אומרים שרתמה עם דג זה מיועד למשקלים גדולים או בכלל לדגים גדולים ...למה דווקא כן ועם דמוי גם קטנים וגם גדולים !! הוספת משקולת שהרתמה תרד יותר ויכולת הפלגה מהירה יותר וניצול כל האופציות ( דמויים ) מסביב זה לא פוגע בתנועת הרתמה? אני כמעט בטוח שלפני שהורדתם ושחררתם את כל החוט בדקתם את התנועה של הבורי במים עם המשקולת..אם כן איך המשקולת השפיעה לטובה או לרעה או אם בכלל !! לא אכביד בשאלות כרגע אבל יש לי עוד אחת אחרי התשובות האלה  אני אשתדל לענות מניסיוני למרות שיש פה באתר חברה אם הרבה יותר ניסיון ותוצאות בתחום ממני  אכן כמו שרשמת ריתמיות בדרך כלל מביאות דגים גדולים ,אני מאמין כי זה ה״דמוי״ הכי ראליסטי שיש וכמובן דגים גדולים חשדנים יותר אך אני יודע מחברים שיש תפיסות של קטנות יותר והרבה פספוסים שלהם ,הדג הכי קטן שתפסתי על רימתה היה גומבר של שלוש קילו. פרט לזה כמובן יש את עיניין כמות השימוש ,אני מאמין שהרבה יותר אנשים משתמשים בדימויים מבריתמות. המשקולת שאני מוסיף לא משנה את השחיה של הבורי, המהירות משפיעה, ככל שנוסעים יותר לאט יחסית הבורי נראה יותר טוב בשחייה ,שוב אנחנו מתפשרים קצת כי לרוב אין לנו מספיק בורי לשים חמש ריתמות ולרוב אורחים שלנו שמים דמויים אז מתפשרים , אני יודע שזה לא הכי מיקצועי אבל זה מה שיש . המצב הקלאסי היה שיש גדולות זה לשים ארבע ריתמות ולגרור בשלוש ,ארבע קשר.
|
|
|
|
|
אני חייב להגיב אומנם קצת באיחור אבל..... אמיר, לדעתי הדייג שעשיתם הינו מיוחד במינו ,לא מכיר אף אחד שעושה את זה באופן מקצוע כמוכם. התוצאות לא מאחרות לבוא... רק שאלה : למה החגורות הלא נוחות הללו ?
יש היום פטנטים הרבה יותר נוחים קלים ונעימים ??
תודה מאור.  בקשר לחגורות ,שקנינו את הסירה לקחנו החלטה אסטרטגית בכך שהחלטנו לוותר על התקנה של מעקה ,לא יפה ומפריע מאוד בעבודה.... אז בגלל שדופן הסירה נמוך אנחנו מחויבים בחגורות הצלה (בייחוד באיזורים רגישים  ) אכן החגורות הצהובות לא נוחות אבל הם מיועדות לאורחים לצערי (אילוצי תקציב) לי ולשותף יש את המתנפחות האוטומטיות שממש לא מרגישים שהם עליך.
|
|
|
|
|
אחלה דוח טרולוס !!! עשיתם חייל על הפלמוד ,תבוא לבקר בחיפה בהזדמנות..
|
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אמיר יופי של דו"ח, פלמידה מדהימה, אני מאוד אוהב דייג על רתמות, וכמו שאמרת הכי ריאלסיטי שיש, יצא לי לא מעט לתפוס עליהם ואין על החוויה של הפתיחה הראשונה , תמשיך להצליח רתמה זה פשוט חוויה אחרת, זה למעשה הג'וקר!!! משקולת זה אחלה רעיון להוריד אותה עוד למטה. יוני 
|
|
|
|
|
אחלה דוח טרולוס !!! עשיתם חייל על הפלמוד ,תבוא לבקר בחיפה בהזדמנות..
בכיף, תודה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
אני מקווה שזאת היתה שאלה  ברמת העיקרון דייג עם רתמות אמור להיות קצת יותר איטי מאשר עם דמויים לדעתי ,צריך לתת לדג המת לעשות את התנועה ולתת לריתמה לרדת כמה שיותר . בגלל שאנחנו מנסים כמה שיותר אופציות ביציאה אחת (אני לא בטוח שאנחנו עושים נכון) אני מנסה לפצות על המהירות עם משקולת והוצאה של הרתימה כמה שיותר רחוק. אכן זו הייתה שאלה ותודה על התשובה  מה שכן ועם תשובה כזו פתחת חלון לעוד שאלות אומרים שרתמה עם דג זה מיועד למשקלים גדולים או בכלל לדגים גדולים ...למה דווקא כן ועם דמוי גם קטנים וגם גדולים !! הוספת משקולת שהרתמה תרד יותר ויכולת הפלגה מהירה יותר וניצול כל האופציות ( דמויים ) מסביב זה לא פוגע בתנועת הרתמה? אני כמעט בטוח שלפני שהורדתם ושחררתם את כל החוט בדקתם את התנועה של הבורי במים עם המשקולת..אם כן איך המשקולת השפיעה לטובה או לרעה או אם בכלל !! לא אכביד בשאלות כרגע אבל יש לי עוד אחת אחרי התשובות האלה  אני אשתדל לענות מניסיוני למרות שיש פה באתר חברה אם הרבה יותר ניסיון ותוצאות בתחום ממני  אכן כמו שרשמת ריתמיות בדרך כלל מביאות דגים גדולים ,אני מאמין כי זה ה״דמוי״ הכי ראליסטי שיש וכמובן דגים גדולים חשדנים יותר אך אני יודע מחברים שיש תפיסות של קטנות יותר והרבה פספוסים שלהם ,הדג הכי קטן שתפסתי על רימתה היה גומבר של שלוש קילו. פרט לזה כמובן יש את עיניין כמות השימוש ,אני מאמין שהרבה יותר אנשים משתמשים בדימויים מבריתמות. המשקולת שאני מוסיף לא משנה את השחיה של הבורי, המהירות משפיעה, ככל שנוסעים יותר לאט יחסית הבורי נראה יותר טוב בשחייה ,שוב אנחנו מתפשרים קצת כי לרוב אין לנו מספיק בורי לשים חמש ריתמות ולרוב אורחים שלנו שמים דמויים אז מתפשרים , אני יודע שזה לא הכי מיקצועי אבל זה מה שיש . המצב הקלאסי היה שיש גדולות זה לשים ארבע ריתמות ולגרור בשלוש ,ארבע קשר. תודה אמיר  ולמען הגילוי הנאות אני מכיר את כל זה ולא מנסה חלילה לבדוק אותך  ... פשוט לייצר דיאלוג של שאלה ותשובה ובכך הרבה חברים שברחה להם השאלה יוכלו ליהנות מהמידע ועוד דבר וזה חשוב מאד ומאמין שקורה לכולנו כאן כמעט בכל יום ובכל הזדמנות מקבל שאלות במסרים על שיטה או סגנון כלשהו אישית תמיד מפנה את השואל לשאול אותה שאלה על גבי הפורום כך כולם יכולים ליהנות מהתשובות המקצועיות של כולם ולאו דווקא של בנאדם אחד חלקם כן נענה ושואל בפורום ומקבל המון תשובות וחלקם פשוט מוותר את אותם שאלות שלא הוצגו ..מחכה להזדמנות הראשונה להעלות אותם כאן ובכך מקבל תשובות שכל חבר וחבר יכול ליהנות מהם  ..הכל לטובת חברי בהזדמנות זו מבקש מכל חבר שכן ישאל בלי להתבייש וישאל כאן
על גבי הפורום ולא במסרים..מהשאלה והתשובה המון חברה יכולים ללמוד עוד ועוד
ושלא נשכח שזה חלק ממטרות הפורום
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |