פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   נפתחה עונת הנסיכות- הראשונה לעונה... |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: נפתחה עונת הנסיכות- הראשונה לעונה... (נקרא 5234 פעמים) |
הדפסה |
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
רפי , בקצב הזה עוד נמצא את המשורר החדש של ישראל  אולי עוד ישננו את השם רפי כהן בבתי הספר בעוד כמה עשורים  האמת שראיתי את "הפזמונים" שנכתבו כמה וכמה פעמים אך לטלפון לא חזרת.. גם ל SMS לא ממש התייחסת  ואז כבר הבנתי.. רפי "גמור מת" מעייפות ובטח נרדם  אבל הכל לטובה וזה כנראה אחד הדוחות שיהי לו הכי הרבה צפיות והכי פחות תגובות  אבל על התגובה שלי לא ויתרתי  שמח לשמוע שעונת הנסיכות בטרולינג הגיע , משמא רפי קופץ אוטוטו לביקור  בע"ה נתראה הערב 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
בפעם הבאה שאתה בעתלית חפש אותי על החוף:) יופי של דו"ח ואחלה פלמוד 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, האם לדעתך יש חשיבות לעומק כאשר מדובר בדגים פילאגיים? יעני, האם יותר סיכוי לתפוס פלמוד כאשר הדמוי קרוב לקרקעית (סגלל שלא עמוק) מאשר כאשר הוא באמצע או למעלה יחסית (בגלל שהעומק רב יותר והדמוי לא יגיע למטה)?
פלמודים אני ממש לא מחפש על הקרקעית, אלא במחצית העליונה של הגובה, כלומר אמצע הגובה ומעלה לכיוון פני הים.
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רפי, האם לדעתך יש חשיבות לעומק כאשר מדובר בדגים פילאגיים? יעני, האם יותר סיכוי לתפוס פלמוד כאשר הדמוי קרוב לקרקעית (סגלל שלא עמוק) מאשר כאשר הוא באמצע או למעלה יחסית (בגלל שהעומק רב יותר והדמוי לא יגיע למטה)?
פלמודים אני ממש לא מחפש על הקרקעית, אלא במחצית העליונה של הגובה, כלומר אמצע הגובה ומעלה לכיוון פני הים. סאמח, שאלה מצויינת, הרשה לי להתייחס אליה גם. ידוע לנו, כפי שרפי ציין, שפלמודים מחפשים במחצית העליונה של המים. גם מז'רז'רי החוף יודעים את זה. אנחנו גם יודעים פרט נוסף - הם מרבים לתקוף דמויים ארוכים וצרים שמתאפיינים בצורה המזכירה את דגי הפיתיון הפלאגיים (סרדין, בורי, סקומברי, אנשובי, עפיין וכו'), בניגוד לאלה של המחצית התחתונה של המים - מרמיר, סרגוס, ג'רבידה וכו' (אלה שטוחים יותר, צלחתיים). אז כן, פלמודים נמצאים רוב ימי חייהם (לא יודע לגבי השלבים המוקדמים מאוד, דגים רבים נוטים להימצא על הקרקע בשלב זה, בבתי גידול) בחלק העליון של המים. שים לב שהם גם מתאימים לסביבתם - צבעם כחול\כסוף\לבן (הסוואה), הם שחיינים מהירים (ניידות שיא במים פתוחים) מאוד ופיהם בעל שיניים דמויי מחט כמעט - לדעתי נועד לשמר את הטרף בפה תוך כדי שחייה מהירה מאוד (תחשוב על לברק נטול שיניים מנסה לטוס כמו פלמידה במים עם בורי חצי חי בפה - זה לא יעבוד לו). גם דגי המטרה שלהם דומים להם, וכאן מגיע עניין מיקום הדמוי ובחירת הדמוי. לדעתי, עבור פלמודים יש לבחור דמוי בעל צבעיים וצורה טבעיים ביותר. לגבי עומקים מדוייקים ומהירויות גרירה - משאיר את הבמה פתוחה לרפי ולמומחי הפורום בדיג מסירה. בתחום הזה אני עדיין בסטטוס "אורח".
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
פלמודים אני ממש לא מחפש על הקרקעית, אלא במחצית העליונה של הגובה, כלומר אמצע הגובה ומעלה לכיוון פני הים. סאמח, שאלה מצויינת, הרשה לי להתייחס אליה גם. ידוע לנו, כפי שרפי ציין, שפלמודים מחפשים במחצית העליונה של המים. גם מז'רז'רי החוף יודעים את זה. אנחנו גם יודעים פרט נוסף - הם מרבים לתקוף דמויים ארוכים וצרים שמתאפיינים בצורה המזכירה את דגי הפיתיון הפלאגיים (סרדין, בורי, סקומברי, אנשובי, עפיין וכו'), בניגוד לאלה של המחצית התחתונה של המים - מרמיר, סרגוס, ג'רבידה וכו' (אלה שטוחים יותר, צלחתיים). אז כן, פלמודים נמצאים רוב ימי חייהם (לא יודע לגבי השלבים המוקדמים מאוד, דגים רבים נוטים להימצא על הקרקע בשלב זה, בבתי גידול) בחלק העליון של המים. שים לב שהם גם מתאימים לסביבתם - צבעם כחול\כסוף\לבן (הסוואה), הם שחיינים מהירים (ניידות שיא במים פתוחים) מאוד ופיהם בעל שיניים דמויי מחט כמעט - לדעתי נועד לשמר את הטרף בפה תוך כדי שחייה מהירה מאוד (תחשוב על לברק נטול שיניים מנסה לטוס כמו פלמידה במים עם בורי חצי חי בפה - זה לא יעבוד לו). גם דגי המטרה שלהם דומים להם, וכאן מגיע עניין מיקום הדמוי ובחירת הדמוי. לדעתי, עבור פלמודים יש לבחור דמוי בעל צבעיים וצורה טבעיים ביותר. לגבי עומקים מדוייקים ומהירויות גרירה - משאיר את הבמה פתוחה לרפי ולמומחי הפורום בדיג מסירה. בתחום הזה אני עדיין בסטטוס "אורח".  הארת את עיניי אדם. תודה על המידע ואהבתי את צורת החשיבה והניתוח... לפי זה, לא צריכה להיות בעיה לתפוס פלמידות בגרירה בעמוקים של 100 מטר+-גם כאשר הדמויים מיועדים לצלול הרבה הרבה פחות ויישארו בחלק העליון של המים.
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
פלמודים אני ממש לא מחפש על הקרקעית, אלא במחצית העליונה של הגובה, כלומר אמצע הגובה ומעלה לכיוון פני הים. סאמח, שאלה מצויינת, הרשה לי להתייחס אליה גם. ידוע לנו, כפי שרפי ציין, שפלמודים מחפשים במחצית העליונה של המים. גם מז'רז'רי החוף יודעים את זה. אנחנו גם יודעים פרט נוסף - הם מרבים לתקוף דמויים ארוכים וצרים שמתאפיינים בצורה המזכירה את דגי הפיתיון הפלאגיים (סרדין, בורי, סקומברי, אנשובי, עפיין וכו'), בניגוד לאלה של המחצית התחתונה של המים - מרמיר, סרגוס, ג'רבידה וכו' (אלה שטוחים יותר, צלחתיים). אז כן, פלמודים נמצאים רוב ימי חייהם (לא יודע לגבי השלבים המוקדמים מאוד, דגים רבים נוטים להימצא על הקרקע בשלב זה, בבתי גידול) בחלק העליון של המים. שים לב שהם גם מתאימים לסביבתם - צבעם כחול\כסוף\לבן (הסוואה), הם שחיינים מהירים (ניידות שיא במים פתוחים) מאוד ופיהם בעל שיניים דמויי מחט כמעט - לדעתי נועד לשמר את הטרף בפה תוך כדי שחייה מהירה מאוד (תחשוב על לברק נטול שיניים מנסה לטוס כמו פלמידה במים עם בורי חצי חי בפה - זה לא יעבוד לו). גם דגי המטרה שלהם דומים להם, וכאן מגיע עניין מיקום הדמוי ובחירת הדמוי. לדעתי, עבור פלמודים יש לבחור דמוי בעל צבעיים וצורה טבעיים ביותר. לגבי עומקים מדוייקים ומהירויות גרירה - משאיר את הבמה פתוחה לרפי ולמומחי הפורום בדיג מסירה. בתחום הזה אני עדיין בסטטוס "אורח".  הארת את עיניי אדם. תודה על המידע ואהבתי את צורת החשיבה והניתוח... לפי זה, לא צריכה להיות בעיה לתפוס פלמידות בגרירה בעמוקים של 100 מטר+-גם כאשר הדמויים מיועדים לצלול הרבה הרבה פחות ויישארו בחלק העליון של המים. תיאורטית כן. מעשית, מחפשים אותם בעומק של עד 30 מטר. לדעתי הרבה מהדגים שיוצאים בארץ, יוצאים באיזור ה-10-15 מטר.
|
|
|
|
|
אחלה סיפתח לעונה ולא מפתיע שזה בא ממך  כל הכבוד ומחכים לנסיכה הדו"סית הראשונה לעונה ואני שם הימור שזאת תעלה אצלך  ותודה על התדרוך שנתת לי במפגש תוך חמש דקות למדתי כמעט הכול על טרולינג ואני מתכוון לישם את הדברים בקרוב. אף על פי שלא אהבתי אף פעם טרולינג ועכשיו אני חושב שזה היה פשוט מחוסר ידע ומכמה נסיונות שלא צלחו . בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
גל הים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
כל הכבוד רפי 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
רפי מברוק אחלה דו"ח ואחלה תפיסה תוכל לפרט בקשר לדמוי שבו נתפסה הפלמידה אורך ,משקל? אולי לצרף תמונה תודה ובהצלחה והלוואי ש3.5 יהיה 35 קילו 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|