פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   למקרה שתיתקעו בכביש מהיר- חשוב לקרוא: |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למקרה שתיתקעו בכביש מהיר- חשוב לקרוא: (נקרא 1708 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
מייל שקיבלתי- ---------------------------------- נתקעתם בכביש - תקראו
“ביום חמישי האחרון בשעה 10 בלילה מצאתי עצמי עם פנצ'ר בגלגל השמאלי בכביש החוף כ 2 קילומטרים מהיציאה מחיפה.
השוליים היו בדיוק ברוחב הרכב ולא הייתה אפשרות לרדת לכוון החולות בגלל מחסום הבטיחות.
המכוניות והמשאיות בכביש טסו (כביש מהיר) - לא רציתי לקחת צ'אנס בנסיעה למחלף עתלית מרחק של כ 7 ק"מ על שלשה גלגלים. בהתחלה חשבתי שאצליח להחליף את הגלגל בהפוגות קטנות, אך כשהבנתי שזה די מסוכן ובלחצה של רעייתי צלצלתי למשטרה –
ההיגיון אמר לי שצריך להזמין גרר לא משטרה, המשטרה עסוקה בדברים יותר חשובים,
אך ידעתי שלגרר ייקח לפחות שעה פלוס להגיע והסיטואציה לא הייתה נעימה – כמובן שיצאנו מהרכב ונעמדנו אחרי מחסום הבטיחות.
השוטרים הגיעו כעבור 10 דקות (לגרר היה לוקח שעה +) ואמרו לי שזה גם חלק מתפקידם וטוב שהזמנו אותם - בכדי שלא נהייה חלק מהסטטיסטיקה.
הם הפעילו את הקוז'אק של הניידת וסימנו עם פנס למכוניות להאט בזמן שאני החלפתי את הגלגל – פשוט אבטחו אותי.
דיברתי על זה אם אנשים, פרט לאבא של אשתי אף אחד לא חשב להזמין משטרה לרכב שנתקע (כולל הפנצ'רמעכר).
- לפני כחודש וחצי נהרגו בני זוג במחלף יבנה בזמן שהחליפו גלגל בשעות היום, אם היו מזמינים משטרה שתאבטח אותם
- כנראה לא היינו שומעים עליהם.
חברים, מצאתם עצמכם במצב מסוכן, כביש ראשי, חשוך אל תהיו גיבורים תזמינו משטרה שישמרו עליכם עד שהבעיה תתוקן או שהגרר יגיע.”--------------------------------------------- שווה לנסות בכל אופן... 
|
-------------------------------
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
חשוב מאוד תודה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
תודה  אגב, לזה המשטרה תגיע, אבל אם פורצים לך/גונבים לך.... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
|
|
תודה  אגב, לזה המשטרה תגיע, אבל אם פורצים לך/גונבים לך....  נשמע כמו נסיון מר מייל שקיבלתי- ---------------------------------- נתקעתם בכביש - תקראו
“ביום חמישי האחרון בשעה 10 בלילה מצאתי עצמי עם פנצ'ר בגלגל השמאלי בכביש החוף כ 2 קילומטרים מהיציאה מחיפה.
השוליים היו בדיוק ברוחב הרכב ולא הייתה אפשרות לרדת לכוון החולות בגלל מחסום הבטיחות.
המכוניות והמשאיות בכביש טסו (כביש מהיר) - לא רציתי לקחת צ'אנס בנסיעה למחלף עתלית מרחק של כ 7 ק"מ על שלשה גלגלים. בהתחלה חשבתי שאצליח להחליף את הגלגל בהפוגות קטנות, אך כשהבנתי שזה די מסוכן ובלחצה של רעייתי צלצלתי למשטרה –
ההיגיון אמר לי שצריך להזמין גרר לא משטרה, המשטרה עסוקה בדברים יותר חשובים,
אך ידעתי שלגרר ייקח לפחות שעה פלוס להגיע והסיטואציה לא הייתה נעימה – כמובן שיצאנו מהרכב ונעמדנו אחרי מחסום הבטיחות.
השוטרים הגיעו כעבור 10 דקות (לגרר היה לוקח שעה +) ואמרו לי שזה גם חלק מתפקידם וטוב שהזמנו אותם - בכדי שלא נהייה חלק מהסטטיסטיקה.
הם הפעילו את הקוז'אק של הניידת וסימנו עם פנס למכוניות להאט בזמן שאני החלפתי את הגלגל – פשוט אבטחו אותי.
דיברתי על זה אם אנשים, פרט לאבא של אשתי אף אחד לא חשב להזמין משטרה לרכב שנתקע (כולל הפנצ'רמעכר).
- לפני כחודש וחצי נהרגו בני זוג במחלף יבנה בזמן שהחליפו גלגל בשעות היום, אם היו מזמינים משטרה שתאבטח אותם
- כנראה לא היינו שומעים עליהם.
חברים, מצאתם עצמכם במצב מסוכן, כביש ראשי, חשוך אל תהיו גיבורים תזמינו משטרה שישמרו עליכם עד שהבעיה תתוקן או שהגרר יגיע.”--------------------------------------------- שווה לנסות בכל אופן...  מבחינתי הורחב המעגל התפקודי של השוטר חידשת לי 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תודה  אגב, לזה המשטרה תגיע, אבל אם פורצים לך/גונבים לך....  סתם מלכלכים לך את הבית ולא עושים כלום ואסור לך לגעת בכלום עד שהמז"פ מגיע בזמנו החופשי 
|
|
|
|
אילתי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
42
|
|
מה זה כביש מהיר ...? 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תודה על המידע
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
הסיפור עולה בקנה אחד עם מקרה שקרה לי פני כשנה..
חזרתי עם חבר מחיפה לאיזור המרכז בטנדר של החבר, בעקבות העייפות הרבה, היתה פדיחה קטנה והדלק (סולר) נגמר והמנוע פשוט כבה מיידית.
לרוע מזלנו, המנוע כבה בדיוק בקטע שמצד ימין היה נתיב השתלבות כך שנאלצנו לעצור את הרכב על איזור ההפרדה שבין האוטוסטרדה לבין נתיב ההשתלבות כשהרכב בולט כ 20 ס"מ לאוטוסטרדה מצד אחד ולהשתלבות מצד שני...
נתיב ההשתלבות היה בעליה ודי עמוס מבחינת התנועה מצד שני, הטנדר מאד כבד ולדחוף אותו לבד אל מעבר להשתלבות נראה כמעשה מסוכן מאד..
הרגשנו מאד לא בטוח להמתין ברכב, ולכן הפעלנו איתות חירום, פתחנו משולש אזהרה בצד האוטוסטרדה וחצינו רגלית את ההשתלבות והמתנו לצד הרכב ..
כעבור מספר דקות הגיעה ניידת, השוטרים היו נחמדים מאד, עצרו עם הניידת את התנועה בנתיב ההשתלבות וסייעו לנו בדחיפת הטנדר לשולי הכביש..
כפי שצויין, גם כאן הם אמרו שזה חלק מתפקידם...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מה זה כביש מהיר ...?  צ'מע, פעם שאלתם גם מה זה רמזור.... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה זה כביש מהיר ...?  זה משהו שמגלים רק אם מצפינים מאילת