האמת?
התאכזבתי...
עם כול הכבוד לצילום המקצועי והעריכה המתוקתקת, העדפתי את הסרטונים ה"גולמיים", עמוסי הבע"ח שלך ופחות את "פרסומת חליפות הצלילה" הזו...
od:אני רואה שהרגלתי אותך לטוב, אפילו טוב מידי

בסירטון עליו אתה מלין הוצגו יותר חיות משאי פעם הפיקה רשות הטבע והגנים על הים התיכון בכל שנותיה מאז ועד היום. אתה מזמן לצלול איתי, או אפילו לקבל מאות שעות ווידאו שצילמתי ושלא היה פנאי לערוך, ולערוך מהם ככול העולה על רוחך. יותר מיזה, אתה מוזמן לערוך יחד איתי סירטון על הים התיכון מכל החומרים שברשותי, אני מת לעשות זאת עם מישו שיסכים להתמסר לזה כמוני.
הביקורת שלך מזכירה לי ביקורת שהעבירו כמה מפקחי רהט"ג המסוקסים לפני שמנה שנים על הווידאו שלי שהוצג במיכמורת בכנס של פקחים >>> באותו מעמד יניב בא ומסר לי אישית שכמה פקחים מלינים על כך שהחיות מוצגות "בהתנהגות בריחה" (מה שאכן היה נכון, כי אז ידעתי לצלמם רק בבריחתם)
אבל העיניין הוא >> שעד אז הם בכלל לא ראו ווידאו של החיות הללו בים שלהם, ושלא לומר שאיש מהם לא צילם אותם בעצמו. מדים כחולים/מדים ירוקים : "אל תסתכל במדים אלה במי שנימצא בתוכם"
גיא, להתמקד בחצי הריק של הכוס תמיד אפשר, אבל זאת בידיוק הפעולה שתנציח את את היובש.
אתה גיא בחור פיקח, וגם אני קצת מיזה, אך מי יתן ויום אחד נצליח להתעלות על עצמנו ולהיות גם חכמים.