פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פורום לתמיכה טכנית והצעות יעול (אחראי: Itamar)
   צ'אט לפורום |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: צ'אט לפורום (נקרא 4025 פעמים) |
הדפסה |
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יסלחו לי המנהלים \ החברים באם הנושא הזה כבר עלה בעבר אך מאחר וראיתי שישנם המון חברים מחוברים אונליין באתר- שאפו גדול למנהלים  חשבתי למה לא ליצור סוג של צאט בו ניתן יהיה לשוחח על כל מה שקשור לדייג ולא מצריך את פלטפורמת הפורום. מאחר וידוע לי כי הנושא מצריך עבודה מרובה- ניתן לקשר לפורום צ'אטים מוכנים כגון בתפוז או נענע מה אתם אומרים?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2012, 12:13:52 PM על ידי dayagos
|
|
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון טוב, אני בעד 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אם אתה מתכוון לצאט כמו שיש נגיד בפייסבוק רק עם הרבה משתתפים אז לדעתי זה לא טוב כי אז כבר אין מטרה לפורומים באתר (על החוף,זרזור מלוחים,זרזור מתוקים וכו') כי הכל ישאל כבר בפורום
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אם אתה מתכוון לצאט כמו שיש נגיד בפייסבוק רק עם הרבה משתתפים אז לדעתי זה לא טוב כי אז כבר אין מטרה לפורומים באתר (על החוף,זרזור מלוחים,זרזור מתוקים וכו') כי הכל ישאל כבר בפורום
קח בחשבון שלא תמיד מחוברים כולם בו זמנית ולא יהיה תחליף לדעתי מדיון פורה עם תמונות, סרטונים וקישורים - שאת זה לא ניתן לעשות בצ'אט
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
צודק  גם אני חשבתי על זה ואז חשבתי כמו שני ואמרתי  אם יהיה צאט אז כל השאלות ישאלו בין החברים ובין עצמם ולא ישאלו בפורום כך שכל האנשים ידעו 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
 |
|
|
קח בחשבון שלא תמיד מחוברים כולם בו זמנית ולא יהיה תחליף לדעתי מדיון פורה עם תמונות, סרטונים וקישורים - שאת זה לא ניתן לעשות בצ'אט אני אתן לך דוגמא אישית, לפני כמה שבוע-שבועיים שאלתי את רפי כמה שאלות בנוגע לדייג בסירה באמצעות הודעה פרטית רפי ענה לי ואמר לי שאני אצטרף לכתוב את הנושא בעל החוף: א. שכמה שיותר חברים יוכלו לענות לי ב. שהאנשים ילמדו מהתשובות עכשיו בוא ניקח את הסיטואציה למקום אחר שבה אני שואל את יצחק שאני מדבר איתי דיי הרבה שאלה בנוגע לגירוז רולר (שהוא מבין בתחום הזה הרבה). דרך אגב הדיון הזה התנהל פה ועדיין מתנהל בסדנא. אז נגיד אני שהסתכלתי בדיון מהצד ואפילו לא הגבתי למדתי ממנו הרבה. תתאר לך ששיחה כזאת הייתה מתנהלת בצאט בין שני אנשים בלבד, אחד מהם הוא אדם שכבר יש לו את הידע. ככה הרבה אנשים למדו ולא רק אדם 1 אתה מבין ? אפשר לעשות דבר אחר שהוא גם הצעה ליעול : אפשר לעשות צאט של יציאות לדייג משותפות (מיקום שעה וסוג דייג). צאט על מכירת ציוד, צאט על מבצעים בחנויות... ושהצאט יהיה קבוצתי וכל חברי הפורום ינכחו בו ולא אישי (אדם לאדם) מקווה שתיישמו 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לדעתי שניכם מפספסים את הנקודה הצ'אט לא יהיה תחליף לפורום ולא יהווה סוג של תחליף לדיונים הרצים בו אלא יהיה סוג של מקום מפגש וירטואלי- קח סיטואציה שאני ועוד שני חברי פורום ניפגש באקראי על החוף, אז נדבר על נושאים שקשורים לדייג ולא רק זו הכוונה. אני אומר זאת מניסיון של פורום תפוז שבוצע בו שני ימי צ'אט קבועים (יסכימו איתי החברים), וזה רץ יופי.
|
|
|
|
|
ציאט כללי לפורום,הקונספט מוצג בהרבה פלטפורמות של פורומים מי שרוצה נכנס מי שלא רוצה לא נכנס,ניתן לראות מי בצ'ט גם כן לא מדובר על ציאט אישי בין אנשים אלא כללי שכל אחד יכול לצפות בו
|
|
|
|
|
אני לא בעד
כי לשם מה נועד הפורום כדי שאחרים יוכלו לשתף לשאול ללמוד ועוד
וגם כך אחרים יזכו לדעת ולהרחיב את הידע שלהם בכל נושא שקשור לדייג
וגם לא רק לדייג
תחשבו על זה
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני בעד! כי ההודעות שיש עכשיו זה הרבה זמן לענות ואי אפשר כל כך לעשות שיחה אז עדיף צאט כי אם יהיה צאט אז אפשר יהיה יותר מהר לדבר וזה יהיה ישיר הצאט ולא הרבה זמן כל פעם.ויהיה אפשר לכתוב בצאט נגיד למישהו שהגיב וזה דיון ישן ולא מחזירים אותו אז אפשר לענות לו בצאט!זה יהיה גם יותר ישיר כמו בפייסבוק ועדיין יהיה דיונים ונגיד אם מישהו מוציא דג יפה או שובר שיא וכותבים לו שם בדיון כל הכבוד וכל זה אז אפשר להגיד לו בצאט כל הכבוד מברוק ואלה וגם זה יהיה יותר נגיד ונוח לא כל פעם להיכנס לפרופיל של מישהו לרדת למטה ולשלוח הודעה ואז יהיה בצד את מי שמחובר ולחפש את מי שרוצים בצאט בצד וזה יהיה יותר קל!זו דעתי מקוווה ששיכנעתי פה כמה והסברתי שצריך את זה!
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ציאט כללי לפורום,הקונספט מוצג בהרבה פלטפורמות של פורומים מי שרוצה נכנס מי שלא רוצה לא נכנס,ניתן לראות מי בצ'ט גם כן לא מדובר על ציאט אישי בין אנשים אלא כללי שכל אחד יכול לצפות בו
 אז מה ההבדל בין הצ'ט לפורום? פה אתה לא רואה מי מחובר? פה לא כל אחד יכול להגיב? פה לא כולם צופים? לא הבנתי מה זה ייתן יותר מהפורמט הקיים ובמה זה שונה מהפורום? נראה לי שזה יעמיס על המנהלים שגם ככה עמוסים
|
|
|
|
|
 אז מה ההבדל בין הצ'ט לפורום? פה אתה לא רואה מי מחובר? פה לא כל אחד יכול להגיב? פה לא כולם צופים? לא הבנתי מה זה ייתן יותר מהפורמט הקיים ובמה זה שונה מהפורום? נראה לי שזה יעמיס על המנהלים שגם ככה עמוסים שיחות רגילות,נושאים הזויים כל מיני דברים,כל מיני דברים שלא שווה לפתוח עליהם דיון ספאם לפעמים כיף לצ'וטט איך שאומרים,מרגישים את הבנאדם בצד השני של המרקע יכול רק לחזק את את האופי של הפורום, זו דעתי האישית בכל אופן
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
פתח שירשור ״הכרות + איך אתה מרגיש + כל מה שבא לי לשתף בעל החוף ונגמר הסיפור תדע מי משתתף ב״צאט״ לפי מי נמצא בדיון עצמו
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 אז מה ההבדל בין הצ'ט לפורום? פה אתה לא רואה מי מחובר? פה לא כל אחד יכול להגיב? פה לא כולם צופים? לא הבנתי מה זה ייתן יותר מהפורמט הקיים ובמה זה שונה מהפורום? נראה לי שזה יעמיס על המנהלים שגם ככה עמוסים שיחות רגילות,נושאים הזויים כל מיני דברים,כל מיני דברים שלא שווה לפתוח עליהם דיון ספאם לפעמים כיף לצ'וטט איך שאומרים,מרגישים את הבנאדם בצד השני של המרקע יכול רק לחזק את את האופי של הפורום, זו דעתי האישית בכל אופן גם אני חשבתי ככה אבל אחרי חשיבה שנייה הגעתי למסקנה שגם השאלות שקשורות לדייג מן הסתם ישאלו שם ואז לא יהיה טעם לפורומים באתר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2