תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
13/10/2012 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
9:00 | דמוי דג בינוני - IMA POPKEY 80 ראש אדום גוף כסוף | טרכון ים תיכוני | 1 | 1 |
7:00 | דמוי דג בינוני - זהה למעלה | חניתן דק | 1 |
הדו"ח:
שלום לכולם,
אומנם אני חדש בפורום הזה, אך בדייג מאז ילדות, אומנם דייג של אראסים וסרגוסים לרוב, וגם כן תקופה של דייג בצלילה חופשית..
לאחרונה, ולאחר שעזבתי את ציוד הזרזור למשך לפחות 3 שנים, חזר לי החיידק, באדיבותו של אחי הקטן שגם הוא חבר בפורום הזה, והחלטתי שאני חוזר בכל הכוח לזרזור. החלטתי שהפעם אני לא מתייאש וממשיך עד שאני מתחיל להוציא דגים. לפני מספר ימים ננעלתי על לוקוס שברח והתחפר בסלע, ועקב חוסר הניסיון שלי ניסיתי להוציאו בכוח עד ששברתי את המקל.
יצאתי היום לים מוקדם מאוד לנסות לדוג סרגוסים בחשכה, אבל.. נאדא.. שום דבר..
לקראת הזריחה התחלתי לזרזר, מקל לייט Capture 3-15Gr בסביבות השעה 7:00 החלפתי לדמוי הפופקה 80 החדש שעוד לא ראה מים. לאחר מספר זריקות מוציא חניתן, בהמשך היו מספר תקיפות של חניתנים שלא ננעלו.
ממשיך וממשיך, מחפש לברקים אך ללא הועיל, לקראת השעה 9:00 אני עומד ליד אחי ומסתלבטים על הדמוי s85 ומחליטים שעוד 5 דקות מתקפלים, פתאום משיכה חזקה ואני מבין שהפעם זה לא חניתן, מלחמה מלאה בהתרגשות ואדרנלין ויוצא לו טרכון של קילו בדיוק... סוף סוף דג ראוי אחרי הרבה ביקורי זרזור בים, היה חבל על הזמן :shimon: