אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מגניב לשמוע את סיפורי הניסים הללו שוב ושוב.. איזה טוב ה'! לי קרה אותו דבר מסירה לפני כמה חודשים, נפל המקל לעומק הים, ואחרי כמה דקות של מאמץ מצד החברים על הסירה מישהו ננעל עליה... י-ה ריבון עלם ועלמיא!! 
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דרך אגב אתה חושב שאנשים הפילו אותו או שהוא נמשך ע"י יצור מסתורי מהים אנדרי בהתחלה חשבתי אולי גל לקח את החכה אבל לא היה מצב כי אני רחוק והגלים לא מגיעים לחכה ,אבל אלון אמר לי שגם לו משכו את החכה אבל הוא היה דג בחכה אחת וכאן המסקנה ברורה למדי 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
מה כותבים לדוח שכזה ימוטי סיפור מתח עם סוף טוב  טלטלה של אמוציות ממפח נפש לזכיה  נקווה שפעם הבאה שזה קורה שיחזור עם אינטי 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
מעניין מה עם הרולר  אחלה לרוא את הדוח אני אישית הסתקרנתי  sml44;םאאז מתי יוצא הספר מוטי??
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מעניין מה עם הרולר  אחלה לרוא את הדוח אני אישית הסתקרנתי  sml44;םאאז מתי יוצא הספר מוטי?? גל הספר בקרוב "דייג בחשכה" הרולר עבר טיפול 10,000
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
"מדובר על כל הסט מחיר של 1300 שקל הלך לים " אייך אפשר להשאר אדיש אני לא יודע אחי
מזל גדול שחזר אלייך
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
"מדובר על כל הסט מחיר של 1300 שקל הלך לים " אייך אפשר להשאר אדיש אני לא יודע אחי
מזל גדול שחזר אלייך
שי איזה אדיש אחי רק היה צריך להסתכל בפנים שלי באותו רגע היה חסר רק  ואני רוצה שיהיה ברור מדובר על הסט שאני אוהב ולא הבוסטון  עכשיו אני צוחק אבל באותו רגע איזה צחוק 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יפה מוטי כזה לא קרה לנו עדיין ב 37... אגב, שים לב שכשאנחנו שם באות הבנות לרחצה בערום... וכשאתה שם מגיעים המסטולים  אייל כשאתה שם (עם הבנות  ) טלפון אלי ותוך שעה אני שם  או שמזמינים את כולם או לא מזמינים בכלל ... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אהאה מוטי הייתי משלם בשביל לראות את הפרצוף שלך שקלטת שהחכה בים 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מוטי, חתיכת סיפור מעניין והרבה מזל מפחיד לחשוב שסט כזה הולך ככה לטייל בים 
|
|
|
|
|
שמעו, שנעלם החכה היה ממש הרגשה של באסה, נהרס לנו הערב. ושפתאום הופיעה לו החכה על החוף...כאילו זכה בלוטו! מיליון דולר לא מספיק...הייתי לוקח לפחות 10 מיליון:) הסרטן הכי גדול שיצא 32ס"מ מרגל לרגל, חברה שלי עשתה מזה ארוחת גורמה....לא בשבילי  אבל השמועה אומרת היה ממש טעים. סה"כ היה כיף כמו תמיד...פעם הבא מקווה שיהיו דגים ולא רק חוויות
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שמעו, שנעלם החכה היה ממש הרגשה של באסה, נהרס לנו הערב. ושפתאום הופיעה לו החכה על החוף...כאילו זכה בלוטו! מיליון דולר לא מספיק...הייתי לוקח לפחות 10 מיליון:) הסרטן הכי גדול שיצא 32ס"מ מרגל לרגל, חברה שלי עשתה מזה ארוחת גורמה....לא בשבילי  אבל השמועה אומרת היה ממש טעים. סה"כ היה כיף כמו תמיד...פעם הבא מקווה שיהיו דגים ולא רק חוויות עכשיו גם מתברר שזו היא שעושה את המרינדה ולא זה שהביא אותה...  תבקש ממנה את המתכון לסרטנים על הדרך ...  מוטי, עם כזו כמות של מזל כנראה שהשתמשת בכול הדלי במכה...  אין פלא שלא בא גם אינטיאס... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי, עם כזו כמות של מזל כנראה שהשתמשת בכול הדלי במכה... אין פלא שלא בא גם אינטיאס... נשאר לי עוד קצת מזל גיא אולי לך תדע יש מצב שבפעם הבאה יהיה גם אינטיאס 
|
|
|
|
|
עכשיו גם מתברר שזו היא שעושה את המרינדה ולא זה שהביא אותה...  תבקש ממנה את המתכון לסרטנים על הדרך ...  יפה גיא! המתכון שלה נמצא בפינת המתכונים....לך לעמוד 37 מבטיח לך הצלחה גדולה! סימה רוצה לדעת איך יצא אם יש שאלות 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2012, 18:22:24 PM על ידי Alon T
|
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
המתכון שלה נמצא בפינת המתכונים....לך לעמוד 37 מבטיח לך הצלחה גדולה! גדול אלון אבל תיקון קטן המתכון נמצא בעמוד 37 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|