dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד ,רעיון, ביצוע ,והגשה לחברים.
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
פששש ספי..יצא ענק!! מה עם כמה חתיכות לידידך משכבר הימים?  מחכה לשאר מוצרי "עשה זאת בעצמך" שאתה כל כך אוהב..! ידידי היקר! רק תגיד כמה ק"ג ותקבל בהמון אהבה!
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
WOW איזה יופי של רעיון  וביצוע סוף  (אהבתי מאוד את הדגש על הכפפות ) תודה על השיתוף ספי יקירי 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניתן לפשט זאת ביותר: קח וו תליה (סגור) עם הברגה ופשוט תבריג אותו לחור של המשקולת, יותר זול יותר מהיר ויותר פשוט
|
|
|
|
|
ניתן לפשט זאת ביותר: קח וו תליה (סגור) עם הברגה ופשוט תבריג אותו לחור של המשקולת, יותר זול יותר מהיר ויותר פשוט
אבל ללא חיזוקים זה לא יחזיק מעמד בזריקה 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אבל ללא חיזוקים זה לא יחזיק מעמד בזריקה  ירין אין סיבה שלא יחזיק מעמד, דווק לפי דעתי יותר חזק מהרעיון עם הסביבל
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
בלי חיזוקים, לאחר כמה זריקות תישאר עם הוו לדעתי... ובמקרה הרע המשקולת תעוף לאן שלא כדאי לה........ 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה אני יכול לקנות Pro Poxy פלסטלינת אפוקסי ?
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איפה אני יכול לקנות Pro Poxy פלסטלינת אפוקסי ?
בכל טמבוריה חנות חומרי בניין 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וו תליה שמוברג לתוך העופרת הרכה, יחזיק מעמד גם בהטלות החזקות ביותר, הבורג אוחז היטב את העופרת. יחד עם זאת בחנויות הדייג מוכרים עופרת תליה, יותר פשוט לקנות מוכן
|
|
|
|
|
וו תליה שמוברג לתוך העופרת הרכה, יחזיק מעמד גם בהטלות החזקות ביותר, הבורג אוחז היטב את העופרת. יחד עם זאת בחנויות הדייג מוכרים עופרת תליה, יותר פשוט לקנות מוכן
אני לא חושב כך אחרי כמה הטלות כמו שאמרו תישאר רק עם הוו תליה ברור שיותר פשוט לקנות מוכן אבל אין כמו להכין משהו שאתה עשית ולדעת שזה עובד טוב
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
גם אני אהבתי מאוד את השיטה של ראול מריו וחיפשתי את המשקולות האלה בכל מקום ואין אותם בארץ לדעתי
לבסוף היתפשרתי קניתי משקולת תליה ותאמין לי שהיא נופלת מאלה שבסרטון אפשר אפילו להוסיף לה את הZIP SLIDER וזה פתרון מעולה
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חפשו בחנויות גם במחלקת הקרפיונים  יש שם כמה דברים נהדרים שאימצתי  בין היתר משקולות תלייה. וספי, שוב תודה על המדריך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הנה לך, רעיון נוסף, שחוסך את הצורך בכל כך הרבה טכניקה, בשיטה זו אני משתמש בבולוס מהסירה כשאני רוצה להפוך משקולת רגילה למשקולת תלויה:
קח חוט 80, בערך כ 20 ס"מ במרכזו צור לולאה על ידי קשר סבתא פשוט,
העבר את שני קצוות החוט דרך החור של העופרת, לאחר שהעברת את החוט בצע קשר בתחתית העופרת ותקבל עופרת תלויה.
אתה יכול לשפר זאת אם במקום לולאה תקשור סוויבל, ואם במקום חוט מונו תשתמש בחוט פלשה מצופה בניילון כמו החוט של הגומברים.
קל ופשוט.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא חושב כך אחרי כמה הטלות כמו שאמרו תישאר רק עם הוו תליה ברור שיותר פשוט לקנות מוכן אבל אין כמו להכין משהו שאתה עשית ולדעת שזה עובד טוב ירין אני עובד שנים בשיטה של וו תליה ,הכל עובד מעולה לא קרה לי שלא יחזיק מעמד גם בהטלות החזקות ביותר ועוד דבר נוסף כל הכבוד seffico גם זה אחלה רעיון 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2012, 06:34:19 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|