andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא ממש קשור לפורם שלנו אבל בכל זאת אולי קשור לשוק פתוח. לאחר שמכונת הכביסה שלי החליטה שנמאס לה  אחרי 4 שנים ואינה שווה את התיקון כבר. אני פותח בחיפושים אחרי מכונת כביסה זולה יד שנייה. אם למישהו יש אחת ששכוכבת במחסן ולא צריך ומעוניין למכור\למסור אשמח אם יצור איתי קשר.  אני נייד והאוטו שלי מוכן להגיע לכל מקום בארץ.(ראש הנקרא עד אילת) מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה\או המסר אישי. 
|
-------------------------------
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אנדריי מציע לך לבדוק בקישור הבא: לחץ כאן
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לא ממש קשור לפורם שלנו אבל בכל זאת אולי קשור לשוק פתוח. לאחר שמכונת הכביסה שלי החליטה שנמאס לה  אחרי 4 שנים ואינה שווה את התיקון כבר. אני פותח בחיפושים אחרי מכונת כביסה זולה יד שנייה. אם למישהו יש אחת ששכוכבת במחסן ולא צריך ומעוניין למכור\למסור אשמח אם יצור איתי קשר.  אני נייד והאוטו שלי מוכן להגיע לכל מקום בארץ.(ראש הנקרא עד אילת) מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה\או המסר אישי.  דווקא היום המחירים של מכונות הכביסה זולים מאוד ראיתי השבוע בשקם אלקטריק מכונת כביסה 5.7 ק"ג ב-990 ש"ח {וזה לא היה מבצע} שווה לבדוק יותר טוב מיד 2 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא ממש קשור לפורם שלנו אבל בכל זאת אולי קשור לשוק פתוח. לאחר שמכונת הכביסה שלי החליטה שנמאס לה  אחרי 4 שנים ואינה שווה את התיקון כבר. אני פותח בחיפושים אחרי מכונת כביסה זולה יד שנייה. אם למישהו יש אחת ששכוכבת במחסן ולא צריך ומעוניין למכור\למסור אשמח אם יצור איתי קשר.  אני נייד והאוטו שלי מוכן להגיע לכל מקום בארץ.(ראש הנקרא עד אילת) מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה\או המסר אישי.  דווקא היום המחירים של מכונות הכביסה זולים מאוד ראיתי השבוע בשקם אלקטריק מכונת כביסה 5.7 ק"ג ב-990 ש"ח {וזה לא היה מבצע} שווה לבדוק יותר טוב מיד 2  אני גם מכיר את המחרים וראיתי ולצערי החודש אינני יכול להוציע סכום כזה אני מחפש מכונה יד2 סביב ה400 שקל יש כאלה באתר yad2 אבל אני מעדיף כמובן לא לקנות "חתול בשק" ואם זה מישהו שאני מכיר אני מעדיך במידה ואני לא ימצא תוך כמה ימים משהו ממישהו מוכר פחות או יותר, נצטרך לקנות ממישהו מyad2. יותר משבוע ללא מכונת כביסה זה כבר בעייתי 
|
|
|
|
|
לפני כחודש קניתי מכונת כביסה של BOSH
אחרי שהיה לי מכונות כביסה של LENCO
אני ממליץ לך לבדוק ביד שתיים מכונות כביסה טובות אל תקנה ביד שתיים מכונות כביסה לא של חברה טובה
הלל
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תעשה כביסה ביד  וברצינות ממליץ על האתר שאלי שם יש שם מציאות ובחינם
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2012, 12:24:13 PM על ידי dayagos
|
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תעשה כביסה ביד  וברצינות ממליץ על האתר שאלי שם יש שם מציאות ובחינם שאני הכבס ידנית מה קרה לך  אני מעדיף כבר להשתמש בשירותי כביסה של הקיבוץ בעבודה אצלנו 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתן לכורדי לכבס 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יש לי במחסן aeg עם לוח בקרה ממוחשב עלתה לי 6000 שח צריך רק לתקן את התפס/קפיץ של התוף. קח אותה במתנה קניתי חדשה
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי במחסן aeg עם לוח בקרה ממוחשב עלתה לי 6000 שח צריך רק לתקן את התפס/קפיץ של התוף. קח אותה במתנה קניתי חדשה
כל הכבוד עדי 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261