פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   נפתחה עונת הנסיכות- הראשונה לעונה... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: נפתחה עונת הנסיכות- הראשונה לעונה... (נקרא 5230 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מישהו במפרץ הולך להיכנס לכוננות ספיגה...  מתחיל בשקט בשקט עם 3.5 ולאט לאט מזיז את הנקודה העשרונית ימינה...  אנחנו איתך עד ה-35 קילו  מהפה שלך גיאצוק- לאוזן של הלבנה ההיא במשקל 35.... לא יזיק לי שיפור שיא ב: 2.7 ק"ג...  איזה יופי של דןח .  תנסה ריתמה בגרירה איטית אורי, הפלמודים הגדולים טרם הגיעו אז הריתמות עדיין נחות... מתחילת דצמבר אין יציאה בלי ריתמה...  איזה יופי של דוח אמנם לא בשטח שלי אבל מעניין ומלמד עכשיו הבנתי , אתה רוצה דג תולש מהחולצה אחלה בשמחות  למה אתה מספר לכולם על תלישת הדג מהחולצה...  בהחלט תובנה מעניינת מוקי... 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן מלך הטרולינג (לפחות..) האם לדעתך ריבוי חכות מכפיל את התפיסות באותה מידה? זאת אומרת, שתי חכות שתפסו 2 דגים למשל אם נשים 4 חכות אז יתפסו 4 דגים? ניחוש שלי שזה לא פרופורציוני אבל מעלה את האחוז במידה מסוימת. אשמח לקבל את דעתך בנושא ריבוי חכות לא מכפיל את התפיסה, אך מגדיל לדעתי את סיכויי התפיסה... זה לא רק עוד מקלות במים- אלא (לפחות אצלי) דמויים בגדלים שונים ששוחים בעומקים שונים, ובצבעים שונים- ולדעתי בכל יום נתון יש לצבע הדמוי השפעה ממשית על סיכויי התקיפה... תציץ בדיון המעניין הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=128.0
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין עלייך יא רפי יופי של פלמוד ,אחחח איזה בשר טעים יש לדג הזה. באמת קצר יצא לך הדו״ח הזה 
|
|
|
|
|
איזה כיף לראות אותם בטרולינג אחרי תקופה ארוכה בתקווה שלאט לאט יתחילו לגדול 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן מלך הטרולינג (לפחות..) האם לדעתך ריבוי חכות מכפיל את התפיסות באותה מידה? זאת אומרת, שתי חכות שתפסו 2 דגים למשל אם נשים 4 חכות אז יתפסו 4 דגים? ניחוש שלי שזה לא פרופורציוני אבל מעלה את האחוז במידה מסוימת. אשמח לקבל את דעתך בנושא ריבוי חכות לא מכפיל את התפיסה, אך מגדיל לדעתי את סיכויי התפיסה... זה לא רק עוד מקלות במים- אלא (לפחות אצלי) דמויים בגדלים שונים ששוחים בעומקים שונים, ובצבעים שונים- ולדעתי בכל יום נתון יש לצבע הדמוי השפעה ממשית על סיכויי התקיפה... תציץ בדיון המעניין הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=128.0שמח לשמוע את זה. מבין שבכל זאת גם בסיה לא מיועדת לטרולינג עם דופן רחב ומתקנים לתליית חכות (שכחתי את שמם) אפש להשיג תוצאות במה טובה יחסית. הלינק הביא אותי למאמרים ולא לדיון בנוגע טרולינג. נכון?
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין רפי על פתיחת עונת הנסיכות האם אתה גורר עם כבל פלדה לדמוי או נילון נקי ?
|
|
|
|
ronni_333
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כתיבה מדהימה, לא כל בריחה של דג היא טעות של דייג, גם לדגים מותר לעשות את המקסימום לפני נשימת אוויר ראשונה
|
|
|
|
|
איזה חתיכה רפי  יאללה שיגיעו כבר לחוף , אין כמו הריצות שלהן על חכות הז'ירז'ור.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
 |
|
|
מה שיקרה עכשיו זה ככה, חפיפה של דוחות בין פלמודים לאינטיאסים עד שיתחלף לפלמודים בלבד, רפי הכל בסדר איתך איש יקר? , הדוח קצר מדיי  מתאר לעצמי את הכיף הזה, מאחל להרבה תפיסות כאלה ויותר  מומי יקירי, הדוח נערך וראה מה כתבתי בהתחלה... כל כמה דקות התעוררתי מהחלום התורן שחלמתי בעודי יושב מול המסך, מאתר כמה מילים בג'בריש ומתקן, נרדם שוב וחוזר חלילה.... איזה מנומסים כולם...  דו"ח מעפן עם מילים לא ברורות, קטעים שהודבקו והופיעו פעמיים, ובכל זאת לא מעירים ולא שואלים אם הייתי שיכור בזמן הכתיבה... איזה חברים חמודים אתם... אאאה..  על זה אני רוצה לומר ש.. (ואני בכוונה לא מתייחס לדיג בדו"ח) פעם ראשונה שראיתי ת'דוח נהנתי לקרוא בו, שמתי לב שמשהוא לא רגיל, אבל מנקודת המבט שלי, זה היה יצירתי קצת בכיוון של שירה. ולמה הכוונה: הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב אחר כך, הדו"ח, ולקראת הסוף, שוב כפזמון, הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב יפה רפי חשבתי לעצמי, נעשית יצירתי !!! ואז אני רואה שערכת מחדש והורדת ת'קטע ! חבל זה דווקה נתפש כאיזו מנטרה. שימו לב הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב ושוב.. הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב ועכשיו כולם... הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב מגניב 
|
|
|
|
|
כתיבה מדהימה, לא כל בריחה של דג היא טעות של דייג, גם לדגים מותר לעשות את המקסימום לפני נשימת אוויר ראשונה
יפה !!!!! גם לדגים מותר לעשות את המקסימום לפני נשימת אוויר ראשונה (ראשונה  )
|
|
|
|
|
רפי אלוף הטרולינג מאחל לך שבירת שיא אישי העונה וכמה מחשבה צריך להקדיש למקסימום הצלחה תודה על השיתוף והקישור שצרפת יכול ללמד הרבה מזרזרים כי הרי בסופו של דבר לגרור דמוי מסירה או מחכה(זרזור)היא אותה פעולה פרט לעומקים השונים.
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סוף סוף דו"ח טרולינג, וממי אם לא מלך הטרולינג של המפרץ הצפוני.
כמו שגיא אמר, אנחנו איתך עד ה-35.
כשיבוא ה-40 נשלח אליך את דייגי הטונות מארה"ב...:-)
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סחטיין רפי על פתיחת עונת הנסיכות האם אתה גורר עם כבל פלדה לדמוי או נילון נקי ? ככלל משתדל עם כבל פלדה, אמריקן-פישינג-וויר 44ליב'... לפעמים מחליט על דמויים בינוניים (אקס-ראפ-מגנום-20) וגדולים ( אקס-ראפ-מגנום-30) - שלא לשים וויר, במיוחד בתחילת עונה כשהפלמודים לא מאוד גדולים... על הקטנים (אקס-ראפ-מגנום-15) ככלל שם תמיד וויר - אלא אם מראש מתכנן גרירה על ריפים רדודים של עד 13מ' שאז לא שם וויר...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
מה שיקרה עכשיו זה ככה, חפיפה של דוחות בין פלמודים לאינטיאסים עד שיתחלף לפלמודים בלבד, רפי הכל בסדר איתך איש יקר? , הדוח קצר מדיי  מתאר לעצמי את הכיף הזה, מאחל להרבה תפיסות כאלה ויותר  מומי יקירי, הדוח נערך וראה מה כתבתי בהתחלה... כל כמה דקות התעוררתי מהחלום התורן שחלמתי בעודי יושב מול המסך, מאתר כמה מילים בג'בריש ומתקן, נרדם שוב וחוזר חלילה.... איזה מנומסים כולם...  דו"ח מעפן עם מילים לא ברורות, קטעים שהודבקו והופיעו פעמיים, ובכל זאת לא מעירים ולא שואלים אם הייתי שיכור בזמן הכתיבה... איזה חברים חמודים אתם... אאאה..  על זה אני רוצה לומר ש.. (ואני בכוונה לא מתייחס לדיג בדו"ח) פעם ראשונה שראיתי ת'דוח נהנתי לקרוא בו, שמתי לב שמשהוא לא רגיל, אבל מנקודת המבט שלי, זה היה יצירתי קצת בכיוון של שירה. ולמה הכוונה: הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב אחר כך, הדו"ח, ולקראת הסוף, שוב כפזמון, הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב יפה רפי חשבתי לעצמי, נעשית יצירתי !!! ואז אני רואה שערכת מחדש והורדת ת'קטע ! חבל זה דווקה נתפש כאיזו מנטרה. שימו לב הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב ושוב.. הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב ועכשיו כולם... הסתיו מגיע, סוכות חלף, היורה ביקר.. ומה כל זה אומר?! שהפלמודים כבר כאן.... מגניב מגניב  פרידמן, הגעתי לסוף של מה שכתבת- מצאתי עצמי  כתיבה מדהימה, לא כל בריחה של דג היא טעות של דייג, גם לדגים מותר לעשות את המקסימום לפני נשימת אוויר ראשונה
אכן אתה צודק רוני, אבל הפעם הטעויות הגדילו את סיכויי הבריחה- וזו הייתה התוצאה. נכון שאם היו נתפסים חזק בקרסים- לא היו בורחים, אם הדג לא נתפס חזק והדייג טועה- סיכויי הבריחה גדלים, וזה בסדר גמור... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי, האם לדעתך יש חשיבות לעומק כאשר מדובר בדגים פילאגיים? יעני, האם יותר סיכוי לתפוס פלמוד כאשר הדמוי קרוב לקרקעית (סגלל שלא עמוק) מאשר כאשר הוא באמצע או למעלה יחסית (בגלל שהעומק רב יותר והדמוי לא יגיע למטה)?
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|