תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
25/8/2011 | כנרת - דרום | מים מתוקים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
כל השעות | פתיון צמחי אחר - תייגר נאטס+תירס | קרפיון בר (סאזאן) | 11 | סביבות ה 25 קילו |
הדו"ח:
אז כן קצת באיחור אני מגיש לכם את הדוח עקב כמה בעיות קלות אבל מה שחשוב זה שהוא מגיע עדיין טרי יחסית!
בגלל שמי שצלם את התמונות היה בצבא ולכן לא יכולתי לקבל את התמונות לידיי אבל מה זה משנה הנה הם פה!
אז שבוע שעבר קובעים עם החברים מהמרכז שהמון זמן לא ראינו אותם בגלל שבקיץ הם לא מגיעים רק לקראת החורף שהקרפיון מתעורר.
אז נפגשנו ביום חמישי ביער הרוסים שעה 19:40 כולנו שם מתחילים להתארגן מקימים ציליה מחצלת כיסאות הכל מוכן 3 רודפודים פתוחים ועל כל אחד 3 מקלות.
מנפחים את הסירה אחרי הכנת כדורים ותערובת מבוססת על אוכל לציפורים (תירס יבש,גרעינים וכו...) בריח מתוק עם סוכר.
ממלאים 3 חביות של פידור מעמיסים לסירה ויאללה נגלה ראשונה במים מציבים מצופים עם סטייקלייטים במרווח של 20 מטר אחד מהשני וכ 120 מטר מהחוף (מרחק זריקה).
ואללה חכות במים כל אחד מנסה את הדיפים שלו והבווילס או PUP UP שלו או תירס וטייגר נאטס בקיצור חגיגה.
בשעה 00:00 יש אצלי דג אבל לצערי הוא מתנתק,מניח את המקל ובאותה נשימה מכה בחכה ליד דור מרים נותן הוק סט ושוב התנתק.
בינתיים אחד החברים הוציא אחד של 2 קילו ואני החלטתי שאני משנה את הריגים ומשתמש בריגים עם קרסים שונות מה שמסתבר שהצליח!
בלי להרחיב כל הלילה יצאו 4 קרפיונים בין 2 קילו ל 4 כולם שוחררו בלילה ולא צולמו.
06:00 שוב עם המסירה 2 חביות מפדרים ויאללה ושוב זורקים יוצאים להם עד שעה 11:00 עוד כ 5 קרפיונים באותם משקלים חלק צולמו חלק לא.
ואז שניה לפני שמחליטים להתקפל הכינרת קצת גלית ומתחיל להחשיך (יום שבת כבר דילגתי על הימים כי זה ארוך מידי).
בייפפפ בייפפפפפ אני מרים והפעם אני מרגיש משקל רציני בצד השני משהו שהזכיר לי את השיא האישי שלי (קרפיון 9.200 קילו) עובד עם הדג כ 10 דקות
ומתגלה לו קרפיון יפיפה של 7.800 קילו,דג יפיפה שכמובן צולם.
אז בוא נדלג על החפירה היה מאוד כייף עשינו חיים ועכשיו לתמונות:

הנה הבונבון: